Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-10-09 16:15:59

Hát igen, az rohadt bosszantó, mikor a barátnőm azt mondja, ne görcsöljek rá. És mikor megkérdezem, neki mennyi idő alatt sikerült. Hát a 2. hónapban... Persze, akinél IR, PCOS, PM alulműködés, petevezeték elzáródás stb. van, ott aztán sokat számít a nem rágörcsölés :/ Nekem ebből 3 van :(
doriana
2019-10-09 15:51:11

sziasztok!
Hát engem már az is dühít, amikor a már anyukák azt mondják, hogy ne görcsöljek rá...hogy ne görcsöljek rá, ha nem sikerül miközben mindent megteszünk érte? Persze a húgomnak meg összejött "véletlenül" ...igazság ez? :)
Andi198729
2019-10-09 12:47:08

Lion, hát nem várta meg az ovu sajna :( Most tisztán kivehető jelei is voltak az ovunak, szurkálódás, bőséges nyák, valamint pozi ovuteszt. Tegnap délelőtt már nega volt a teszt, este tudtunk volna együtt lenni, de sztem az már késő lett volna, meg a férjemnek nem is volt kedve a mintaadás után. Sztem a 14. napon, v. a 15. nap reggel lehetett meg az ovum. Úgyhogy ez a hónap most kilőve sajna, de mindegy, ezen most nem fogom magam idegesíteni, haladunk szépen a vizsgálatokkal, sorjában, most az a fontos. Eddig is hiába voltunk együtt ovu előtt, ovukor, utána, folyton menzesz lett a vége. Örülök, hogy a férjem spermáival minden rendben csak megint elszomorodtam egy kicsit, hogy akkor velem lehet baj :( Bár sok választás nincs, maximum az átjárhatóságin lehet bibi, mert ezidáig hormonálisan és vizsgálat szerint is rendben vagyok, sőt az Ir-em sem kizáró tényező. Sztem az előző műtét miatt lehetséges elzáródás, lehet ez lesz a kulcs. Majd meglátjuk. Ezeken most végigmegyünk, és kiderül, hogyan tovább.

Elena, én ugyanezt élem át nap mint nap, mint te, ne legyen bűntudatod, nekem is az volt, de a pszichológus mondta, hogy teljesen természetes reakció, most kimondom- irigységet haragot érzünk mi sikertelenül próbálkozók azok iránt, akiknek sikerül. És ez nem akaratlagos. Én amióta meghalt a babánk, és próbálkozunk sikertelenül, azóta tanúja vagyok annak, hogy szinte mindenkinek összejön, mást se hallok innen-onnan, hogy éppen ki terhes, és ki szült. Át kellet élnem, hogy a nővérem a tragédiánkra rá fél évvel megszülte a szép egészséges kisfiát, el kellett viselnem, hogy amikor műtötték a miómát laparoszkóppal, és a sógornőm akkor jelentette be, hogy az unokahúga babát vár, és milyen boldogok- gondolhatjátok hogy esett! El kellett viselnem, hogy a férjem bátyjának a párjának a lánya teherbe esett, sőt már meg is szült azóta, látnom kellett a gömbölyödő pocakját, és legutóbb a gyönyörű kislányát. El kellett viselnem, hogy a Gyesen lévő kolléganők már mind a 2. babájukat várják, egyik kolléganőm minden probléma ellenére simán teherbe esett ( peteérés problémák, ciszták, petefészekdaganat) és mégis sikerült neki. Ez a fura, sokan nagy problémák ellenére is teherbeesnek, és vannak olyanok, akiknek nincs semmi probléma, és mégsem. Ki érti ezt?
Málna27
2019-10-09 12:41:23

Milla: Mindannyiunknak vannak sajnos ilyen pillanatai :( Túl kell lendülni rajta, mást sajnos nem lehet csinálni.
Jozsa85
2019-10-09 12:20:56

Milla!

Aterzem.Ha nagyon depi vagyok bekapok a magnerotbol es kicsit jobb..
Milla880529
2019-10-09 11:55:33

Nem hiszitek el, de át tudjátok érezni, amit én érzek most. Kollégám, nagy mosollyal:Megyünk ma baba mozira! El akarta újságolni a nagy hírt.

Majdnem elpityeregtem magam :( , de gratuláltam, ahogy illik. Most is küszködok a sírással és még az ebédemet sem tudtam megenni...
Milla880529
2019-10-09 11:55:03

Nem hiszitek el, de át tudjátok érezni, amit én érzek most. Kollégám, nagy mosollyal:Megyünk ma baba mozira! El akarta újságolni a nagy hírt.

Majdnem elpityeregtem magam :( , de gratuláltak, ahogy illik. Most is küszködok a sírással és még az ebédemet sem tudtam megenni...
Elena27
2019-10-09 10:40:57

Sziasztok Csajok!

Milla: Igazából mondhatni, hogy idén január óta próbálkozunk, de márciustól augusztusig nem is volt peteérésem (szerintem a 10 év fogamzásgátló szedése kavart be+akkor még nem tudott pm alulműködés), szóval azt nem is számolom próbálkozásnak (csak az idő telt...). A február meg a szeptember lett volna esélyes, de februárban nem kaptuk el az időpontot egyáltalán (akkor mértem először hőt, nem LH teszteltem, stb.), most meg nem tudom miért nem sikerült, minden klappolt :( Tudom, hogy ez igazából még csak 2 sikertelen hónap, de rosszul tud esni, főleg, hogy most kb minden barátnőm, ismerősöm kismama.... Nagyon örülök nekik, de minden egyes ilyen hír egy kicsit még szomorúbbá tesz. Utána meg már azért van bűntudatom, hogy nem örülök nekik felhőtlenül vagy hogy mondjam...

Megpróbálok arra koncentrálni és annak örülni, hogy végre van peteérésem, aztán már csak a babánknak kell eldöntenie, mikor szeretne érkezni :)

Lion86
2019-10-09 09:58:10

De jó Andi :) Nagyon kíváncsi voltam a férjed eredményére, annyira nem akarta a vizsgálatot... Hogy állsz az ovuval, kivárta amíg vége az önmegtartóztatásnak?

Szépen alakul Jozsa, nekem sem mindig ilyen szép egyenletes, akkor sem, ha van peteérésem.

Ma kicsit lejjebb ment, de ez nálam szokás a 2. dpo-n. Kb. az 5. naptól indul rendesen felfelé.
Jozsa85
2019-10-09 09:18:48

Szia Andi!

8.9.11. napon volt akcio.Ma reggelre volt egy pici barna potty.Szerintem ejjel volt ovum. Hetfon pozi lh volt, kedden negativ.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!