Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
monika80
2014-10-17 22:31:17

IziSzM

Nem nem volt,a doki megnézet ultrahangon és azt mondta hogy nem kell. Utána volt egy havi mensim és már teherbe is estem.
Ma megcsiáltam a digitális Clearblue tesztet és negatív lett,szét szedtem és belül az egyik egy csíkos a másikon meg két csík látható. Ez mért van? Van valakinek ebben valami tapasztalata?
IziSzM
2014-10-17 22:02:05

Monika80
A masodik vetelesed utan volt mutetes befejezesed, ugye? Neked mit mondott a doki, mennyit varjatok?
Azert csak fel a fejjel, ne izgulj, fog jonni a kisteso (ha jol emlekszem mar van egy fiad), ha mar 3szor mukodott negyedjere is fog, csak ilyen megprobaltatasok ele allit az elet...
plumeria14
2014-10-17 21:29:37

maximail,
én a Merionalt használtam, ehhez mindent külön kellett vennem és össze kellett kevernem…10 db volt egy dobozban és olyan 10 ezret fizettem. Tüszőrepesztőnek 2 egység Choragont kaptam, az összesen 8 ezer volt és azt a dokim asszisztense adta be, mert azt izomba kellett…a többivel én szúrtam magam hasba :)

erdibetty,
nekem 2,9 lett az AMG-m, és 37 éves vagyok. Ez az érték valóban a petefészek kimerültségét mutatja, és ha jól tudom, akkor meghatározza a stimulálhatóságot is. Állítólag az, hogy a menopauza hamarabb vagy később következik be, örökletes, ezért kérdezd meg anyukádat és nagymamádat, hogy ők mikor létek változó korba.
Várd meg, hogy holnap hogyan alakul a hőd és ha úgy gondolod, akkor tesztelj!
jniki82
2014-10-17 20:55:27

Moha,

így akartam írni ahogy Te mondtat, a 2. vérvétel ovu után 7nappal.visszaolvastam amit írtam és tényleg belekeverdtem a dolgokba!!!
Moha13
2014-10-17 20:55:12

erdibetty
Az E-vitaminnal kapcsolatban mesélném el, hogy egy barátnőm állatorvosi rendelőben dolgozott és tőle tudom, hogy azoknak az állatoknak adtak e-vitamint, amelyeknek gondjuk volt a termékenységgel, sokszor már a koruk miatt esetleg, és láss csodát, lett eredménye! Bocs az állatos példáért, csak szerintem érdekes és biztató adat. :)
Egyébként úgy tudom, meddőségi központoknál is felírják az E-vitamint mindkét félnek, mert bizonyítottan javítja a termékenységet. Úgy tudom, kifejezetten jól hat a petesejtek egészségére, a hímivarsejtekére is, és a méhnyálkahártyát is szépen vastagítja, úgyhogy hasznos dolog. :)
Amikor mi szedtük, olvastam a betegtájékoztatón, hogy nem tudom hány hónap után szünetet kell tartani a szemünk egészsége érdekében, de fogalmam sincs, hogyan függ össze a kettő, ha valaki okosabb, szóljon. :)
Moha13
2014-10-17 20:45:21

maximail
Értem. Szóval varázstea. És mégis meddig kell ezt inni? Amíg meg nem történik a varázslat?

Dmonalizi
Amikor én ittam málnalevélteát (ovuig), azt tapasztaltam, hogy szép nyálkám volt és előrébb hozta az ovut a 12. napra, ami egyébként a 14-15. napon szokott lenni...mondjuk mostanában 16-18 is előfordul...

jniki
Nem a 2. napi van ovu után, hanem a 21. napi van 7 nappal ovu után. Kicsit megkavartad a dolgokat :D
Szóval 2 vérvétel van:
3. napi a ciklus 3. napján (mensikor) és
21. napi, ami ovu után 7 nappal kell nézni.

Azért mondják 21. napinak, mert a 14. napra számítják az ovut, mert ugye ez a tankönyvi. Akinek korábban vagy később van, annak az ovut kell figyelnie, és ovu utáni 7. napon kell levenni a vért. :)
jniki82
2014-10-17 20:45:03

erdibetty,

csináltam még másnap este, de az már nem volt pozitív!
erdibetty
2014-10-17 20:35:45

Jniki82
Szia. Csak a 10.napon teszteltél? Személy szerint nekem is, de sokaknak màr 2-3 nappal ovu előtt is pozitív a tesz,mert az LH hormon màr jelen van. Nekem napról napra szokott erősebb lenni a csìk, és kb 2 napig jò erős is.
jniki82
2014-10-17 20:29:15

Lányok szerintetek az normális, hogy a 10. nbapon volt pozitív az ovu teszt,de valószínű a 13. napon volt ovum a hőm szerint!
erdibetty
2014-10-17 19:39:57

Sziasztok!
Maximail és persze mindenki.
Első körben,
Én is a 4.dokimat fogyasztom, ùgy néz ki, bevàlik.
Mind a 3 előzőt megcàfolta, UH-al, és elküldött olyan vizsgálatokra, amire az előzők nem, ìgy derült fény egy-két dologra ami kicsit hibàdzik.
Màsodsorban,
Tegnap végre megkaptam az AMH eredményt, és hàt...
Nem alegjobb. 1.65ng/ml ref: 0.02-7.valamennyi.
Erre azt mondják, minél alacsonyabb annál jobban közeledsz afelé, hogy szépen lassan leáll a petefészek működése. 2.2 ig alacsony fertilitàsu működés, felette normàlis fertilitàsu.
Van esetleg valamelyikőtöknek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Vizsgálata? Megoldàsa?
Végül,
Nem igazán tudom mi történik éppen. Holnap lenne a napja a nemvàrtnak, vagy éjszaka, de semmi előjel: mellfeszülés, barnàzàs...
Szerintetek az hogy kb 1 hónapja szedek
E-vitamint, segíthetett ezeken a problémákon?
Plusz egy kis érdekesség, a 22 és 23.napomon nagywc közben, egy két csepp vilàgos piros vércsepp! Vajon mitől??????
A görbém most ìgy:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!