Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Viktória tényleg ne add fel,elég hasonló a görbénk.nekem is visszaesett a hőm,de pl.most megmértem,este és 37,5. Nem létezik hogy reggelre annyira le fog esni. Te tesztelsz holnap? Vagy mikor teszteljük?
Fantasyc! Akkor most kétnaponta kapd el Apát,és jöhet a csábítás.
Hajrá Csajok! Mindenkinek kitartást, bármi is legyen!
Fantasyc
2015-01-07 15:43:47
Viktória, ne add fel, ha holnap nem jön meg, akkor talán van esély. :-)
Renicsek, engem is érdekel, hogy mi van veled, hogy áll a görbéd???
Velem kapcsoltban igazad volt, visszaesett a hőm, szóval este el kell csábítanom a páromat. :-)
szevike88
2015-01-07 09:35:34
Sziasztok!
Ani! Ha az eredmények megvannak, akkor szerintem mehetsz a dokihoz attól, hogy megjött.
Szitakötő! Az antiTPO az nálam normál értéken belül van. Vagy azon belül is van ami jónak, van ami rossznak számít? (nálam 1,1; az értékhatár 0-9,0)
Zonett
2015-01-07 09:15:00
5.hónap indul...
Viktória4
2015-01-07 08:51:38
Sziasztok!
Ma így állok!Nem tudom mi ez a visszaesés második napja?Sajnos nem ugrott vissza,így fogy a remény! :-(
Renicsek!
Nálad mi újság?
Ani0630
2015-01-07 08:03:29
Sziasztok
Holnapra van időpontom nődokihoz, vissza kell mennem a 3.és 21.napi vérvételi és uh eredménnyel,viszont ma reggelre megjött. Attól még mehetek ugye?
szevike88
2015-01-06 21:23:45
Szitakötő köszi!
Jövő héten megyek endo dokihoz, kíváncsi leszek mit fog mondani, amúgy azok alapján amiket olvastam, én sem gondolom nagyon rossznak, de mégis ő a szakértő. Mától amúgy is diéta van, itt a nagy ünnepi kajálások után :) Mondjuk általában odafigyelek a diétára, de jó pár hónapja hogy nem cigizek, és azóta ez nehezebb, de mindent megteszek! :)
Szitakötő
2015-01-06 20:51:40
Szevike88!
Amennyire én értek hozzá, ezek nagyon jó eredmények. Általában a TSH-val van probléma. Az én endrokinológusom azt mondta, hogy a babához 2 körüli eredmény a jó. Elvileg a legjobb 2 alatt, de a tiéd szerintem ok. Az anti TPO hajszállal magasabb, azt nem tudom, hogy mekkora gond, mert nekem az mindig ok volt. Nekem a TSH-m magas, mert pajzsmirigy-alulműködésem van, de nekem a doki azt mondta, hogy a 2-3 körüli eredmény megfelelő a teherbeeséshez. Úgyhogy szerintem ezek jók!:)
Amúgy én nem is gyógyszerrel vittel lejjebb az eredményem, hanem diétával, úgyhogy nem is feltétlenül kell gyógyszer ahhoz, ha még lejjebb akarod vinni a TSH-t.
szevike88
2015-01-06 19:18:42
Sziasztok! Na megvannak az eredményeim. Sokkal rosszabbra számítottam, bár nem értek hozzá...
Név Eredmény Referencia
TSH 2,240 mIU/L 0,400 - 4,000
Szabad T4 12,19 pmol/L 7,75 - 15,21
Szabad T3 4,64 pmol/L 3,80 - 6,00
Anti-TPO 1,1 U/mL 0,0 - 9,0
Viktória4
2015-01-06 18:05:54
Sziasztok!
Renicsek!
Attól még simán lehet baba,hogy leesik a hő.Sok ilyet láttam a babát tervezők otthona oldalán,szóval még ne add fel!Megy a drukk ezerrel!Ha kibírod,várj még kicsit a teszttel.Ha holnap visszaugrik a hőd,az jó jel!
Ma nekem is esett a hőm,de még korai lenne,hogy megjöjjön.Majd kiderül.Már én is várom,hogy tesztelhessek,de olyan lassan mennek a napok...
Fantasyc! Akkor most kétnaponta kapd el Apát,és jöhet a csábítás.
Hajrá Csajok! Mindenkinek kitartást, bármi is legyen!