Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2015-01-12 09:48:13

Sziasztok! Egyenlőre így állok, nagyon bízok ebbe a hónapba. :-)
Fantasyc
2015-01-12 09:14:24

Sziasztok lányok!

Nekem sajnos nagyon nagy a hullámvölgy. Ovum 6-7 körül volt, akkor éreztem. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond, hogy miért lehet ez az alacsony hő. Ebben a hónapban mindent megtettünk annak érdekében, hogy összejöjjön, mert majd minden nap összebújtunk, szóval ha nem jön össze, akkor még mindig más baj van. Szóval várakozok... Lehet, hogy nekem sincs peteérésem, de már ki kell deríteni, ti is nézessétek meg minél hamarabb.
szevike88
2015-01-12 07:53:37

Szitakötő!

Én nem kaptam el egy pozitív tesztet se, nekem mind negatív volt. Szépen látszódott hogy erősödik, de nem lett pozitív. Aztán meg el is tűnt. Majd számolj be mit mondott a doki!
Szitakötő
2015-01-11 20:37:49

Sziasztok!
Hát sajnos mára már az a halvány csík is eltűnt, ami tegnap még volt az ovu teszten. Nem tudom hova tenni ezeket. Múltkor teljesen véletlenül csíptem el a 8.Napon egy pozitív ovu tesztet, de a hőm a 21. Napon ugrik fel, vagy legalábbis eddig így volt. Teljesen össze vagyok zavarodva. Holnap megyek ultrahangos vizsgálatra, drukkoljatok hogy ott tudjanak valami megnyugtatót mondani, mert magamtól nem tudom kitalálni mikor van a peteérésem, ha van egyáltalán.
VeDi84
2015-01-11 16:54:44

Szevike, köszi megtaláltam. Majd írd meg, hogy mit mondott a doki, kíváncsi vagyok hogy fogja értékelni az eredményeidet!
szevike88
2015-01-11 16:23:10

Vedi!
Eddig még csak a pajzsmirigyes eredményeim vannak meg, szerdán megyek dokihoz, hogy mondjon rá valamit. Pár napja osztottam meg itt az eredményt, ha gondolod nézd meg. :)
VeDi84
2015-01-11 15:52:25

Moha, akkor Neked türelmes várakozást! Nagyon nagyon szeretném, ha jó híreket közölnél, amikor itt az ideje! :)
Igen, nekünk már van időpont, lombik lesz: a márciusi ciklusom lesz stimulálva, ha jól számolok az kb. február 25-e körül fog kezdődni. Már nagyon várom!
Moha13
2015-01-11 15:30:33

VeDi
Ezek szerint van már időpontotok? :)
Inszem vagy lombik?
Moha13
2015-01-11 15:29:04

VeDi
Én ovu után, várakozom.
VeDi84
2015-01-11 14:28:12

Szia Szitakötő!
Ma nem csináltál ovu tesztet? Kíváncsi vagyok, hogy ma mit mutatott, erősödött-e a tegnapihoz képest? Szerintem ne aggódj, hogy korábban volt/van ovud, szerintem a lényeg, hogy legyen! Mindenesetre bújjatok össze! :)

Szevike, a vérvételi eredmények megvannak? Milyen lett? Vagy még csak most fogsz menni?
Szerintem megvolt az ovu, bár ezt csak a hőm támasztja alá, más tünetet nem észleltem, ovu tesztet nem csináltam. Tegnap és pénteken is együtt voltunk, hátha.... Ma sajnos nem tudunk összebújni. Bár, nálunk ha jó időben is vagyunk együtt, az sem hoz sikert: férjemnél van probléma. De remélem majd márciusban a Kaáliban csodát tesznek! :)

Moha, Te hogy állsz?

További szép délutánt mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!