Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Mistimi:) clearblue teszten már én is gondolkodtam de fölösleges ha az olcsóbbik tesztcsík is megfelelő:)
Lion értem, ezek szerint az inofolic van akinél beválik és van akinél nem.a többségnél amúgy nem. Én sose fogom inni az tuti. Az a gáz h.marha drága én meg ittam fölöslegesen pénzkidobás volt.
Lion86
2019-10-09 20:03:04
Mistimi örülök, hogy minden rendben :) Jelentkezz majd időnként, hogy hogy vagy.
Andi nekem is PCOS-em van és nem segített az Inofolic.
mistimi
2019-10-09 19:52:28
Mindkét nap este voltunk együtt. És 20-as volt az lh teszt amit használtam. Próbáltam anno a clearblut de az sose mosolygott...
Andi198729
2019-10-09 19:50:21
Mistimi még annyi hogy ti reggel vagy este voltatok együtt? Biztos az is számit az időzítésben. Tehát ha hétfőn volt pozi a teszted aznap mikor volt az együttlét és kedden volt az ovud a 2.pozi napon azon a napon mikor voltatok együtt? Előre is köszi az infókat. Ja és a teszt 20-as erősségű volt?
Andi198729
2019-10-09 19:22:34
Köszönöm Mistimi hálás vagyok hogy megosztottad:) látod ennyi problémaval sikerült.nem hiszem hogy nekem is az Ir az igazi ok.már csak az atjárhatósági van.azt kivancsian várom.neked bevált az inofolic de azért mert pcos-ed is volt az csak azoknak segit.mivel nekem nem volt leröviditette a ciklusaimat 23 -24 naposra.egyik volt osztálytársamnak is az inofolic segitett mert pcos-es volt.én fölöslegesen ittam.
Azért jelentkezz be ne feledkezz meg rólunk kivancsi vagyok mi van veletek. Igazad van a dokidat illetően ha fogadott orvosa van az embernek az se ér semmit nekem hiába volt nem figyelt kellőképpen a faros babámra pedig nagyobb odafigyelést igényelt volna. Nekem most lett a 3.nődokim de most végre egy tapasztalt professzort választottam őt Krizsa ajánlotta.
mistimi
2019-10-09 19:01:46
Nem szeret engem ez az oldal...megint nem küldte el.
Hallottuk igen a szívverést. Bár nem sokáig, tök gyorsan végeztünk is. Ráadásul a dokim nrm vállal már szüléseket, de váltani már nem akarok, annyi dokinál megfordultam már az utóbbi időben, nem akarok megint egy újat...megszülök aki ügyeletes lesz azt kész. Gréti is így született mert akkor meg nem jött be. Amúgy sokkal rosszabbul viselem egész nap émelygek.
Pco, ir és pm alulműködés mellett sikerült amit én az inofolicnak és a letroxnak köszönhetem. December óta ittam az inofolicot attól lett minden hónapban peteérésem.
Nagyon drukkolok mindenkinek! Sokan elindultstok kivizsgálásokra, drukkolok mindenkinek h minél előbb érkezzen meg a csodababája!
Andi: két nap volt pozi az ovuteszt. Hétfő és kedd, akkor voltunk együtt. Kedden volt tuti az ovu mert érezem
mistimi
2019-10-09 18:56:36
Na bakker írtam egy kisregényt és most látom h csak az első sor ment el.
Szóval:Pöttyünk 11 mm, kb 7,5 hetes
Andi198729
2019-10-09 18:30:19
Szia Mistimi!örülök hogy jelentkeztél és hogy minden rendben van:) szívhang is volt már vagy az a legközelebbi UH-n?mikor kell menned legközelebb? Feltennéd a görbédet és megírod mikor volt pozi az ovuteszt és mikor voltatok együtt? Te 20-as v.30-as tesztet használtál?
mistimi
2019-10-09 17:50:13
Sziasztok! Pöttyünk 11 mm, kb 7,5 hetes
Andi198729
2019-10-09 17:42:58
Igen lányok. Ebben egyetértünk.nekem is mindenki azt szajkózza h.ne görcsöljek rá azért nem sikerül. Mondják ezt olyanok akiknek pikk pakk összejött az nem tudja h.akinek hónapról hónapra nem sikerül elég nehéz h.ne görcsöljön rá az ember. Jó annak akinek a 2.hónapban összejött annak nyilván ideje se volt rágörcsölni de kíváncsi lennék ha már kb.másfél éve v.több ideje próbálkoztak volna vajon meg tudta volna állni h.ne görcsöljön rá? Kétlem.
Doriana egy cipőben járunk nálunk nővéremnek sikerült be a kisfia nem is tervezték nem is akarták. És annyira fáj h.nem várt nem tervezett gyerek volt es úgyis álltak állnak hozzá. De neki megszülethetett épségben.tesóm a mai napig azt hajtogatja h.tönkrement az élete ő még élni akart a párjával utazgatni szórakozni. Nekem meg meghasad a szivem h.fel se fogja milyen szerencsés h.összejött és megszülethetett a babája, és hogy milyen kincs egy gyermek mert sokan meg mennyit küzdenek érte és vannak olyanok akik hiába vágyakoznak rá. Én is igazságtalannak érzem h.mi házasok vagyunk saját házunk van jó biztos állasunk jól keresünk szeretjük egymást és mi elvesztettük a babánkat és most meg küzdünk érte ott vannak ők 10 hónapja voltak együtt mikor besikeredett a gyerek anyukáméknál húzták meg magukat a kapcsolatuk is semmilyennek mondható és mégis odaszületett meg a baba.mi már igazán megérdemelnénk ők meg még ki akarták magukat élni nekik meg nem hiányzott a gyerek mindig mondja is ahogy azt is hogy forditva kellett volna hát ebben maximálisan egyetértünk. Én vártam az első unokát végül a tesóm szülte meg az első unokát. Amikor történt a tragédiánk tesóm akkor volt 3 hónapos terhes. Gondolhatjátok a frissen átélt tragédiával a hátam mögött azt kellett látnom h.a tesómnak hogy gömbölyödik a pocakja meg hogy neki megszülethetett a babája. Hirtelen azt se tudtam hogy viszonyuljak hozza gyűlöljem és soha többé ne tartsam a kapcsolatot? Végül persze győzött a józan ész és a testvéri szeretet. De ismerek egy csajt aki már 3 babáját veszitette el a testvérének meg megszületett a babája feléjúk se nézett aztán lett neki is a 4.egészségben világra jött neki.Néha unom is h.minden Zente körül forog ha hazalátogatok meg jön a sajnálat h.majd lesz nekem is. Hát köszönöm a vigasztalást csak kérdés mikor meg milyen módon. Nem arról van szó, szeretem Zentét,a keresztfiunk, csak fáj h.én nem ölelhetem meg a gyermekemet úgy ahogyan őt.:(
Lion értem, ezek szerint az inofolic van akinél beválik és van akinél nem.a többségnél amúgy nem. Én sose fogom inni az tuti. Az a gáz h.marha drága én meg ittam fölöslegesen pénzkidobás volt.