Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szevike88
2015-01-08 09:15:33

Sziiasztok!

Szitakötő! Még nem voltam IR vizsgálaton, most az első ez volt, de szeretnék még 3. és 21. napi hormont nézetni, plusz az IR-t is meg kellene. Egyenlőre ennyit, aztán ha továbbra sincs bébi, akkor megyek tovább :) Most még szedem a PreMens-t is, b12-t, meg a teákat iszom, diétásan kajálok.
Viktória4
2015-01-08 06:10:25

Sziasztok!

Moha!
Köszönöm!Egy kalappal Neked a vizsgákhoz!

Renicsek!
Sajnálom,hogy negatív,de amíg nem jön meg még lehet remény!

Mára én se le,se fől.
KLANITA
2015-01-08 06:07:25

Jó reggelt!

Én így, lassan kezdődhet. :-)

Rencsek- sajnálom. :-(
Renicsek
2015-01-08 06:05:18

Sziasztok! Teszt negatív, de nem jött meg! Ebből már nemigen lesz semmi.
Moha13
2015-01-07 23:37:53

Viktória
Nem nagyon írok (vizsgaidőszak van), de benézek minden nap, és nekem is az volt a tippem, hogy az első emelkedés előtt lehetett ovud, írják is, hogy gyakori egy leesés a 2. dpo-n, szóval az, ahová itt behúzta, az lehet...
Ettől függetlenül még nem reménytelen szerintem, szurkolok!

Viktória4
2015-01-07 21:43:49

Renicsek!
Köszi a bíztatást!De lehet,hogy a 11.napon vagyok.Egy másik ilyen oldal oda húzta az ovut és én is ott éreztem.
Mi 2012 tavaszán döntöttük el,hogy jöhet a tesó (van egy 10 éves fiunk) aztán sajnos lett 2 elhalt terhességem.A második 2013 júliusában volt és azóta vagyis 18 hónapja meg nem is sikerül.:-(
Sajnos lassan le kellene mondanom róla,mert 40 éves vagyok.De annyira szetetném!
Szitakötő
2015-01-07 21:23:54

Szevike88!
Bocsi, a telómon benèztem az eredmènyedet, tènyleg mindhàrom eredmèny szuper! Szerintem nem lehet gond! Èn kb. egy ève foglalkozom a pajzsmirigy hormonokkal meg járok dokihoz ès ilyesmi eredményre azt mondták hogy teljesen ok!
Nekem az inzulin rezisztancia szűrés lesz a következő lépés, ha ebben a honapban sem jön össze. Te azon voltál már?
Csak tudnám hogyan lehet a babaprojektre nem rástresszelni? :-)
Renicsek
2015-01-07 21:12:18

Viktória! Ne add fel,mert a te tüneteid alapján ez még beágyazódás is lehet. Még csak az ovu után vagy 8nappal. Én már kb a 15.napon vagyok,már beágyazódott volna,úgyhogy holnap ha egy picit is feljebb megy még,akkor tesztelek. Majd megírom. Elég izgi! És félelmetes. Nekem ez már a 29.hónapom és lassan nem ártana elendedni magam,mert felemészt ez a bizonytalanság és jó lenne már élvezni a mindennapokat! Ti mióta próbálkoztok? Drukkolok nagyon! De mindenkinek ám!
Viktória4
2015-01-07 20:59:51

Sajnos úgy néz ki,hogy nekem meg fog jönni. :-(
Kezd elmúlni a mellfájdalmam kicsit görcsölget a hasam olyan mensi szerűen és az előbb amikor WC-n voltam, a papíron volt egy kis rózsaszín. :-(
Viktória4
2015-01-07 20:38:43

Sziasztok!

Renicsek!

De jó,hogy feljebb kúsztál!Fújom Neked! :-)
Ha holnapra nekem is feljebb megy,akkor reggel tesztelek egyet.Te is megpróbálod?Olyan izgi!!!
Írj majd mindenképp! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!