Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!Azt hiszem látom a páfrányokat :) már csak az a kérdésem,hogy ha vasárnap voltunk együtt és legközelebb csak szombaton tudunk,akkor pont lekéstünk/lekésünk róla ugye? :(
monika80
2014-10-28 07:20:16
IziSzM
Melyik napokon voltatok együtt a pároddal? Kíváncsi lennék melyik napon fogantahott meg.
Azért jó hogy az ember így vezeti ezt agrafikont,nagyából lehet tudni mikor foganhatott meg a picurka
monika80
2014-10-28 07:13:01
Jó reggelt lányok
IziSzM
Gratulálok!
Olvasom amit írtál és azt gondolom hogy ahhoz képest elég hamar teherbe estél. Ez nagyon jó.
Sok boldogságot és egészséget kívánok neketek.
Én is így voltam Májusban,elvetéltem és Juniusban megint teherbe estem,de sajnos az is elment.
Én ma így:
Moha13
2014-10-28 06:57:53
IziSzem
Gratulálok! :)
Látod, én mondtam, hogy a doki téved! :)
Mejja
Én is sokszor sírok, kismamákat látva, és nagyon nehéz visszatartani, ha épp nem csak a párommal vagyok (csak előtte vállalom).
IziSzM
2014-10-28 06:55:15
Jó reggelt lányok!
Teszteltem és pozitív :)))) szurkoljatok, hogy most minden rendben legyen!!
KLANITA
Aug 2-án lett pozitiv a teszt de sajnos elhalt a magzat és 8 hetesen, szept 2-án volt a befejező műtétem. Aztán pont 28 napra megjött, aminek nagyon örültem. Utána voltam kontroll uh-n, hogy minden oké-e, és a nyálkahártya tökéletes volt de a doki nem látott csak tüszőkezdeményeket, ezért azt mondta hogy most nem lesz ovum. Ez a 10. ciklusnapon volt. Aztán mégis lett és most pozitív a tesztem :) remélem most minden jól alakul majd!! Nagyon izgulok...
VeDi84
2014-10-27 20:49:50
Nagyon szépen köszönöm a támogatást! Most úgy érzem csak Ti hallgatok meg.
KLANITA
2014-10-27 20:29:13
Etelka- Nagyon sajnálom! Remélem hamar problákozhatok újból.
IziSZM- Drukkolok! Mikor voltál terhess? Mikor ment el?
Nem egy nagy cikk,de csak azért,hogy lásd,hogy van remény!Amit nagyon szeretnénk egyszer valóra válik!
Én is el vagyok keseredve,semmi páfrány a mikroszkópon,szombatig meg férjmentes vagyok,úgyhogy ha tegnap nem jött össze,akkor megint nem tudom mikor..
Ma így állok:
IziSzM
2014-10-27 20:23:49
Katicabogár5
Hát holnap minden kiderül :)
Én nyáron szinte veled egyszerre lettem terhes aztán sajnos elment a babám. Most nagyon reménykedek mert a görbém nagyon hasonlít arra a terhes görbémre és a hasam alja is szurkál.
Pihenj sokat és vigyázz magatokra! Úgy minden rendben lesz. Remélem nemsoká a babások fórumban beszélgetünk :)
Mejjja
2014-10-27 20:15:49
Moha 13 akik veled egycipőben járnak ...mint pl én is ...azok hidd el szinte ugyan igy vannak.Van hogy kiakadok és legszivesebben feladnám.Felbosszant hogy mi akik tégyleg megérdemelnénk a babàt nem "kapjuk meg" mások meg eldobjàk maguktól..kidobják :( hogy tehetik ezt?!!Meg azt veszem észre magamon ha meglatok egy terhes nőt a síràs kerűlget.Gyűlölöm magam miatta..Én is sokat olvasok de szerintem nem kéne mert igy állandoan csak találgatok mi lehet a baj.Jár az agyam..lehet pont ez a baj..nem tudok ellazulni máson gondolkodni ...Mindenki azt mondja azert nem jön össze mert ràgörcsölök..ne görcsöljek rá..csak valaki egyszer mondja màr meg hogy hogy csinàljam!!!