Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Értem Milla.akkor megnyugodtam h.nem kell hetekig önmegtartóztatás mert pont utána lenne majd peteérés pár nappal utána.elég volt a legutóbbit kihagyni a spermavizsgálat miatt.persze nem azt mondom h.rögtön az átjárhatósági után szex amúgy is a 8.ciklusnapon csinálják kb.1-2 nap pihi aztán utána jözeleg az ovu.jól teszed h.tesztelsz ha pozi a teszt aznap és másnap mindent bele;) nekem anno a pozi teszt éjszakáján sikerült a fiam.utóbbi időben viszont hiába próbálkoztunk ugyanakkor egyszer sem sikerült.remélem ha túlleszek az átjárhatóságin és minden oké utána nagyobb esélyünk lesz.
Jozsa85
2019-10-15 20:44:32
Suna-med!! ;D ;D
Szakadok a rohogestol!! ;D Bocsanat.:D
Milla880529
2019-10-15 20:22:49
Andi, nem mondta a megtartoztatást, szerintem direkt, azért is mondta a tüszőt, hogy mindent bele. Mondtátok többen, hogy a hőmérőzés csalóka lehet, így beszereztem ovulációs teszteket (30-sat). Tesztelni fogok és mellette mérem a hőmet. Kaptam antibiutikumot, mégis kis műtétnek számít a vizsgálat. Tegnap és ma csináltam tesztet, a második csík halványocska. Terveink szerint, ha erősödik a csík (második), akkor mindent bele üzemmód lesz. Saját börőtökön tudjátok, ha 2 naponta kapjátok a párotokat, lehet, pont az ovulációt késítek le. Tehát minden nap tesztelek és, ha erősebb lesz a csík, akkor reggel is tesztelni fogok és mellette mindent bele, hisz kitisztitották a járatokat :D De ma még, meg holnap pihenőn van a lenti terület :) Ráfér, kemény nap volt.
Hozzáteszem, nem fáj semmi, de bevettem az antibiutikumot. (Sumamed, 2 szemes)
Andi198729
2019-10-15 19:00:19
Milla örülök hogy túlvagy rajta és minden rendben:) akkor nem annyira vészes túlélhető. Várom már én is h.túllegyek rajta végre jövőhét után hétfőn én is megyek. Amúgy lehet együtt lenni utána pár nap múlva v.szükség van önmegtartóztatásra? Milla nektek mi a következő lépés? Szűréseket még csak most fogjátok megcsináltatni ugye?inszem lesz v.spontán próbálkoztok?
Olyan jó h.megosztjuk egymással a tapasztalatokat és biztatjuk egymást:)izgulni izgulok persze de jó h.írtok tapasztalatokat akik már túlvannak rajta.
Jozsa85
2019-10-15 17:39:44
Ugyi vagy Milla!
Szerintem sem olyan veszes.
Milla880529
2019-10-15 15:58:18
Jelentem túléltem.
Nagyon rendes és ügyes orvos Dr. Fekete István. Belépve annyit kérdezett, hogy vagyok.
Én rémült fejjel, nagyon izgulok...na de mitől, hogy fájni fog. Az asszisztens előkészített mindent, először ellenőrizte a doktor úr, hogy mizu lent. Jobb oldaliban van egy 14mm-es tüsző (meg több kisebb) és 6mm-es a méhfal ma vagyok a ciklusom 11. napján. Biztató!
Aztán jött a fekete leves. Fertőtlenítés, aztán jött a kacsa, aztán belső fertőtlenítés és végül a katéter...esküszöm, semmit nem éreztem. Na de amikor jött a kontrasztanyag, durván elkezdtem görcsölni. De tényleg, nem rosszabb egy menstruációs görcsnél. Nálam a bal oladlit kellett hason megnyomogatni, mert nehezen ment át a kontrasztanyag, de végül jelentem, mind a két petevezetékem átjárható. :)
Ne izguljatok, túlélhető!
Andi198729
2019-10-15 11:10:23
Lion, attól még így is nagyon szép a görbéd, hogy ma nem mértél magasabbat, attól még szép magas ;-)
Edit, ne keseredj el, a te görbéd is nagyon szép, nagyon drukkolok, szerintem korán teszteltél, még csak a 11. DPO-n vagy ha jól számoltam, várj még pár napot, én azt tanácsolnám, akkor csinálj egy tesztet, ha késik.
Józsa, tudom, mi is másfél éve próbáljuk összehozni a második első babánkat, másfél éve egyszerűen nem esem teherbe, sehogysem, ovuteszttel időzítve, kétnaponta együttléttel, semmi.. a vége mindig ugyanaz: menzesz. A babánk elvesztése 2 évvel ezelőtt történt, és azóta sehol semmi, főleg az érint érzékenyen, amikor kérdezgetik, és nekem mindig azt kell mondanom, hogy még mindig a nagy semmi. És olyan rossz a tudat, hogy a férjem spermái rendben vannak, akkor tuti én lehetek az akadálya a babának, már csak az átjárhatósági van, az majd kideríti.
Pusedli nagyon ígéretes a görbéd, nemvárt előtt felment 37-re, lehet, hogy összejött a baba, várj még 1-2 napot, és tesztelj.
Jozsa85
2019-10-15 10:54:38
Andi!
Mar 2. eve probaljuk a babat osszehozni.Kimondani is sok!Total ugy erzem hogy megint nem sikerult.
Edit, Pusedli mi ujsag?
Ez a mai: