Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
doriana
2019-10-08 09:02:29

Szia Edit!

Voltam terhelésen, még augusztus végén, ezek lettek az eredményeim:

glükoz 0 - 6,0
glükóz 60 - 12,9
glükóz 120 - 5,8

inzulin 0' - 9,3
inzulin 60' - 94,5
inzulin 120' - 57,9

Azt látom belőle, hogy nem tökéletes (tegyük hozzá egész nyáron át tartó és a testsúlyom szempontjából nagyon szomorú habzsi-dőzsi után :D ), de úgy gondoltam, annyira még nem rossz, úgyhogy próbálkozom a diéta+sporttal, illetve elkezdtem inni az inofolicot (bár látom, annyira nem örvend nagy népszerűségnek) és gondoltam újra megméretem majd november környékén, hogy változott-e. Szerintetek rossz? El kellene mennem inkább dokihoz vele? Nekem apukám cukorbeteg, azt mondta, szerinte ezekkel az értékekkel az orvos is csak azt mondaná, hogy 160ch-s diéta...
Edit90
2019-10-08 08:41:53

sziasztok!
Józsa: Nekem eddig úgy volt,hogy ovu elött 3nappal volt egy nagy nyàk,amiböl tudtam,hogy kèt nap mulva pozitív lesz az ovuteszt,3nap mulva ovu lesz. Utàna csak vizes voltam,de nem volt tojcsis sosem. Most nem tudom,hogy a closti miatt e de volt tojcsis nyàkom 14-15.nap,16.nap volt ovu,aznap màr nem volt tojcsis. Ez a teszt màr egèsz erös,èn inkàbb a tojcsi nyàknak ès a tesztnek hinnèk,mint a naptàrnak. A te fèrjedet vizsgàltàk màr? Mert nekem a dokim most azt mondta,hogy ha erösödik az ovuteszt akkor 2-3nap egymàs utàn hajrà minèl többször:) De amúgy böven elèg 2-3naponta is,mert addig elèldegèlnek odabent:D
Milla: mindenkèppen szàmolj be a vizsgàlatról,èn is szeretnèm tudni,mi vàr ràm,ha oda kerülök
Elena: Nagyon sajnàlom,hogy megjött,nagyon szèp görbe volt. Sajnos nekem sem jött be az inofolic,azon kívül,hogy 1hèttel kitolta a ciklusomat màs jótèkony hatàsa nem volt. Örülök,ha neked hasznàl:) Az èn pàrom a profertilt szedi,neki nagyon szèp eredmènye lett tôle. A foladrolról olvastam màr rosszat is,de nem akarlak lebeszèlni.
Dorina: üdv köztünk. Sajnàlom,hogy megjött,szèp volt a görbèd,szerintem nincsen neked hormonàlis gond. Az alaphöd normàlis, ha alacsony, az utalhatna pajzsmirigy gondra, ès a progid tuti jó,szèp magasra felment a hô. Cukorterhelèsed volt màr? Sajnos úgy tünik akinek azzal van a baj,azoknak is nagyon szèp a görbe,azon a cukor gond nem làtszik. Jól èrtem,hogy most lesz az 5.próbàlkozós hónapotok? Mennyi idösek vagytok?
Lion: örülök,hogy jobban vagy lelkileg,ez meg is làtszódik a görbèden. Nagyon biztató,hogy megint volt ovud, ès az együttlètek is megvoltak,nagyon jó :) Valahogy gyakran alakul úgy,hogy mi pàr nap eltèrèssel ugyan ott tartunk a ciklusban:) Èn most egy kicsit elöbb jàrok:)
Most ilyen a görbèm
doriana
2019-10-08 07:52:48

Jó reggelt!
Köszönöm a visszajelzéseket :)

Józsa, nagyon szépen felugrott a hőd, az enyém ilyet sose csinál :)
Lion86
2019-10-08 07:19:20

Jó reggelt!
Úgy tűnik nem tévedtem, meg a teszt sem :)
Milla880529
2019-10-07 21:51:10

Andi, ezekre én is rákérdezek holnap, mert ilyeneket nem mondtak, mint neked :(
Milla880529
2019-10-07 21:49:13

Doriana, nagyon szép görbe :)
Az elmúlt időszakban többet olvastam mindenfélét, mint eddig.
Igen, egy hormonvizsgálat nem árt, veszíteni nem fogsz vele.
Ugye, ami nálam tény, hogy progeszteron hiányom van.
Na de a lényeg, az ovu után a szervezet jobbik esetben progeszteront kezd el termelni, ami megdobja az hőmérsékletet, azaz az eddig mért alaphőnél magasabbat fogsz mérni. Amit ugye tudunk, hogy az ovu után, ha megtermékenyült a pete, akkor 5-10 nap múlva fog beágyazodni, kvázi a hőmérsékletnek akkor kell fent maradnia. Én így gondolnám.
Meg, ami fontos, hogy tesztelj a ciklus folyamán :)
Milla880529
2019-10-07 21:40:47

Józsa, én csinálnék a helyedben reggel egyet és, ha az erősebb akkor elkapnám a páromat ott helyben :)
Jozsa85
2019-10-07 19:30:14

Szia Doriana!
Alapvetoen jol nez ki.Ha nem mondtad volna hogy multkori, siman babasnak nezem.. :)
Andi198729
2019-10-07 19:00:21

Milla azt mondta hogy előtte 2 szem cataflamot vegyek be h.kibírható legyen 5-10 másodpercnél nem tart tovább.vigyek hálóinget köntöst bugyit és betétet mert pici vérzés előfordulhat és az a kontrasztanyag is folyik majd vissza. Felhelyezi a kateteren keresztül a kontrasztanyagot irány a röntgen.1 óra pihi utána hazaenged másnap nem dolgozhatok még.
Doriana üdv köztünk ismét :) nagyon jó h.bekapcsolódsz ismét a beszélgetésbe;) szerintem szép a görbéd nincs benne semmi rendellenes.látszik hogy van peteérésed. Hormonvizsgálat az nem árt meg esetleg a párodnak spermavizsgálat. Hogy tisztában legyetek h.rendben vagytok ilyen téren.
Józsa most nekem is igy van az ovu jó sok nyákom van teszt erősödő.bizom benne hogy holnaputan lesz ovum mert holnap este együtt tudnánk lenni.sajna a napokban a holnapi spermavizsgálat miatt nem tudtunk:( oké hogy folynak a vizsgálatok de addig is ér próbálkozni spontán és nem szeretnék kihagyni 1 hónapot sem emiatt.
Mistimi miujság? Voltál ma dokinál? Minden rendben a picurral?
doriana
2019-10-07 18:38:13

Sziasztok Lányok!
Én is új hónapot kezdtem, immáron az 5.-et :( a héten elindulok a biztonság kedvéért egy hormonvizsgálatra.
És becsatlakoznék a beszélgetésbe, ha megengeditek :)

Csatolom az előző havi görbémet, megteszitek kérlek, hogy ránéztek, láttok-e benne anomáliát, vagy problémákra utaló jelet? Én még nem annyira értem, mit kell nézni pontosan. Annyi, hogy egy nappal később volt az ovum a tesztek (és középidős fájdalom) alapján.
Köszönöm előre is :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!