Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Kardvirag és Sugarak!
Jó olvasni, hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben! Persze kívánom, hogy senki se legyen sokáig itt, de addig is talán tudjuk egymást bíztatni! :-)
Nekem egyelőre azt kellene kideríteni mikor is van a peteérésem...
kardvirag
2015-01-09 21:02:57
Kedves Sugarak!
Mi 3 hónapja próbálkozunk, ebben mondjuk még az is benne van, hogy azért elég keveset tudtunk együttlenni, lehet épp nem a legesélyesebb napon...
Tényleg nehéz. A napokban 3 ismerősöm szült, és néhány barátnő babát vár. Örülök nekik, persze, csak nehéz kivárni, amíg nekem is sikerül.
Sok sikert neked, és nyugodtan írj még ide. :)
sugarak
2015-01-09 19:56:11
Sziasztok csajok!
kb. két hete regisztráltam az oldalra. Mi is kb. 5 hónapja próbálkozunk....eddig sikertelenül. Könnyű azt mondani, hogy ne görcsöljön rá az ember, mikor körülöttünk is már mindenkinek van babája vagy éppen terhes.... bizakodó vagyok az újévre...és mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb teherbe esnie!
Szitakötő
2015-01-09 18:43:59
Sziasztok!
Szevike 88,
Így vagyok ezzel én is. Mi sem próbálkozunk régóta, de én már nagyon régóta szeretnék babát. Ráadásul az összes barátnőmnek, ismerősömnek már van, én vagyok az egyetlen, aki nincs gyes-en, úgyhogy elég nehéz nem ráparáznom!
Remélem nem találnak majd semmi problémát egyikünknél sem :-)
szevike88
2015-01-09 11:15:57
Sziasztok!
Csajok akik új hónapot kezdtek, fel a fejjel!!
Szitakötő! Nálam újévi fogadalom is volt, hogy kivizsgáltatom magam. Ha nem baba miatt kellene, akkor is megtenném, de ez most így pont jól jön. Mindig féltem tőle, hogy mi van, ha találnak valami eltérést, de most eljutottam oda, hogy muszáj ezeket megcsináltatni. Igaz mi még "csak" 5 hónapja próbálkozunk, de jobb ezeket hamar tudni, és nem éveket várni, ha most is lehet. :)
Renicsek
2015-01-09 05:42:45
Sziasztok!
Viktória 4! Tegnap görcsölgettem, ma pedig megjött. Hát ez van. Legalább nem 60napos lett a ciklusom. Remélem neked nem fog megjönni! Drukkolok!
Viktória4
2015-01-08 19:42:13
Sziasztok!
Sajnos már biztos vagyok benne,hogy 27-én volt az ovum és holnap leesik a hőm és meg fog jönni.Az ovutól számított 13. napon szokott.Ma szinte egész nap görcsölgetett a hasam és édesség falási rohamaim vannak,ami mindig mensi elött van. :-(
Renicsek!
Nálad mi a helyzet?Ugye nem akar megjönni?
VeDi84
2015-01-08 13:12:27
Maximal, sok szerencsét kívánok az inszeminációhoz! Ha lesznek fejlemények, azért írd meg nekünk! :)
maximail
2015-01-08 13:00:43
Sziasztok!
Ma elkezdtem a 24. itt vezetett ciklust, ami egyúttal a 35. próbálkozós hónapunk. Belevágtunk az inszeminációba. Most abszolút reménykedő vagyok, de egy időre elköszönök. Elég sűrű időszak áll előttünk, és úgy döntöttem, nem pörgök rá jobban erre a dologra, mint amennyire muszáj. Nem fogok a neten olvasgatni, és nem szeretném a "tüneteimet" sem figyelgetni.
Így én most elköszönök, de természetesen lélekben tovább drukkolok Nektek!
Elég hasonló cipőben járunk, én ezeket a következő hónapra tervezem. Egyik barátnőm javaslatára húzom-halasztom a hormon vizsgálatot, amíg bírom cérnával, mert őt teletömték hormonnal,jó szarul volt, aztán kiderült, hogy nem is az volt a probléma. De most már nem várok tovább...
Én barátcserje kapszulát szedek, meg méhpempőt. A nőgyógyászom felírt egy homeopátiás szert, de nagyon szarul voltam tőle, úgyhogy a helyett vettem a barátcserjét.
Kardvirag és Sugarak!
Jó olvasni, hogy nem csak én vagyok ebben a helyzetben! Persze kívánom, hogy senki se legyen sokáig itt, de addig is talán tudjuk egymást bíztatni! :-)
Nekem egyelőre azt kellene kideríteni mikor is van a peteérésem...