Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Védi- mi 2,5 éve próbálkozunk.. a vér erdemenyeim jók petèm mindig meg érik de nekem soha nem nézték a ciklus 21 edik napi vért..ami úgy tudom a ptogeszteronert felel sőt cukromat sem nézték szóval akihez eddig jártam nem nézett meg minden lehetséges okot.. most azért merem a homet mert egy másik orvoshoz készülök akinek kell 3 havi hőmérséklet adat és azt mondják nagyon érti. a dolgát.. meg látjuk ..a ferjemnel minden rendben..
Mazsola1
2015-01-13 17:11:24
Védi- mi 2,5 éve próbálkozunk.. a vér erdemenyeim jók petèm mindig meg érik de nekem soha nem nézték a ciklus 21 edik napi vért..ami úgy tudom a ptogeszteronert felel sőt cukromat sem nézték szóval akihez eddig jártam nem nézett meg minden lehetséges okot.. most azért merem a homet mert egy másik orvoshoz készülök akinek kell 3 havi hőmérséklet adat és azt mondják nagyon érti. a dolgát.. meg látjuk ..a ferjemnel minden rendben..
RDalma93
2015-01-13 13:06:03
Köszönöm Vedi:)
szevike88
2015-01-13 12:08:19
Vedi! Nem csüggedek! Nem is számítottam másra amúgy, mert beteg is voltam, nem kicsit... Csak ez a barnázás aggaszt nagyon, hogy nekem a barátcserje nem rakta rendbe. Talán lehet hogy nekem nem 3 hónapig kell szednem, hanem tovább, hogy érjen valamit!
Tényleg nem csüggedek, hanem irány a doki, és a pozitív hozzáállás sem utolsó :)
A görbéd akkor nem tudom most miért ilyen, ha eddig nem volt. Nem csak még most lesz ovud? Tutira megvolt?
VeDi84
2015-01-13 11:04:29
szevike, visszatérve a görbémre, nem szokott ilyen lenni. Előző hónapban "normális" volt.
VeDi84
2015-01-13 11:03:18
Szia szevike!
Sajnálom, hogy újra meg fog jönni! :( De ne csüggedj, irány a doki! Minél előbb kiderül a probléma - ha van, annál hamarabb lesz baba!
Szia Dalma!
Én Vaterán szoktam One Step tesztet rendelni. Ott a legolcsóbb (kb. 60 Ft/db), és szerintem megbízható.
RDalma93
2015-01-13 10:53:06
Sziasztok!
Ti hol és milyen ovu tesztet vásároltok?
szevike88
2015-01-13 10:02:05
Sziasztok!
Én várom a mesit! :( Újra barna, nem is kevés... tuti hogy megyek hormonvizsgálatra, mert szerintem az ovu teszt is azért nem mutatta a második csíkot erősen, mert a peteéréssel van gond, de most már mindegy, keresek egy jó dokit, és megyek. Iszom a teáimat, szedem a barátcserjét továbbra is, aztán meglátjuk. Bár érzek félidőben szúrásokat, de most már nem tudom mi van.
Holnap megyek endo dokihoz, és majd beszámolok nektek hogy mi volt.
Vedi! Ma megint leesett a hőd, mindig így szokott?
Mazsola! Én nem tudom hol lehetett ovud, ovu tesztet használsz?
Sugarak! Én one step tesztet használtam most 25-ös érzékenységűt. Nekem erősödött de pozitív nem lett.Lehet hogy egy másik fajta, vagy egy érzékenyebb mutatott volna valamit, de amúgy nem rossz kis teszt.
VeDi84
2015-01-13 09:19:27
Mazsola1, az jó, ha ilyen biztosan érzed az ovut. Nem mindig a hő a mérvadó, láttunk már furábbnál furább babás görbéket! Mikorra nem várod? Ti egyébként mióta próbálkoztok, hol tartotok (vizsgálatok), első baba? Na haragudj, ha már korábban "bemutattad" magadat és most megkérdezem, de nem rémlik rólad semmi.
Az én görbém egészen tegnapig egyértelmű volt, viszont ezt a mai leesést nem értem. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Mazsola1
2015-01-13 09:01:56
VeDi84...köszi h reagàltàl a gorbèmre..számomra sem egyértelmű így a grafikon alapjàn de viszont minden hónapban érzem a pete erest a 12 -13 nap körül és ez ugye nyilvánvalóvá is vált h jól érzem a minden havi ultrahang alapjàn... szóval érdekes...na majd a következő hónap hátha jobban érthető lesz..Neked viszont nagyon szép egyèrtelmu a görbèd!