Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-10-28 16:30:33

Zonett!

Nekünk még több is volt, mint egy óra szerintem. Együtt mentünk be a férjemmel, minden eddigi leletünket átnézett, rendszerezett, és felvitt a gépre, férjem leleteit is. Ezután engem megvizsgált egy külön helyiségben, UH-ot is csinált.
Aztán részletesen elmagyarázta, milyen vizsgálatokat lehet még csináltatni, illetve milyen megoldások vannak az ilyen-olyan eredmények függvényében. És semmiért nem nézett hülyének, mindent elmondott érthetően.
Klau84
2014-10-28 15:53:32

Gratulálok a babásodóknak!!! :)

Tényleg ez az utolsó ilyen kérdésem,mert már én is idegesítem saját magam...ma reggel szerintem páfrányokat (1-2 körrel vegyítve) láttam az ovu mikroszkópon,viszont most délután már megint köröket..lehetséges ez?vagy reggel behaluztam?középidős fájdalmaim vannak...szerintetek megvolt az ovu?
kedina
2014-10-28 15:49:59

kiatrtást mindenkinek!

Gratula a bábásodóknak!

Én Januárig pihenőpályára raktam mindent. :)
Puszi csajok!
atthemoment
2014-10-28 15:25:35

Plum

Levették a 3. napi vérem és a 21. napit is. Volt 12. napi UH, amiből az derült ki, hogy nem volt peteérésem a ciklusban ( illetve lehet, hogy volt csak később, mert a rendszer berajzolta:-)

Holnap pedig spermavizsgálat. Ezek az első vizsgálatok most kezdtünk bele. Alap hormonsort és immunt néztek. Minden jó lett csak a TSH-m 4,04. T3at és T4et csak akkor néznek ők, ha 4,4 feletti. Holnap konzultáció a drrel akkor küld el azokhoz az orvosokhoz ahová kell, így endohoz is. Mi Pécsen járunk a Meddőségi Központba.

IziSzM
2014-10-28 15:23:22

Alphra
Nagyon gratulálok! :) vigyazz a kismanokara nagyon!!

Zonett
Pont egy eve probalkozunk, tavaly oktoberben indult a projekt. Februarban mar kezdett izgatni hogy miert kell ilyen sokat varni, ugyhogy elmentem a nogyogyaszomhoz, aki megvizsgalt ultrahanggal es azt mondta mindent rendben lat, egyeb vizsgalodasokkal varjunk nyarig, ha addig sem sikerul. Juliusban mentem hozza megint, megnezett uh-gal es talalt egy remenyteli orias tuszot. Azt beszeltuk meg hogy ha megjon akkor csinalunk egy atjarhatosagi vizsgalatot, de nem jott meg, aug 2-an pozi lett a tesztem. Nagyon boldog voltam hogy vegre terhes lettem de sajnos 8 hetesen ures volt a petezsak es szept 2-an megmutott a dokim. Akkor azt beszeltuk meg hogy mindenkepp ko hir hogy terhes voltam, az atjarhatosag igazolt, karacsonyig mehet a probalkozas, ha nem leszek ujra terhes akkor januarban egy stimulalt ciklusnak ugrunk. De szerencsere erre nincs szukseg mert mar bent van a babuci :) remelem most minden rendben lesz.
Tulajdonkeppen tehat semmilyen vizsgalaton nem voltam, csak ketszer neztek uh-on, augusztusban indult volna a kivizsgalas ha nem ugy tortennek a dolgok ahogy. Azt meg hozza kell tennem hogy nekem mar van egy lassan 3 eves kislanyom, aki elsore osszejott, ezert biztos voltam benne hogy nagyon komoly gond nem lehet. Bar idokozben is megvaltozhatnak a dolgok, lehet ez nem is szamit. Annyit mondjuk biztos hogy a gondolatoknak es meggyozodeseknek nagy befolyasolo ereje van am :)
Zonett
2014-10-28 15:15:12

maximail!

Köszönöm a választ. Első nekifutásra az 1 órás első vizit már nem hangzik rosszul. A többinél pont az volt a bajom, hogy nem volt elég idő mindent megbeszélni stb. Majd még alszok rá 1-2 napot pluszban megvárom milyen lesz a hormonvizsgálat eredménye 2 nap múlva valamint a férjem spermavizsgálatának eredménye.
maximail
2014-10-28 15:01:12

Zonett!

Szerintem kb. 3-4 hét. Én amikor szeptember 20-a körül kértem, akkor október 16-ra tudtak adni. De szerencse kérdése is, lehet, hogy valaki lemondja, stb...
Illetve nekem ez már nem első vizit volt, lehet, hogy ott kicsit hosszabb a várakozási idő, mert az első vizit 1 órás, a többi kb. fél.
Zonett
2014-10-28 14:39:12

maximail!

Azt nem tudod véletlenül, hogy Dr. Szakács Zoltánhoz a Mensmentisbe nehezen lehet időpontot kapni?
maximail
2014-10-28 14:21:14

Plum!

A kevés evés ugyanolyan rossz. Rám is ez volt a jellemző régebben. Az olyan a szervezetnek kb., mint háború idején az éhezés. Lehet, hogy Te nem is vagy éhes, mégis megszólal egy vészcsengő az agyban, hogy "nincs élelmiszer".

Az inofolicról az MM-ben azt mondják, hogy megfigyelések szerint jobb minőségű petesejteket "csinál". Ezt a mesterséges megtermékenyítéseknél figyelték meg. Én mindig elfelejtem meginni... :-S Olyan jó lenne, ha lenne kapszulában. Az valahogy jobban eszembe jutna.
plumeria14
2014-10-28 13:49:10

Alphra,
nem mondom, hogy minden egyes szavadat értettem ám, de ez nem a te hibád. Sajnos nekem ez a ch számlálás tutira nem jön be, nálam pont az a probléma, hogy nagyon ritkán eszem, de akkor sem tömöm magam…hozzáadott cukrot egyáltalán nem, fehér lisztből készült termékeket pedig csak korlátozottan fogyasztok…mondjuk az ivás az nem igazán megy, de szerintem az 1-1,5 liter megvan naponta.
Az mondjuk nekem is furi, hogy a cukros lötyi elfogyasztása után csökken a cukorszintem. Egyébként borzasztóan utálom az édes dolgokat, nem is vagyok édes szájú, általában csak a mensi környékén kívánom meg. Sok dolog van, amire a párom azt mondja, hogy nem édes, erre beleharapok és kiköpöm, mert nekem gej.
Az Infoliccal kapcsolatban azt olvastam, hogy az csak igazoltan IR-eseknek használ. Nekem így is viszonylag korán (11-12. nap) van peteérésem, nem szeretném, ha ezt még előrébb hozná.

atthemoment,
pontosan milyen konzultációra mentek és hova?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!