Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha !
A te értéked az Anti tpo sztem teljesen jo, nekem augusztusban 1149lett a mostani vrvételemben viszont csak 483 lett gyogyteákat iszom meg probalom mellőzni a lisztet cukrot tejet na nem mindig sikerül de ez segitett az ertekeken 3honap alatt.
Holnaptól kezdjük el szedni a Fe14-et bízom benne hogy hatni fog , ha nem akkor januarban mi is dokihoz megyünk :(
Azt meg nemtudom melyik intézetbe Kaálin es a Janos korhazon gondolkozunk nektek mi a tapasztalatotok? Mennyire megy gyorsan a dolog?
Van valakinek tapasztalata?
KatkaManó
2014-10-21 21:33:33
Vedi84, mi a Forgàcs Intézetbe jàrunk. A férjem katonài miatt van szükség lombikra. 3 sikertelen lombikon vagyunk túl.
Nekem inzulinrezisztenciàm van ezért diétàzom fogytam 20kilót. A hormonjaim tökéletesek. Csináltattam egy genetikai vizsgàlatot ahol kiderült gond van a folsavfelszívódàssal. A férjemnek volt genetikai meg kromoszóma vizsgàlata minden negatív lett. Nem tudjàk miért nem sikerült.
Novemberben lesz a következő fagyasztott embriós beültetésünk.
Ha esetleg kívàncsi vagy még valamire kèrdezz nyugodtan:)
maximail
2014-10-21 20:42:21
Nóri90!
Én Dr. Breyer Helgát tudom ajánlani jó szívvel a MensMenstis-ben.
Nóri90
2014-10-21 20:27:38
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Bp-en egy jó endokrinológust?
Nekem 3,2-es THS-el nem írt fel semmit, úgy hogy említettem neki azt is, hogy 8 hónapja próbálkozunk.Mindenhol azt olvasom a neten, hogy 2 alatt kell lennie.
Azt mondta, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy nem tudok teherbeesni.
(és magán orvos volt)
Köszönöm
maximail
2014-10-21 16:53:58
Kedina!
Ne haragudj, nem emlékszem, Ti már jártok valamilyen kezelésre (inszem, lombik)? Csak azért kérdezem, mert a spermium elleni antitest nekem is negatív lett, viszont a PCT kétszer is pozitív, ami indokolja az inszemet. Az antitestet csak azért nézték, mert ha pozitív lett volna, akkor másmilyen gyógyszert is szednem kellett volna inszem mellett.
KLANITA
2014-10-21 15:26:20
Még mindig ovura várva! :-/
KLANITA
2014-10-21 15:26:07
Még mindig ovura várva! :-/
plumeria14
2014-10-21 12:34:48
Moha,
én a legelső konzultáció rákérdeztem az endodokinál az alga kapszulára, de azt mondta, hogy nekem nem szabad.
Neked nincs pm gyulladásos, úgyhogy te nyugodtan szedheted. Csak viszonyításképpen, az én értéken 200 körül van. Itt egy kicsit másabb a helyzet, mint a TSH esetében, itt nincs optimális érték. A magasabb Anti-TPO érték azt mutatja, hogy a szervezetben vannak antitestek, amelyek az ember saját szerve, jelen esetben a pajzsmirigye ellen fordultak.
VeDi84
2014-10-21 10:29:40
KatkaManó, Ti melyik intézetbe jártok? Írnál picit részletesebben, hogy hol tartotok, min vagytok már túl, stb? (Ne haragudj, ha már sokadszor kell elmesélned, de úgy összekavarodnak bennem az információk... :) Köszönöm!)
KatkaManó
2014-10-21 09:44:52
Sziasztok!
Nyesy mi is szedtük a Fer14-et plusz E és C vitamint együtt a férjenenek sokat segített. Mi is lombikozunk...:(
Végig olvastam az utolsó oldalakat és elszomorít hogy ennyien vagyunk akik lombikoznak vagy lombikozni fognak :(
Miért kell ennek így lennie ?! A kérdés költői de lehet ma én vagyok kicsit depis hangulatban.
Kedina gratu, legalàbb valami jó hír :)
Neked ezt vérből nézték ugye ?
A te értéked az Anti tpo sztem teljesen jo, nekem augusztusban 1149lett a mostani vrvételemben viszont csak 483 lett gyogyteákat iszom meg probalom mellőzni a lisztet cukrot tejet na nem mindig sikerül de ez segitett az ertekeken 3honap alatt.
Holnaptól kezdjük el szedni a Fe14-et bízom benne hogy hatni fog , ha nem akkor januarban mi is dokihoz megyünk :(
Azt meg nemtudom melyik intézetbe Kaálin es a Janos korhazon gondolkozunk nektek mi a tapasztalatotok? Mennyire megy gyorsan a dolog?
Van valakinek tapasztalata?