Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azt elfelejtettem megkérdezni és nem is emlékszem, hogy olvastam volna, mióta is vártátok a kisbabátokat? Voltál előtte bármilyen vizsgálaton?
Tegnap írtam, hogy ma megyek végre 3.napi vérvételre
(tb-re), hát el is jutottam, de nem fogjátok elhinni mi történt. A doki ráírta a laborosnak, hogy LH, FSH, prolaktin, progi, T3, T4, TSH de ahogy jobban megnéztem, feltűnt, hogy az ösztrogén nincs rajta. Visszamegyek, rákérdezek, erre mondja az asszisztens, hogy azt a kórház laborja nem csinálja, csak külsős, de nem küldik ki más laborba mert nagyon drága és a doktor úr nem vállalja a költséget??? Mondom mi van, ez most komoly??? Úgy voltam vele, jó rendben, nem éri meg ezen felidegesíteni magam, felhívtam a Centrumlabot, holnap leveszik a vért délután és megnézik az ösztrogént mindössze 1.800 Ft-ért. Akkor miről is beszélünk? Ezért fizetik az emberek a tb-t.
Zonett
2014-10-28 10:14:44
IziSzM!
Gratulálok! :)
Vigyázz magadra.
Netta0818
2014-10-28 09:42:58
oké,nem ez a görbe, azt nem találom, de akkor 36,8 volt a hőm 6napig,majd 36,9 több napig. Nagyon egyenes volt a görbém. Az Utro miatt
Netta0818
2014-10-28 09:40:54
ez a másik utros hónapom,itt nem kaptam tüszőrepesztőt, elég vonalzós volt.
Netta0818
2014-10-28 09:38:57
IziSzM Hatalmas Gratuláció :) Vigyázz magtokra.
Sziasztok Lányok :)
Tegnap szurkált a bal petefészkem és olyan furán görcsöltem,mitől lehet? Az Utro miatt? Görbém meg egy külön mise :D Nem értem most miért ilyen. Az igaz hogy 3napja arra ébredek hogy nagyon melegem van,pedig nincs is fűtés még nálunk. Főleg az ölem, mitől lehet?
Most ilyen a görbém.
KLANITA
2014-10-28 09:31:19
IZiSZM- GRATULÁLOK NEKED!! Vigyázz a babára és magadra is! :-)
Nekem ma reggel megjött.
Amióta elment a baba azóta egyszer 21 napra és most 19 napra jött meg ovu nélkül. Remélem a következő hónapba már lesz ovum. kiváncsian várom.
Szerintetek normális, hogy így vagyok? Mikor áll újra be?
szilvita
2014-10-28 09:23:10
IziSzM gratulálok! Nagyon szép volt a görbe, van valami tüneted, hogy sejtetted már?
Katicabogár5
2014-10-28 09:15:48
IziSzM szívből gratulálok :-) szeretettel várunk a babások fórumön
Sejtettem hogy babás lettél mert az én görbém is hasonló volt :-)
IziSzM
2014-10-28 07:56:42
Köszönöm lányok! Moha igazad volt :))
Monika80
A 8., 9. és 13. napon voltunk együtt. Gondolom a 13. volt a nyerő :)
Klau84
Szerintem a vasárnap még jó lehet, tekintve hogy a kiskatonák 3 napig élnek, de a szombat már késő, ha ma van/volt az ovud, mert a petesejt csak 24 óráig él.
Szilvia1980
2014-10-28 07:44:13
Sziasztok!
IziSzM: Szivbol gratulalok! :) Nagyon vigyazz magatokra!!
Azt elfelejtettem megkérdezni és nem is emlékszem, hogy olvastam volna, mióta is vártátok a kisbabátokat? Voltál előtte bármilyen vizsgálaton?
Tegnap írtam, hogy ma megyek végre 3.napi vérvételre
(tb-re), hát el is jutottam, de nem fogjátok elhinni mi történt. A doki ráírta a laborosnak, hogy LH, FSH, prolaktin, progi, T3, T4, TSH de ahogy jobban megnéztem, feltűnt, hogy az ösztrogén nincs rajta. Visszamegyek, rákérdezek, erre mondja az asszisztens, hogy azt a kórház laborja nem csinálja, csak külsős, de nem küldik ki más laborba mert nagyon drága és a doktor úr nem vállalja a költséget??? Mondom mi van, ez most komoly??? Úgy voltam vele, jó rendben, nem éri meg ezen felidegesíteni magam, felhívtam a Centrumlabot, holnap leveszik a vért délután és megnézik az ösztrogént mindössze 1.800 Ft-ért. Akkor miről is beszélünk? Ezért fizetik az emberek a tb-t.