Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mazsola1
2015-01-14 20:43:20

Fantasyc-ha meg lesznek az eredményeid (mind!) akor is én azt mondom a kezedben az eredményekkel menj el egy olyan dokihoz aki kimondottan evvel foglakozik és fogod érezni h tudja e a dolgät és ha te is meg bízol benne meg lesz az eredménye..kívánom h így legyen...nekem pont ma van a nem várt nap és így mint minden hónapban 3 nap depi jön...de bízom h ez az orvos majd még találja a problémát.. 2,5 év után biztos h van probléma 1 évnél mikor jártam eszembe nem jutott aggódni Sztem az nem idő de most már igen..és lehet egy apróság a gond de sokmindennek tökéletesen kell paszilnia h sikeruljon...bár hiszek a jó istenben és remélem nekünk is meg adja..de hát "segics magadon az Isten is meg segít"
Fantasyc
2015-01-14 19:24:50

Mazsola, sajnos ehhez a dokihoz pont azért mentem, mert az előzővel nem voltam megelégedve. Az előző dokihoz 8 évig jártam és 3 év ikertelen próbálkozás után is azt mondta, hogy várjunk még. Akkor vettem a kezembe a dolgok irányítását és Moha segített nekem a vizsgálatokat összeírni (mit nem győzök itt kihangsúlyozni, ezúton is köszönöm!!! :-))És azóta ellenőriztetem a TSH és a többi értékeket. Javul, de még mindig nem jó valami, mert nem jön a baba. Szóval ez a doki legalább beutal vizsgálatokra...ha fizetek érte, legalább eredményeim lesznek, aztán a többit meglátjuk.
szevike88
2015-01-14 18:43:34

Ja még annyi, hogy én nálam már a diéta elég régóta megy, mert mindig is hamar híztam, úgyhogy ennél jobban már nem nagyon tudok odafigyelni. Szénhidrát-csökkentett minden, nem eszek fehér lisztet, cukrot, rizset. Tésztából is csökkentettet. Ja és mozgok is. Ha ez nem lenne tuti magasabb értékeim lettek volna.
szevike88
2015-01-14 18:40:42

Szitakötő!

Nem reagált aggódva, csak én mondtam hogy hát nem akartam megvárni az egy éve próbálkozást, és mondta hogy legyek nyugodt, fél év már bőven ok nála, hogy nem mondja hogy próbálkozz még tovább.
Amúgy azt mondta hogy nem érti miért küldik el sokan az embereket, hogy próbálkozz még, majd egy év után gyere vissza. Ő úgy van vele, ha 3 hónap után nem jön össze, akkor lépni kell. Nagyon sokan járnak hozzá, alig kapni időpontot, én is egy lemondás miatt kaptam meg a mait. Sokaknak segített, remélem nem én leszek az akinek nem tud. :)
Nagyon megbízom benne. Most intézem az IR vizsgálatot, mert hízékony vagyok, és kérte is a doki.
Mazsola1
2015-01-14 18:05:40

Fantasyc- az én orvosom ugyan ilyen volt h nem nagyon éreztem úgy h törődik a témával... azin felül h monden hónapban van peteresem és még sem csinaltatta meg a 21 napi ver vizsgálatot pedig attól h van pete eres az is nagyon fontos rokton azt mondta csináljuk meg az atjarhatosagi műtétet..se a cukromat nen nézete se az oszefèrhetoseget h a méh nyalka nem e öli meg a spermat ezért váltók más dokihoz..aki mellesleg egy ismerősömnek segített h legyen baba úgy hogy5 évig nem volt és a többi orvos azt mondta minden rendben...pedig nem volt...szóval ha úgy érzed nem törődik Anyira vele v nem ért hozzá keress masat ne pazarold el a drága időt mint ahogy én tettem!
Mazsola1
2015-01-14 17:45:02

vedi -Hát én is ebben reménykedem h ő majd meg találja a bibit...nem tudom a parodnal mi a gond de Sztem a nőknél 1000szer több oka lehet h nem jön a beby és azt elég nehéz meg találni...és így hogy már tudjátok mi a gond biztos van is ra megoldás és így tuti lesz babàtok...sok sikert kívánok
Fantasyc
2015-01-14 16:39:48

Sziasztok!

Én egy kicsit el vagyok keseredve. A görbémből megint eltűnt az ovu. 6-7. napon éreztem az ovus fájdalmakat, de biztos nem lehetek. Tegnap elmentem egy új nődokihoz. Elmondtam neki, hogy miért vagyok ott és mit szeretnék. Vittem a leleteimet, amit nem nagyon nézett át és a görbémet is csak úgy pillantotta át, hogy mondtam neki, hogy az elején átszott szépen a hő emelkedése és mostanában nem. Szerintem nem igazán ért hozzá, de ne legyen igazam. Kapok hétfőn beutalót újabb hormonvizsgálatokra és meglátjuk hogy tovább. Nekem az első tsh ellenőrzésnél 9 körüli értékem volt, Letroxot szedek és decemberre lement 2,2 körüli értékre. Azóta iszom a Jódaqua folyadékot, szedek vasat+folsavat, kíváncsi leszek az eredményeimre. Ha azt mutatja a vérvétel, hogy van peteérés, akkor utána kapok clostit, ha nem akkor átjárhatósági....

Most várakozok.....
RDalma93
2015-01-14 14:33:47

Én is hétfőn megyek vérvételre, hogy kiderüljön van e valamilyen problémám a pajzsmiriggyel. Remélem, hogy nincs...
Szitakötő
2015-01-14 14:15:12

Sziasztok!
A pajzsmirigy témához hozzászólva én is érintett vagyok, mert egy éve diagnosztizálták nálam. Épphogy emelkedett volt (4,8), de az a doki rögtön felírta a gyógyszert, azzal a megjegyzéssel, hogy szedjem, ha szarul vagyok, akkor hagyjam abban, mert "még" nem kell. Ezen totál kiakadtam, mert nem akartam semmilyen gyógyszert szedni, ami lehet, hogy még nem kell. Úgyhogy öngyógyításba kezdtem és diétával 3-ra vittem a TSH-mat gyógyszer nélkül, nekem a többi eredményem rendben van. Most kerestem egy másik endokrinológust, amióta babát szeretnénk. Ő azt mondta, hogy a 3-as teljesen jó lenne, támogatott a diétámban, adott még pár ötletet, illetve egy fél L-Tíroxint, csak azért, hogy egy picit menjen még lejjebb és hogy stabil legyen az eredmény a baba kedvéért. Én azért kedvelem ezt a dokinénit, mert nem töm rögtön gyógyszerrel, hanem ajánlott gyógyteát, meg támogatta a diétámat, és hangsúlyozta, hogy a babaprojekt után megpróbáljuk majd elhagyni a gyógyszert.

Szevike, szerintem is fura, hogy fél év próbálkozásra már aggódva reagált a doki. Nekem mindenki fél évet mond minimum átlagos várakozási időnek.
szevike88
2015-01-14 13:44:16

Nos úgy néz ki hogy alulműködés van nálam, bár nem nagy mértékben. Kaptam rá Letrox nevű tablettát, és kell IR vizsgálat is. Az én dokim nagyon körültekintő és őszinte. Ő annal aki babát akar nagyon szigorúan nézi az értékeket. Nálam is igy lett és mondta is ha nem baba miatt lenne akkor azt mondaná hogy minden ok. De igy nem oké úgy meg főleg nem hogy próbálkozás fél éve van. Kicsit meg is lepődtem hogy fél évre ezt mondta.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!