Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Klau84
2014-10-28 21:47:25

Erika,akkor most színt vallok...1egész üveg bor volt..másnap egész végig fájt a fejem :( szánom bánom,több ilyen nem lesz :)
VeDi84
2014-10-28 21:21:18

Zonett, az én férjem is a Fer14-et szedte. Szépen megsokszorozódott a mennyiség. Sajnos nálunk a minőség okoz gondot, és azon nem javított. Ennek ellenére én merem ajánlani. Csak ne lenne ilyen drága!
Fantasyc
2014-10-28 21:08:10

Erika, köszön, hogy leírtad, akkor ilyen össze-vissza cikluson legközelebb nem lepődök meg. Mielőtt a pm-re kezdtem szedni bogyót, akkor szép 28 napos ciklusaim voltak, csak pár hónapja ilyen kiszámíthatatlan ez az egész, de akkor szoktatom magam a gondolathoz.

jniki: szerintem sokat számít, hogy hol hol mérsz. Ezért is mondják, hogy hónaljban nem jó. Szájban vagy hüvelyben kell, de azt sem kombinálhatod, mert más-más eredményt kapsz. Olvastam egyszer, hogy valaki kíváncsiságból mindkét helyen mért és 2 görbét vezetett és sokkal magasabb értékeket kapott a hüvelyi mérések után. Elvileg ugyanúgy meg kellene mutatnia az ovut is, esetleg nem lesznek olyan nagy kiugrások.
Erika12
2014-10-28 20:58:57

Az a kis bor szerintem reggel, nem emelte meg a hőt ,mivel a bor egészséges még a kismamáknak is.Reggel hol volt az már!:)
Erika12
2014-10-28 20:36:40

Klau84 nagyon szívesen .Holnap délután leszek fent, mivel 3órára jövök haza a munkából,megnézem a görbéd egyből hogy álsz.Puszi, szép álmokat nektek:)))
tomka
2014-10-28 20:32:37

plum,

tudom milyen nehéz ez az egész... Én mondjuk nem vagyok a halogatás híve, ha támad valami lehetőség, szeretek inkább aktívan lépni, de teljesen megértem a fenntartásaidat.

Egyébként ma voltam az orvosnál, indul még egy előző havival megegyező stimulált ciklus. Ami érdekes volt, hogy azt mondta, gyógyszerekkel már nagy biztonsággal tudna peteérést meg tüszőrepedést előidézni, de onnan kezdve minden az égieken múlik... És ha ebbe belegondolsz, akkor mindegy, mikor vágsz neki a költséges és fizikailag is megterhelő lombiknak, soha nem lehetsz biztos az eredményben. Ami NAGYON dühítő, hogy ilyen szinten nem lehet ráhatása az embernek a dolgok alakulására. (Na, ezzel most ki vagy segítve, mi? :-)

moha,

arrafelé mi a helyzet? Ismét csatára készen, visszamásztál a lóra? (Most néztem, nekem ez a harmincadik ciklusom. Ennyi esés után már a legbénább zöldfülű is megtanul lovagolni, én meg továbbra is csak fetrengek itt a porban...)
Klau84
2014-10-28 20:30:08

Ja,még egy utolsó bocsika :) szóval mikor 36.65 volt a hőm,akkor előtte nap ittam pár pohár bort,szóval az azért lett olyan magas..így számolja ki az ember lánya mi? :) de köszi mégegyszer :)
tomka
2014-10-28 20:26:26

Gratulálok a babásoknak!
Klau84
2014-10-28 20:25:21

Köszi Erika! :)
Klau84
2014-10-28 20:24:33

IziSZM!

Nagyon szépen köszönöm,így már világos :) Akkor most szurkolok ezerrel,hogy menjen feljebb és maradjon is úgy,mert akkor talán a vasárnap jó lehetett..ezer köszönet :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!