Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-10-14 06:23:00

Lehet hogy bekrepalt a homerom?Nem szoktam ilyen egyenletes lenni.Veszek ma elemet.
Andi198729
2019-10-13 18:35:59

Hát igen Milla nem mindig jön be amiket mondanak.en sem veszem készpénznek de nekem megmondta h.elveszitettem a gyermekemet- gyászoló anya vagyok, tesóm is megkért h.felőlük is kérdezzek a kapcsolatát illetően rögtön mondta rámutatva egy lapra h.itt a kisfiuk! Ugyebár Zente a babájuk. És h.nem jó a kapcsolatuk ezt jól látta.ugyebár nem mondtam h.a tesóm fiu v.lány de ő tudta a lapok alapján h.a srác nem úgy áll a nővéremhez.nekem azt is mondta a lapok alapján h.az igazságot fogom szolgáltatni ennek az útján járok a mérleg lapra mutatva-most vagyok másodéves a jogon és bíró szeretnék lenni büntetőügyben-az egyetemet elvégzem de nem annyi idő alatt halasztás lesz a baba miatt ezt is mondta-két kard lap-. Férjemröl mondta h.gyermekkorában sulyos veszteség erte ezert olyan befele forduló-ugyebár 11 évesen meghaltak a szülei-azt is mondta h.jó anyagi körülmények között élünk- és tényleg.és hozzátette ha nem hagyok fel a stresszel negativ gondolatokkal a férjem el fog menni és tényleg nem messze jártunk ettöl.
Mindenesetre nem erre alapozom az életünket. Csak kíváncsi voltam.de azért biztosan vannak olyan jósnők akik látják a jövőt.van akinek van hozzá adottsága.
Jozsa85
2019-10-13 15:19:14

Milla!
Nekem ez a napi 5× kaja mukodik.Mar fogytam majdnem 5kg-t.Tizoraira es uzsira az a 20CH nem sok.Szoval nem egyenerteku mondjuk egy reggelivel.Mivel elindultak a kilok sztem nekem ez bevalik.
Kerek idopontot a doki nenihez.Lassan aktualis lesz hogy talalkozzunk.
Milla880529
2019-10-13 15:17:49

Lion, félreértettelek, ne haragudj! :)

Fő az optimizmus!
Milla880529
2019-10-13 15:17:10

Andi, képzeld, tavaly én is voltam josnőnél, de amiket nekem mondott, semmi nem jött be...jó mondjuk 2 kivételével,mert az a jövő (egy gyermekem lesz - fiú, apum a halálos ágyánál elmond valamit, ami válasz lesz a régmúlt kérdéseire). Azt mondta, hogy nekem két fiú testvérem van... igazat megvallva 2 lány. Munkahelyemen soha nem fognak véglegesíteni, jobb ha váltok munkahelyet...rá egy hónapra véglegesítettek...nekem pénzkidobás volt, akinél én voltam. Kiváncsiságból mentem el :)
Milla880529
2019-10-13 15:09:38

Jozsa, mi pénteken voltunk egy táplálkozási tanácsadónál, elég érdekes dolgokat mondott. Nekem napi 1600kalóriát javasolt és napi 3 szori étkezést. Jövőhétre rendeltünk ebédet és figyeltünk az ebéd kalória tartalmát. Őszinte leszek, nem tudunk olyan változatosan főzni és még számoljam a kalóriákat is...inkább azt az időt egymással töltenénk és kimozdulnánk :)
Edit90
2019-10-13 10:41:00

sziasztok!
Lion,Józsa nagyon szèp mindkettôtök görbèje:)
Dorina,Józsa: hajrà a diètàval,nem baj,ha vannak nèha kilengèsek,vagy megàll a fogyàs. összesègèben nèzzètek az eredmènyeket. Màr csinàljàtok,mozogtok mellè,menni fog az lefelè. A hízàs sem fokozatosan hètrôl hètre egyforma,a fogyàs sem:)
Èn most itt tartok, nem szokott felmenni 37fölè a hôm. Most ovu óta iszom a palàstfû teàt, nem tudom, hogy azèrt magasabbak e a hôim. Nem merem màr remènykedni a sikerben. Eddig kb. minden hónapban ilyenkor màr remènykedtem, kerestem a tüneteket,izgatottam vàrtam,hogy mikor tesztelhetek. Most csak vàrok.
Andi198729
2019-10-13 09:02:36

Milla akkor most mesélek én is valami boszorkányságot: februárban voltam jósnőnél.semmit nem meséltem magamról csak annyit mondtam h.kiváncsi vagyok mi vár rám.ahogy kiteritette a lapokat rögtön az volt az első h.másfél év múlva babám fog születni igy mondta megérkezik a várva várt kisfiú. Ekkor meg kételkedhettem is volna viszont látta a múltamat megdöbbentem mikor mondta h.gyászoló edesanya vagyok aki elvesztette a babáját.azt is mondta h.a baba megfoganásának egy akadályát látja:a stresszt.hát kivancsi leszek.engem is reménykedéssel töltött el de nem veszem készpénznek ha bejön örülünk ha nem akkor nem érti a dolgát.olyanhoz mentem akit a kineziológusom ajánlott amúgy neki minden bejött amit mondott ez a jósnő a rendőrségnek is segit s felderitésben.
Milla legalább túlleszel kedden.en is parázok nyugi. Nekem meg 15 nap lennek már túl. Én szeretnek együttlenni a férjemmel mert megint úgy jön ki hogy utána nem sokkal ovu és nem szeretném elszalasztani.de majd meglatjuk hogy érzem magam utana.
Doriana nem ertem az utolsó mondatodat. Mi a helyzet az achilles innel? Megsérült?
doriana
2019-10-13 08:30:03

Sziasztok :) Lion, Józsa, szerintem mindkettőtöknek gyönyörű a görbéje, csak így tovább :) :)
Én jelenleg a diétával küszködöm, nekem a vacsi az achilles inam azt hiszem, tegnap elvéreztem :/
Lion86
2019-10-13 08:26:30

Köszi Jozsa :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!