Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Erika12
2014-10-28 20:22:22

Klau84 bocsi rosszul ütöttem legmagasabb hőd menzi után 36.65 akkor az avu megtörtént ha a hőd 36.85 lesz.
Zonett
2014-10-28 20:15:37

Lányok! Túl vagyunk a férjem spermavizsgálatán. Összességében véve normális megtermékenyítőképességet állapított meg a doki, bár a normál értékek kicsit az alsó határértéknél mozognak, ezért FER 14 tablettát javasolta a doki 3 hónapig napi 2X1. Na most. Szeretném, ha válaszolnának olyan lányok, akiknél a férjnek szintén ilyet tablettát kellett/kell szedni és milyen lett az eredmény. Nagyon köszönöm!
Renicsek
2014-10-28 19:17:22

Sziasztok! Légyszíves segítsetek kiértékelni az eredményeimet?!
Lh:7,5
Fsh:6,6
Progesteron:2,8
Ösztradiol:227,0
Ezek a 4.napi eredményeim, a többi mellett ott van a referencia érték,de ezek mellett nincs, és nem tudom mit kezdjek velük,amíg nem megyek orvoshoz. Kérlek segítsetek! Köszike
IziSzM
2014-10-28 18:41:15

Klau84
Még annyi, hogy közvetlen ovu előtt kicsit lentebb eshet a hő, de ez azért nincs mindenkinél így. Mindenesetre ez jól tud előre jelezni. És mielőtt megjön is leesik, ez is lehet jelzés értékű, de van akinek csak akkor esik le amikor már konkrétan vérzik.
IziSzM
2014-10-28 18:36:52

Klau84
Tehát akkor még egyszer
Én úgy tudom, hogy "hivatalosan" 4 tized fokot kell a hőnek emelkedni, ekkor történik meg az ovuláció, és a termelődő progeszteron fenn is tartja a hőt. Ez azonban nem kőbe vésett, egyénileg lehetnek eltérések, magadnak kell kitapasztalni hogy rád mekkora emelkedés jellemző, a lényeg hogy tartósan, kb 5 napon keresztül fenn is maradjon és ne essen vissza jelentősen (1-2 tized foknyi ingadozás még oké, ha nem esik vissza az alaphőd alá, ez attól is függ hogy mennyivel emelkedik, és ahhoz képest milyen mértékű az ingadozás, ha van). Nekem az alaphőm mindig 36.3 és ovu után 36.8-ra megy fel. Ez ugye fél fok, de már 2 tizednyi emelkedés is utalhat ovura ha utána egyértelműen fenn marad a hő. Nem csak a hirtelen emelkedés jelez ovut, vannak nők akiknek fokozatosan nő ovu után a hőmérsékletük, Mohának pl szép lépcsős görbéi szoktak lenni. Lényeg, hogy jól el lehessen különíteni az ovu előtti alacsonyabb alaphőt és az ovu utáni megemelkedett hőt, ami már nem megy az alaphő alá. Szóval szerintem Erika nem 2 foknyi emelkedésre gondolt csak 2 tized foknyira.
Csatolok egy nem terhes görbét is, bár az elején a mütét miatt ez kicsit hullámos lett, mert 10 napig pecsételtem és nekem a mensi után szokott beállni 36.3-ra az alaphőm. Vérzés alatt 36.5 körüli.
IziSzM
2014-10-28 18:16:16

Klau84
Írtam neked részletesen és eltünt :S
Ahhoz kapcsolodva csatoltam a görbém, de majd mindjárt írom újra
IziSzM
2014-10-28 18:14:34

Fantasyc, Erika12
Köszönöm, aranyosak vagytok
Klau84
2014-10-28 17:41:58

IziSZM,Erika köszi szépen :)

Mondjuk bocsi,biztos én vagyok hülye,de akkor azt mondod Erika,hogy szerinted akkor lesz ovum,ha 38 fok lesz a reggeli hőm??az már láz..én akkor totál beteg vagyok..úgyhogy remélem ez nem így van :)
jniki82
2014-10-28 17:39:01

Lányok, eddig hüvelyben mértem hőt, de most vettem új hőmérőt és áttértem a nyelv alattira!Szerintetek lehet külömbség a kettő között?nekem mindig magas volt az alaphőm, legalábbis amíg hüvelyben mértem ma viszont 36,2 lett!
Erika12
2014-10-28 17:35:11

Fantasyc az én ciklus hosszam márciustól,24,26,15,24,23,24,24,25,21,24 átlagban mindenkinek van eltérés,függ a menzi hosszától,nekem eddig 5nap volt most 3nap lett.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!