Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Nekem nem akarta betenni az ovut, mert csak a 13. naptól mértem, úgyhogy beírtam elé 36,2-ket. Jóval alacsonyabb így digitálissal szájban mérve, de a formáján látszik az ovu, nem a hő a lényeg :)
Jozsa85
2019-10-11 06:19:21
Sziasztok!
Torok felfele. :)
Andi198729
2019-10-10 17:41:08
Edit Józsa nagyon szépek a görbéitek;) megy a drukk;) Igen Edit sajna nehéz rávenni a férjemet régen ez nem igy volt rendszeresek voltal az együttlétek. Tényleg dühítő h.miért nem jön a baba nekem is már csak az átjárhatósági van hátra ami kideríthet mindent várom h.túllegyek rajta és hogy kiderüljön átjárható vagyok-e v.ez a probléma.Terhelésre majd novemberben megyek mert november 8-ra kaptam időpontot Rencz doktornőhöz.kíváncsi vagyok arra is de bízom benne hogy még inkább javult az eredményem.
Málna27
2019-10-10 09:04:02
Józsa: Szerintem ne aggódj emiatt, mi a pozitív ovuteszt előtti 2 naon voltunk "csak" együtt, a pozi napon és utána már nem és úgy is siker volt. A kiskatonák sokáig élnek :)
Jozsa85
2019-10-10 06:55:34
Koszi Edit!
Akkor holnap addig szopogatom a homerot ameg at nem rakja az ovut a grafikon. :)
Edit90
2019-10-10 06:28:59
sziasztok!
Mistimi: örülök,hogy minden rendben veletek:) Majd szàmolj be kèsöbb is,ne tûnj el;)
Dorina: A fogamzàsgàtló abbahagyàsa utàn nekem bô fèl èv kellett,hogy kb.beàlljon a ciklus,ès legyen peteèrès. Ezt nem is szàmolom próbàlkozós idôszaknak. Nekem is hasonló labor èrtèkeim lettek,az eltelt 1èv sikertelensèg utàn nèztük. Erre a dokim azt mondta minden okè,az ösztrogèn kicsit alacsony. Nekem ez utàn csinàlt ultrahang követèst,a z làtszott,hogy 1-2tüszö kezd èrni,abból 1lesz dominàns. Mivel eddig nem derült ki a sikertelensèg oka,most jàrunk a 15.hónapnàl,a fèrjem eredmènye rendben van,erre kaptam most clostilbegyt tablettàt. Több tüszö èrik töle,több esèly. Mindkèt oldalt lett tôle 1-1dominàns,most vàrjuk,hogy sikerült e:) A D vitamin kèrdèsben úgy,ahogy Józsa írja: csak az oliva olajos kapszula,vagy a vigantol csepp a jó,ezekkel pikk-pakk felmegy az èrtèk. Fontos,hogy 100körül legyen,mert akkor tud kellôen meg astagodni a mèhnyàlkahàrtya.
Elena: Mi ezèrt vagyunk itt,hogy ilyen tèmàkat is kibeszèljünk,mert hol màshol tehetnènk?! Nyugodtan írd ki magadból ami èppen bànt.
Milla: Nagyon sajnàlom,hogy ilyen rossz napod volt. Neked is csak azt tudom tanàcsolni,hogy itt kiírhatod magadból,ami bànt,mi meghallgatunk,veled vagyunk.
Józsa: Nyugi,mèg àtteheti màsik napra az ovut az alapjàn,hogy mennyire megy fel a hô.
Andi: Sajnàlom,hogy kimarad nektek ez a hónap. Olyan rossz,hogy így àll hozzà a fèrjed,hogy nem lehet ràvenni,ha nincs kedve. Ti is úgy vagytok,mint mi,eddig minden okè,egèszsègesek vagytok,mègsem jön a baba. Most èn is annak szurkolok,ha megjön megcsinàltatom az àtjàrhatósàgit,ès derüljön ki,hogy az a baj. Ha az sem,akkor passz.
Èn most így àllok,n ekem is àttette a 15.napra,pedig aznap volt pozitív az ovuteszt,tuti màsnap volt az ovu.
Jozsa85
2019-10-10 06:06:02
Doriana!
Egy tipp: A Dvitaminom mindig lent maradt, fuggetlenul attol hogy beszedtem a tablettakat.ES EZ VOLT A BAJ!!! Nem feher hagyomanyos tablettaban kell venni, hanem cseppben vagy olajos kapszulaban.A tablettasbol kb. semmi sem szivodik fel.Nekem 53rol megemelte az Eurovit Oliva d 100ra.
Jozsa85
2019-10-10 05:33:44
Pont a hetfot hagytuk ki..
Elena27
2019-10-09 21:39:59
Koszonom, hogy megosztottatok velem az érzéseiteket.:) Igazából nem nagyon tudom ezt megbeszélni senkivel, a páromat már nem akarom ezzel nyaggatni. Aki meg nem ebben a cipőben jár, az nem igazán tud mit mondani a helyzetre. Hiszem, hogy egyszer nekünk is sikerülni fog, ha már ennyi mindent megteszünk érte! Mindenkinek megy az ölelés :’)
doriana
2019-10-09 21:11:57
Andi, nagyon sajnálom, ami veletek történt, én ilyen esetben arra szoktam gondolni, hogy kihúztad már a rossz kártyát, úgyhogy most már nem lesz több!
Lányok, szeretnék megint segítséget kérni tőletek. Ma voltam 3. napi vizsgálaton, meg is kaptam az eredményeket, de bármennyire próbálok keresni infokat a neten, nem tudom, mennyire vagyok ideálison kívül vagy belül :/
Nektek mi a véleményetek? Csillagozva semmi nincs, de gondolom ennél több kell a sikerhez...
Érdekes, hogy a D vitaminom még mindig kevés, a múltkor 53 körül volt, most, hogy szedem a D vitamint is csak 56 :/
Köszönöm a múltkori tanácsokat, a 21. napi hormonnal együtt csináltatok új terhelésest is és elbattyogok egy endodokihoz (bár ahogy láttam hozzájuk se annyira egyszerű bekerülni :/ ) nagyon köszönöm előre is, ha tudtok valami hasznosat mondani :)
Nekem nem akarta betenni az ovut, mert csak a 13. naptól mértem, úgyhogy beírtam elé 36,2-ket. Jóval alacsonyabb így digitálissal szájban mérve, de a formáján látszik az ovu, nem a hő a lényeg :)