Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
szevike88
2015-01-11 12:32:22

Sziasztok!
Kardvirag! Igen 88-as vagyok :) A vizsgálatoknál a pajzsmirigyet céloztam meg elsőnek, aztán 3., 21. napi hormon, IR, ilyenek.Szerdán megyek endokrinológushoz, és ott majd azért hátha mond valami hasznosat :D

Vedi! Nálad talán megvolt az ovu?

Szitakötő! legyetek együtt sűrűn :) De lehet hogy hamarabb van ovud, mint pont középidő. Azért majd a holnapi hőre kíváncsi leszek, hogy megindul-e felfelé.
Moha13
2015-01-11 10:46:44

Szitakötő
Nincs korán. NEm mindenkinek van középen. A reményhozós fórumban találsz olyan történetet, miszerint a ciklus 7. napján jött össze a baba, mert akkor volt ovu. Volt már itt olyan is, akinél kiderült, hogy közvetlenül a mensi után van ovuja. Szóval ez van. :)
Szitakötő
2015-01-11 10:28:01

Sziasztok!
Én itt vagyok és reménykedek! Az a gyanúm, hogy nekem túl korán van a peteérésem, a 8-9. Nap,pedig 28 napos a ciklusom. Tegnap csináltam ovu tesztet, elég halvány csík volt, a hőm ma reggel le esett. Lehet, hogy ma vagy holnap lesz. Ez nincs szerintetek nagyon korán? Mindenhol a 11-14 nap körülre teszik. Lehet, hogy itt az idő egy hormonvizsgálatnak?
VeDi84
2015-01-11 09:49:22

Sziasztok Lányok!
Mi ez a nagy passzivitás itt a fórumon? Bár igaz, én is időről időre eltűnök.
Szitakötő
2015-01-09 22:25:25

De jó ez a "télen nem járnak a gólyák" . Ezt bevetem én is :-)
kardvirag
2015-01-09 22:09:08

Igen szevike, tényleg nehéz, ha babákkal és gólyahírrel vagyunk körülvéve, azt ne is mondjam, hogy meg-megkérdik, hogy járt a gólya nálunk? Utoljára azt válaszoltam, hogy tél van, ilyenkor nem járnak. :)
kardvirag
2015-01-09 22:07:28

Köszi szépen! Sok sikert neked is! Azért remélem, ha babások leszünk még fellépünk a fórumra és beszélgetünk kicsit. :) ugyanabban a percben írtunk. :)
kardvirag
2015-01-09 22:05:43

Kedves szevike88!

Milyen kivizsgálásra gondoltál, részletesebben leírod kérlek? 88-as vagy? :) Fiatal vagy. :) Én 87-es vagyok.
Üdv, kardvirág
szevike88
2015-01-09 22:05:14

üdv itt sugarak! :) Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a baba! Mint mindenkinek aki ebben a fórumban van, akármennyi ideje.

Az én környezetemben nyáron kb. havonta születtek babák, hetente derültek ki terhességek, szintén most az ünnepek környékén is ez az arány. Persze nagyon örülök a boldogságuknak, hogy ők már átélhetik azt amire én még csak várok, és csak elképzelni sem tudom milyen lehet. De pozitívan állok hozzá, és talán ebben a hónapban ne görcsöltem csak. Tényleg nehéz, de sokkal nyugodtabb vagyok, hogy nem minden pillanatomat ez tölti ki. Persze foglalkozok vele, csak nem úgy hogy kb. se nem látok, se nem hallok. Az nem egészséges.És addig úgyse fog jönni..
Nos szóval, mindenkinek hajrá :) szép estét
kardvirag
2015-01-09 22:01:37

Kedves Szitakötő! Igen, tényleg jó, hogy tudjuk egymást biztatni. Szabályos a ciklusod?
Én nem mérem a hőmet, mert nem kelek minden nap ugyanabban az órában, még 3-4 óra eltérés is van, egyszer 7-kor, máskor 11-kor kelek, hétvégén általában többet tudok aludni, és nem is szeretnék rágörcsölni a gyerek-témára.
Nagyon szeretnék babát én is, és hiszem, hogy eljön az ideje ennek is. Kitartást neked! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!