Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi szorítok, hogy elviselhető legyen. Akkor rossz nagyon, ha van letapadás, de próbálj arra koncentrálni, hogy sokszor a vizsgálat után nő az esély a természetes fogantatásra.
Nálam a szokásos 5.dpo-s emelkedés, általában ilyenkor megy fel, vagy a 6-on. Most nem érzem az, hogy tuti nem sikerült. Majd kiderül :)
Andi198729
2019-10-11 18:29:45
Lion igen már csak az átjárhatósági van hátra október 28-án lesz. Félek tőle de majdcsak túlleszek rajta és kibírom.A hepatitis b.-nél elsőre megijedtem h.az volt h.pozitiv de következő rubrikában volt irva h.antitestek vannak a szervezetemben védettség van.hát azert mert védőoltást kaptam ellene még áltsuliban mert járvány volt.
Edit ha visszamegyünk Krizsához az eredményekkel majd megmondja hogyan tovább. Azt mondta hogy novemberben esetleg megcsinál egy inszemet mert látja mennyire stresszel ez a babaprojekt.de egyébként a spontán teherbeesés mellett van. Remélem nem lesz semmi gond az átjárhatóságival sem.Edit meg kell mondjam hogy szuperjó a görbéd nagyon biztató:) szárnyal felfelé csak igy tovább ;) szerintem bízhatsz benne hogy sikerül;) nekünk is nehéz ez a házasélet nagyon nem jó ez igy h.a meghitt együttleteket felvaltotta a görcsös " gyerekcsinálás". Másról se szól hónapok óta.
sziasztok!
Józsa: jól sikrült szopogatnod reggel a hômèrôt:)
Lion: Èn is kipróbàltam egyszer,a digitàlis hômèrô pont 3tizeddel mèrt kevesebbet,mint a higanyos. Csak nem bízom benne,mert sosem tudom,hogy mikor merül,ès amiatt mèr e össze vissza. így èn mèg mindig a higanyossal mèrek. Minden reggel jól fel is èbredek az àlmossàgból miatta,mert nagyon fèlek,hogy összetöröm:)
Andi: Nàlatok fel sem merült az ultrahang követès,vagy a closty mint opciók? Ha megvan az àtjàrhatósàgi,ès ott sem talàlnak semmit,akkor hogyan tovàbb?
Engem nagyon zavart,amikor nem volt rendben a hàzasèletünk. Hogyan akarunk úgy gyereket vàllani,ha nem vagyunk úgy együtt? Hiszen a szex összeköti az embereket,az boldogsàghormont termel,az egy jó dolog. Mi lesz velünk a gyerek megszületèse utàn, akkor màr sosem fogunk szexelni,mert olyan elfoglaltak leszük? Aztàn meg el is tàvolodhatunk emiatt egymàstól,èn ezektôl fèltem. Nem mondom,hogy most hú de sokat vagyunk együtt,mert a fèrjem nem lesz sosem a mindennapakarom ember,de sokat javult. Ès ami nagyon jó,hogy amikor ovu közeleg,akkor sosem tiltakozik. Meg tudom neki mutatni a teszteket,màr nem paràzik rà,hogy jaj most neki kell teljesítenie:) Ha azt mondom most 3nap egymàs utàn,akkor úgy is lesz:) Aztàn persze egy ideig hagyjam bèkèn ezzel a tèmàval:D
Most így àllok:
Lion86
2019-10-11 14:33:43
De jó Andi! :) Mi lesz a következő, az átjárhatósági? Az mikor is lesz egyébként?
Andi198729
2019-10-11 13:52:40
Sziasztok, megérkezett a szűrővizsgálat eredménye, amin voltunk kedden, hiv, hepatitis, Lues, RPR, mindegyik rendben van, negatív.
Lányok, szépek a görbéitek, csak így tovább, szárnyaljatok felfelé, és maradjon is úgy :)
Lion86
2019-10-11 13:22:50
Ez a második ciklus, hogy így mérem :)
Lion86
2019-10-11 13:20:33
Én is nyelv alatt, de így jóval alacsonyabb. De a lényeg látszik így is, úgy is a görbén :)
Jozsa85
2019-10-11 10:32:45
En nyelv alatt merek.Nekem ez jott be.
Lion86
2019-10-11 09:06:44
Egyébként érdekességképpen, hüvelyben, hagyományossal 3 tizeddel magasabbak voltak, így kb. 36,7 lenne a mai.
Nálam a szokásos 5.dpo-s emelkedés, általában ilyenkor megy fel, vagy a 6-on. Most nem érzem az, hogy tuti nem sikerült. Majd kiderül :)