Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-10-20 11:34:54

maximail,
pontosan melyik értéked volt az, mi egyszer nem stimmelt? Az pontosan mit jelent, hogy ne szedj immunerősítőt? Nekem semmi ilyesmit nem mondtak és nem is igazán értem, hogy ez mivel függ össze és miért ne lehetne…C vitamint se?
Alphra
2014-10-20 10:25:20

Köszi Lányok :) még gondolkodom rajta...
Van alapbetegségem (pm alul + IR), szóval nem jön olyan simán a dolog, így ezért filózom rajta, hogy kiszűrjek e minden negatív lehetőséget.
maximail
2014-10-20 10:17:47

Jó, nagyon ugrálni, meg nagy súlyokkal dolgozni azért lehet, hogy nem ideális, de a laza futás tuti belefér. :-)
maximail
2014-10-20 10:16:51

Alphra!

Ezt neked kell eldönteni. Én mennék, de biztosan vannak itt olyanok, akik meg nem. Régebben én sem mertem volna. De most már mindig arra gondolok, hogy ha meg akar foganni az a baba, akkor egy sport, vagy egy forró fürdő nem fogja visszatartani, hiszen akkor nem lenne szükség fogamzásgátló tablettákra, illetve már kihaltunk volna. A nők többsége nem is tudja az elején, hogy teherbe esett, és éli a megszokott életét. Csak mi, akiknek nem megy olyan simán, mi figyelgetjük az ovunkat, meg számolgatjuk a dpo-kat. Azért az átlag nem ez, még ha nekünk úgy is tűnik most... :-)

Szóval ha jól esik, szerintem edz nyugodtan. Megkérdezhetem, hogy mit sportolsz?
IziSzM
2014-10-20 10:14:32

Hasonlo kerdesem van mint Alphranak. Ne nezzetek buggyantnak de olyan terhes erzesem van. Meg van 1het a nemvartig es nem tudom hogy csinaljam e a heti 3 edzesemet, ami csak feloras de eleg kemeny, sulyokkal meg sok ugralassal. Lehet csak egy kis kenyelmes futast kene helyette csinalnom. Vagy ugyse ezen mulik? Olyan hulye dilemma ez.
Alphra
2014-10-20 10:01:42

Lányok, ezt szeretném kérdezni, hogy az ovu után 7-10nappal tényleg érdemesebb hanyagolni a sportot?
Szép a görbém, esetleg lehet belőle vmi, és nem tudom hogy menjek e 2x a héten a 70perces megszokott edzésemre.
Mi a véleményetek?
maximail
2014-10-20 09:14:21

Plum!

Nekem nem állapítottak meg konkrétan autoimmun problémát, de egy általános működést mutató értékem egyszer kicsit emelkedett lett (aztán a kontrollon már normál volt), és azt mondta az immunológus, hogy egyenlőre ezzel nincs teendő, de immunerősítő dolgokat ne szedjek. A gondom az, hogy szinte mindenen rajta van, hogy erősíti az immunrendszert. Az összes gyógyteán, vitaminon, mindenen... Neked erről mondtak valamit?
Klau84
2014-10-20 08:36:24

Jó reggelt mindenkinek!Erdibetty én is imádom a herkentyűket,jó,hogy megosztottad az infókat,nyugi :) ha már itt vagyok,had kérdezzem meg,használ valaki közületek ovulációs mikroszkópot?én 2napja vettem és most kezdek rájönni mit kell nézni,fekete köröket látok az lehet?remélem a héten jönnek a páfrányok is és észre is fogom venni...
Zonett
2014-10-20 08:27:22

a görbét persze lehagytam :)
plumeria14
2014-10-20 08:20:20

erdibetty,
én személy szerint örülök, hogy bemásoltad, mert felhívta a figyelmemet arra, hogy a lazacolaj kapszulában pozitív jód van, annak ellenére, hogy ezt a dobozon nem írják...erre most rákérdeztem az endomókusomnál, mert a pm gyulladásom miatt nekem tilos lenne a jód...így most a válaszára várok, hogy szedhetem-e Omega3 tartalma miatt, ami viszont jó autoimmun problémákra.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!