Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nyesy, sajnos eddig nem jártunk sikerrel, még sosem teszteltem pozitívat. :( Hiába segített a mennyiségen a Fer14, sajnos a minőség rossz maradt.
December lesz első konzultációnk a Kaáliban. Lombikra megyünk, sajnos az inszem a mi esetünkben nem jöhet szóba.
nyesy
2014-10-20 22:48:23
VeDi84!
Ez szuper!mi is abban bízunk hátha segít, valaki azt mondja hogy jó vki hogy nem.De sztem jó:)
Ha minden igaz holnap hozza a postás.És nálatok lett kisbaba?
kedina
2014-10-20 22:34:14
Sziasztok!
Hű, ezt nem tudom mind visszaolvasni! :D
Egyébként még a laptopom is úgy döntöt besegít. Tönkrement. :) Hát így tényleg nem olvasok mindenféle hülyeséget.
Megjött a spermium ellenes antitest eredménye és negatív lett!!! :D Boldogság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt nem tudtam hogy a galaj meg a gyogyszer nem jo egyutt max akkor a göbjeimre borogatom csak nem fogom meginni.az endokrin dokimnak mondtam hogy babát szeretnenk es ő olyan doki aki kapcsolatban áll azth.a János meg a Káli hozza küldik beállitasra akik babásodni szeretnenek.
A nővérem jar hozza ő ajanlotta nekem. Nemtudom mi csak aprilis ota probalkozunk nekem ugye ez a ferjemnek alacsonyak a halacskái:)de viszont egeszségesek mondta az urologus hogy ezzel csak lombik de varunk meg 3honapot amig beszedi ezt a fer14-et es ha nem akkor megyunk lombikra.
Addigra remelem nekem beallitja a gyogyszrt a doki.
Azt mondta ha egy es kettő között van es nincs mas bajunk akkor össze kellene hogy jöjjön termeszetes uton.mertem a hőmet kb 4hónapig minden jo volt volt minden fázis minden pontos de ez stresszelt hogy mindig megjött:(
Neked mondott valamit?Plum?
plumeria14
2014-10-20 21:55:40
nyesy,
nem, sajnos még nem volt sikerélményünk, ez a 26. vezetett ciklusom. Azt nem tudom, hogy a pajzsmirigy gyógyszer és a galaj jó-e együtt. Ezt egyeztetted a dokiddal? Én kb 1 hete kezdtem el lazacolaj kapszulát enni, de épp tegnap olvastam, hogy van benne pozitív jód, ami a mi esetünkben nem biztos, hogy jó, ezért én most fel is függesztettem addig, amíg megfelelő választ nem kapok rá a dokimtól. Nekem már régóta 1-2 között van a TSH-m, vagyis csak egyszer volt 2 felett, de eddig mégsem volt "szerencsénk" - nem tudom, hogy min múlik. Neked miket mondott még a doki?
Mi egyébként lombikra készülünk, ha ez a ciklus is mensivel zárul...
VeDi84
2014-10-20 21:47:05
Nyesy, a Fer14-et én csak ajánlani tudom. A férjem 4 hónapig szedte, 20 millió/ml-ről 145 millió lett az eredménye.
nyesy
2014-10-20 21:27:02
Szedjek D vitamint is?Plumeria 14?
nyesy
2014-10-20 21:26:01
Plumeria 14!
Köszi a választ:)neked volt mar valami sikerélmény?sajnos nem olvastam mindig a fórumot, de azt mondják hogy Hashimotoval is lehet babánk csak állandó kontroll.nekem augusztusban derült ki 5napja szedem a gyógyszert Euthyrox 50-et irt fel a doki ,nemtudom hogy mi ez és a Letrox között a különbség!
Azt mondta hogy beállit 1-2közé és akkor nagyobb esély van rá.
Én szedek Szelént C vitamint E vitam. Halolajat Szurokfű Orbancfű meg Közönseges galajt:))))))
Itthon mar patika van:)
Meg most rendeltem a páromnak Fer14-et mert mondta az urologus .Tényleg erről van vkinek tapasztalata?
Viktória4
2014-10-20 21:19:25
Tomka!
Köszönöm szépen az infókat!Nekem laparoscopia nem lesz,ez csak vénás altatásban történik és méhszájon keresztül.De azt nem tudom sajnos,hogy ezzel a módszerrel átjárhatóságot vizsgálnak-e?!
plumeria14
2014-10-20 20:51:41
nyesy,
nekem is Hashimotom van, január végén diagnosztizálták, azóta szedek rá Letrox 50-et, szelént és D-vitamint. Azt gondolom mondták neked, hogy a jód és a cukor tilos, mert ezek gyulladásfokozók.
December lesz első konzultációnk a Kaáliban. Lombikra megyünk, sajnos az inszem a mi esetünkben nem jöhet szóba.