Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-10-13 08:26:04

Milla, pont azt írtam, hogy most nem érzem azt, hogy biztos nem sikerült. :) Eddig mindig éreztem, ha nem. Ovu előtt 3 és 1 nappal voltunk együtt, mindkettő esélyes.
Én is boszorkány vagyok egyébként, bár én sajnos főleg a rossz dolgokat érzem meg.
Jozsa85
2019-10-13 08:20:31

Huu Lion! Szeep!!
Jozsa85
2019-10-13 08:18:26

Jajj Milla! Aposod nekem is almodhatna. :)
Ma ugyeletben van a ferjem, csak hajnalban jon haza.Nezem a Berverly Hillsi zsarut es tok jol szorakozok.Du. elmegyek setalni egy nagyot, olyan gyonyoru oszi szinek vannak.
Szedem a mercket de megallt a fogyasom.Hogy inditsam be ujra??
Jovo vasarnap meg utazunk Becsbe 4 napra.Nagyon ram fer a pihi.
Milla880529
2019-10-13 08:10:01

Józsa, a te görbéd is csudaszép, ebből baba lesz!
Milla880529
2019-10-13 08:08:49

Lion, azt írod, hogy nem sikerült. Együtt voltatok, amikor kellett? Próbálkoztatok?

Ha igen, akkor ne mond azt, igen is sikerült, szép a görbéd, nincs kizáró oka.
Milla880529
2019-10-13 08:03:03

Apósom egy boszorkány :)

Történet lényege annyi, hogy amikor párom nagynénje és keresztapja elhunyt. Aznap este velük álmodott, hogy elbúcsúzik tőle (mármint apósomtól) az elhunytak. Tudom ez negatív. Sajnos mindketten nagyon betegek voltak :(

De egy pozitív történet. Pénteken reggel (elmesélte a sztorit) felkelt reggel 5kor, hogy érkezik a baba a családba, szül Ágóta. Amit már említettem, hogy családban lesz egy baba. És tényleg, 5:25-kor megszülte a babáját.

Na de a lényeg! Azt is álmodta, hogy jövőre plusz 3 baba érkezik a családba :)

Ez annyira feltűzelt, hogy ezt a gondolatot a fejembe véste: jövőre babám lesz vagy babáim (páromnál voltak ikrek és nem egy) és a párom csodás szemét fogja örökölni és a nagyszülök szénfekete haját. (anyum kivételével mindenki fekete hajú volt (anyósom, apósom és apum).

Probáljatok arra fokuszálni, hogy van, nem az hogy lesz, hanem VAN!

Elképzeltem tegnap, hogy a szobában ott van a kinézett kiságy és pelenkázó és az ágyban mosolyog rám a kisbabám, azon, hogy táncolva zenét hallgatva takarítok.

Lehet örültség, de melegséggel töltötte el a szívem.
Milla880529
2019-10-13 07:54:01

Andi, nekünk is volt kb 3 hónapig egy ilyen korszak, amikor a "görcsös" gyermakáldásos együttlétek uralták kapcsolatunkat. Aztán párom annyit mondott: Nem szeretné, ha mély depresszióba esnék, ha még egy ideig nem jön össze. Ez a mondtad után és a beszélgetéseink után nézőpontot cseréltem. Ugye a nőgyógyász 2 naponta mondta, az urulógus 3 naponta. Ebbe kb 3 hónapja beleuntunk. Úgy vagyunk vele, amikor jól esik :)

Kedden megyek vizsgálatra, halkan jegyzem meg: Be vagyok fosva!
De tegnap már nagyon hiányzott mindkettőnknek, így egymásnak estünk :)

Előtte ugye nem kéne, utána meg nem tudjuk hogyan alakul. Volt akinek napokig fájt, volt aki már aznap együtt volt. Én holnaptól mérek és tesztelek mellette. Azt beszéltük meg párommal, hogy meglátjuk mi lesz a vizsgálat után és ugye mi lesz a tesztek eredménye. Ha a tesztek kezdenek erősődni, utána, ahogy jól esik :)

Andi, nekem most olyan érzésem van, hogy igen meg lesz!!
Lion86
2019-10-13 07:38:50

Köszi Andi :)

Jozsa, szerintem se rossz ;)

Az enyém is alakul
Jozsa85
2019-10-13 06:13:05

Meg vagyok elegedve magammal.. Nem is rossz ez a gorbe.
Andi198729
2019-10-12 13:30:27

Köszöm Lion:) egyik egyetemi csop.társam is mindkétszer az átjárhatósági után esett teherbe és ő is ir-es volt mellesleg. Ha van letapadás akkor max.fájdalmasabb lesz de igy feloldják. A te görbéd is nagyon biztató;) szoritok nagyon:) ovu tuti volt és szépen emelkedik a hőd;) mindhármótoknak nagyon szép a görbéje a tiéd Józsáé és Edité:) csak igy tovább emelkedjen az a hő és maradjon is fönt es pozitív teszttel záruljon ez a ciklus;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!