Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jozsa85
2019-10-18 06:10:48

Tuti jot tesz a gyogyi meg a dieta.Sokkal egyenletesebb a gorbem, mint az eddigiek.11. Napon vagyok es nem pecsetelek.
Andi198729
2019-10-17 21:51:03

Milla szerintem nem késtetek le semmiről még egy teszt sem volt igazán erős és pozi.volt nap hogy erősödött de még nem volt pozi. Tesztelj még tovább lesz az még pozitív az lh csúcs hirtelen jelenik meg. Az is elképzelhető h.már holnap pozi lesz;) most ebben a ciklusban nem mérsz? Hátha az ovuteszttel kiegészítve pontosabb infót adna.
Edit csinálj holnap reggeli első vizeletböl a későbbi vizelet nem biztos hogy megfelelő úgyhogy ne idegesítsd magad ezen.majd holnap kiderül. Szorítok;) hajrá csajok! ;)
Milla880529
2019-10-17 21:41:36

Edit, jön a nagy dillemás kérdés: holnaptól mehet a menet?

Olyan nehéz, de jó lenne egy házi ultrahang :)
Edit90
2019-10-17 21:31:05

Hàt csajok,nem tudom,hogy ebbôl mi lesz. Gondoltam a dèlutàni teszten majd szèpen erôsebb lesz a csík,ès màr le is tudom fotózni nektek. Hàt nem erôsebb,ugyan olyan. A reggeli tesztek nem reggeli elsôbôl kèszültek,hanem 11körül. A dèlutàni 6kor. Lehet,hogy ennyi idô alatt nincs olyan markàns vàltozàs? Vagy csak be akarom beszèlni ezt magyaràzatnak,hogy ne az legyen,mint màr sokszor,hogy halvàny teszt,aztàn semmi. :( A korai tüneteimrôl csak akkor szeretnèk beszàmolni,ha lesz valami:)
Józsa: Ne kukàzz:) mèg koràn teszteltèl!
Lion: Biztató,ha van tüneted,ès nem èrzed azt sem,hogy tuti nem sikerült,megy a drukk:)
Milla: Sztem mèg nem maradtatok le,azt olvastam,hogy 20-25mm ig nô meg a tüszô,ès kb 2mm-t nô naponta. Csinàlj tovàbb teszteket,lesz az mèg erösebb:)
Milla880529
2019-10-17 20:32:17

Én lehet most ezt buktam...

https://kepkuldes.com/image/eUkRme

2019.10.14. 10. ciklusnap
2019.10.15. 11. ciklusnap 14mm-es tüsző
2019.10.16. 12. ciklusnap
2019.10.17. 13.ciklusnap

Lehet már meg volt az ovum... de 14mm-es tüsző...az kicsi

Holnap reggel csinálok, kiderül mi lesz rajta, mármint a teszten.
Andi198729
2019-10-17 19:55:26

Józsa te is heterozigóta vagy? Akkor ez nem vészes annyira, megnyugodtam.szednem kell folátot anno mikor teherbeestem rendszeresen szedtem. De akkor azért hogy a teherbeeséshez és a terhesseghez szükséges. Még az a szerencse hogy nincs leiden mutációm. Az hogy nega lett a teszted még nem jelent semmit. Lehet az még simán pozitív van még pár nap a nemvártig addig is ne keseredj el a te görbéd is nagyon szép:) a disznó volt terhes -ezen jót nevettem jófej vagy :D olyan jó poénokat szoktál írni:) és ha jólesik nyugodtan igyál meg egy rövidet vagy valami finom száraz vörösbort jót tesz én azt gondoltam h.ir miatt nem lehet de Krizsa rögtön mondta hogy ugyan már nyugodtan lehet persze nem mértéktelenül de pl egy feles v.száraz vörösbortól semmi baj nem lesz. Szoktam inni száraz egri bikavért és nagyon jól érzem magam töle ellazit megnyugtat és jól alszom tőle:)
Lion te se add fel nagyon biztató a görbéd ha jól emlékszen nem szokott ilyen szép magad lenni mint most ez már csak jelenthet valamit;)
Lion86
2019-10-17 19:16:39

Jozsa, én meg azt szoktam mondani a férjemnek, pisiljen rá ő, szerintem hamarabb lesz terhes mint én :D
Egyébként múltkor a Facellel az volt, hogy végigmegy a pisi, pozitív halványan, szárad egy kicsit, negatív, teljesen megszárad, megint halvány kétcsíkos... Nekem mostanában se a Predictor, se a Facelle nem jött be. X-epilt használok, az tuti csak babára lesz pozitív :D Bár ma vettem egy gyógyszertári 10-est, meglátjuk mikor csinálom meg.
Jozsa85
2019-10-17 18:33:59

Vagy lehet hogy varandos a kukam?? :D
Dobtam ki karaj csontot.Lehet hogy a diszno volt terhes?
Mi ebbol a tanulsag?? Ne kukazz,mert felemeszt a bizonytalansag!
En nem ittam 3 honapja de mindjart benyomok egy rovidet ez akkora poen. ;)
Jozsa85
2019-10-17 18:29:57

Sziasztok!
Tegnap csinaltam egy full negativ facell tesztet.megszaradt a radiatoron es negativ volt,kidobtam.Ma meg jovok haza, belesek a kukaba aztan latom hogy kicsit megvaltozott.
https://i.imgur./jPkpIxM.png
Aztan kint hagytam a pulton.Most meg megint negativ.Most ez mii??
Azt hittem mar sokat latott ven roka vagyok, de ez uj..:D
Jozsa85
2019-10-17 16:01:25

Andi!

En is MTHFR heterozigota vagyok.Nem tudja a szervezetem a folsavat hasznositani, szoval folat formaban kell bevinnem.Ez egy nagyon egyhe veralvadasi zavar.Sokat kell inni.A merckformin xr egyebkent erre is jol hat.Gatolja a verlemezkek osszecsapodasat, kevesbe lesz az ember trombozisra hajlamos.A lakossag 30%-nak van ilyen genhibaja.NO PARA!
HAJRA EDDIIITT!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!