Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zonett
Annyi volt, hogy nagyon fájtak a melleim, gyakorlatilag nem lehetett hozzájuk érni, a melltartó is nagyon zavart. Mivel általában csak ovu után szoktak fájni és azt is kevésbé, gondoltam, a biztonság kedvéért csinálok egy tesztet, hogy nyugodtan mehessek a dokihoz azzal, hogy valami hormongondom lehet, mert ez nem normális ovu előtt...hát, hormongondom nem volt. Viszont szerintem valamikor mensi előtti együttlétből jöhetett össze, ezért lett a végén szomorú a történet...
Zonett
2014-10-22 08:18:36
Jó reggelt lányok! Pesten is csodálatos idő van, eső és szél. Délután Londonba utazunk, remélem nem törlik majd a járatot az előre beharangozott erős szél miatt. A kérdésem is ehhez kapcsolódik. Na már most Londonba 1 órával korább van, mint nálunk, melyik időzóna szerint mérjem a hőmet?
Moha13
Tegnap írtad, hogy mikor várandós lettél nem csak hogy lesett a hőd, hanem meg is jött de a 10.napon mikor az ovudat vártad csináltál egy tesztet és pozitív lett. Éreztél valamit, hogy teszteltél vagy más volt, mint szokott vagy miért?
Ma újra felszökött a hőm.
Moha13
2014-10-22 07:49:24
Plum
Tudom, hogy nem mérsz, de hol tartasz dpo-ilag? .)
Moha13
2014-10-22 07:48:41
Jó reggelt!
Csodálatosan sötét, hideg és esős idő van itt nálunk, remélem, azért délutánra kisüt a Napocska, mert...mert csak.
Még pár nap...
plumeria14
2014-10-22 07:45:34
KatkaManó,
a folsavfelszívódást melyik értékből lehet meghatározni? Te milyen folsavat szedsz?
nyesy,
te semmi mást nem szedsz a pm gyulladás miatt? A cukrot, tejet én is kerülöm január óta, bár nekem csak kicsit mozdult lefelé a 253-ról. Majd megyek én is ellenőriztetni újra.
szilvita,
jó hallani, hogy Hashimotoval is babás lettél és örülök, hogy minden rendben van nálatok! Amikor kiderült a terhességed, akkor emeltek a Letrox adagodon? A napokban már én is kezdtem bedepizni, hogy biztos a pm gyulladás miatt nem jön a baba, de te erőt adtál most nekem!
IziSzM,
szép egyenes :)
IziSzM
2014-10-22 06:39:05
Sziasztok,
Nem tul izgi a gorbem, varom hogy menjen fentebb!
nyesy
2014-10-21 23:04:17
Mi a Letrox es az Euthyrox közt a különbseg mert en is alulműködök de nekem Euthyroxot irt a doki ,de miért?mi a különbség?
nyesy
2014-10-21 23:02:30
Azt esetleg nem tudod hogy kb mennyi volt a Letroxal a Tsh amikor teherbe estél?Szilvita?
nyesy
2014-10-21 23:00:41
De jó!!akkor te vagy itt az élő példaképünk!!:)
Hogy így is teherbe lehet esni,amikor megtudtam hogy nem jo a pm. nagyon elkeseredtem ,de annyian irjatok hogy meg Hashimotoval is sikerült, hogy nem adom fel akarmi lesz :)
szilvita
2014-10-21 22:51:14
Nyesy, nekem 6 éve derült ki a pm alulműködés, van egy 5 éves fiam, és most tavasszal az anti-tpo értékem ezer feletti volt(eddig nem nézték) egy hónapra rá teherbe estem. Jelenleg 23 hetes vagyok. Szedtem letroxot, szelént, és két hétig ittam a galajteát, de nem minden nap, mert úgy éreztem, hogy a gyógyszer mellett sok.
Annyi volt, hogy nagyon fájtak a melleim, gyakorlatilag nem lehetett hozzájuk érni, a melltartó is nagyon zavart. Mivel általában csak ovu után szoktak fájni és azt is kevésbé, gondoltam, a biztonság kedvéért csinálok egy tesztet, hogy nyugodtan mehessek a dokihoz azzal, hogy valami hormongondom lehet, mert ez nem normális ovu előtt...hát, hormongondom nem volt. Viszont szerintem valamikor mensi előtti együttlétből jöhetett össze, ezért lett a végén szomorú a történet...