Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok!
Èn így àllok. Megígèrtem magamnak,ha ma is magasat mèrek tesztelek. Predictor reggeli elsôbôl teljesen hómezô. Nem szedtem szèt,nem vàtam meg,hogy idôn túl milyen lesz,ment a kukàba. Szerintetek koràn teszteltem,vagy hiàba magasak a hôim tegyek le errôl a ciklusról? Pedig olyan szèp a görbe:( csalódott vagyok:(
Lion86
2019-10-15 09:13:54
Nálam is rossz a helyzet sajnos fogak terén. Nekem ki se szedték az amalgámot, mert a doki azt mondta, elveszítem azokat a fogakat, ha megpiszkálják (nagyon lyukasak voltak már, mikor betömték annak idején). 2 bölcsességfogamat és még 3 másikat húztak ki, mert torlódtak a fogaim és a fogszabályzó sem segített :(
Így állok, azt hittem mára feljebb megy
Andi198729
2019-10-15 08:59:59
Józsa, ne keseredj el, ez a pici esés még nem a világ! Még csak a 8. DPO-n vagy, simán visszamászhat a hőd, ne add fel a reményt!
Ti amúgy mióta is próbálkoztok a babával?
Jozsa85
2019-10-15 08:51:19
:(
Andi198729
2019-10-14 19:41:39
De jó neked Józsa hogy ilyen erősek és egészségesek a fogaid.nekem az összes létező be van tömve és 1 gyökérkezelve. +1 pótolt implantátum mert egy gyökérkezelt rágófogam tönkrement mert rosszul lett megcsinálva a gyökérkezelés elfertőződött gemnyes ciszta képződött amit szájsebész műtött ki állkapocs csontig kellett felvágni.Én már 10 éves koromtól elkezdtem a fogászati kezeléseket. Családi örökség anyukám már 32 éves korától műfogsoros. Persze akkor még nem protkója volt hanem az a hidas megoldás.
A 10 éves koromban tömésként használt amalgámot kicseréltettem fehér tömésre ajánlották is mert az amalgám rákkeltő.
Jozsa85
2019-10-14 19:13:25
Nna Csajok!
A fogorvos azt mondta nem kell tomni.Itt vagyok lassan 35 es nincs tomott fogam.JOO AZ ANYAG! ;) Ennyi..
Jozsa85
2019-10-14 16:35:02
Lion!
Rendesen 14 napos.Akkor elmegyek.
Lion86
2019-10-14 15:59:03
Szerintem még a 10. dpo-n van értelme progit nézetni, akkor még fent kell lennie (kivéve akinek rövid a luteálisa).
Jozsa85
2019-10-14 15:41:13
Sziasztok!
November 5en megyek vissza az endo dokihoz.Remelem addig meg par kg lecsuszik rolam.Valahogy olyan erzesrm van hogy ez a honap most nem jott ossze.De meg talan korai is.Ameg nem lesz alacsonyabb az inzulinom felnek hogy megint nem marad meg.
Kerdes: csutortokon mehetnek synlabba progit nezetni.De ugye az mar ovu utan a 10. nap lenne.Szerintetek van ertelme? Igy sikerult az idopont foglalas...
Ma meg var a fogorvos.Szetneznek a szamba, hatha van vmi javitani valo.
Lion86
2019-10-14 08:40:22
Jozsa szerintem semmi baja a hőmérőnek :) Ciklus közben semmiképp se cserélj elemet.
Engem zavart, hogy nehéz összehasonlítani a régi mérésekkel, igy átírtam a régi hőmérő szerinti értékekre (sajnos eltört a higanyos).
Èn így àllok. Megígèrtem magamnak,ha ma is magasat mèrek tesztelek. Predictor reggeli elsôbôl teljesen hómezô. Nem szedtem szèt,nem vàtam meg,hogy idôn túl milyen lesz,ment a kukàba. Szerintetek koràn teszteltem,vagy hiàba magasak a hôim tegyek le errôl a ciklusról? Pedig olyan szèp a görbe:( csalódott vagyok:(