Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
de jó, hogy írtad ezt a méhpempőt, mert ezen gondolkodtam, hogy IR-ben lehet-e vagy sem?
Mennyi ideig szedted? egy hónap?
Ani0630
2015-03-04 09:03:17
Sziasztok
Van valaki aki Nyíregyházán Dr. Csóka Miklós endokrinológushoz járt? Vélemények érdekelnének.
Köszi
Katicabogár5
2015-03-04 08:52:12
Kicsikincs PCOD ra gyanakszik az orvosod. Az hogy csökkenteni kell a szénhidrátot azt jelenti hogy teljeskiőrlésű lisztet használhatsz és olyan pékárukat ehetsz de még ilyen mint kukorica liszt, rizs liszt stb. A cukor helyet meg inkább én a nyírfa cukrot ajánlom mint a xilitet vagy édesítőt. Sajnos én is átestem ezen így tudom milyen! Ha neki állsz diétázni ne ijedj meg de hamar lefogsz fogyni, nekem is az első hónapban lement 5 kg. A másik én ajánlom az aviva tornát is de mindenképpen valami mozgást. Végül nekem ezek az eredmények jók lettek ahova most téged küldenek remélem neked is azok lesznek :) a ciklusomat rendbe tette ez az életmód. Én méhpempőt is szedtem meg ittam a cickafarkfű és palástfű tea kombot és össze is jött a baba. Most már a 35. hétbe vagyunk kívánom hogy mihamarabb sikerüljön neked is és a többieknek is
fszonja
2015-03-04 08:44:12
látom Gyöngyvirág te is IR eszel :)
Kicsikincs,
ne ijedj meg :) De a dokid mire alapozta, hogy csökkents? Inzulin rezisztenciát, vagy PCOS-t gyanít? mindenesetre kezdd el, ahogy Gyöngyvirág is írja, cukrot, fehérlisztet elfelejteni :) a hoxa fórumon is, és a google-ban is találsz sok információt az inzulin rezisztecia diétával kapcsolatban. a 140 az ennyi szénhidrátot jelent egy napra 5 étkezésre lebontva. az alap 160. nekem az sok, de én is annyival kezdtem.
ToAdrienn
2015-03-04 07:51:26
Jó reggelt lányok!
Kitartást Mindenkinek és hajrá március! :-)
Én is még reménykedem a görbém jónak néz ki, de előzőben is így volt és akkor is megjött a nem várt, még van pár napom addig izgulok hátha!
Vaditimi
2015-03-04 07:27:22
Jó reggelt lányok!
Ági, sajnálom :( Kitartás!
Edina, mi már 3,5 éve próbálkozunk. Én eddig nem görcsöltem, most viszont... Á, mindegy, majd a sors tudja, hogy mikor jöhet hozzánk a baba :)
Kicsikincs, mindenbe belejössz majd, hiszen muszáj lesz :)
Szonja! Nem nagyon tudnak csinálni semmit sem a lezárt petevezetővel. Már annak is örülök, hogy legalább az egyik működik. Most úgy vagyok vele, hogy majd az inszemmel összejön... Remény, remény, remény :)
Gyöngyvirág88
2015-03-04 07:16:16
Cukor helyett xilt, eritrit vagy stevia. Ki kell tapasztalni melyik jön be. A cukrot nagyon gyorsan elfelejteni, mert az minden baj okozója :)
kicsikincs
2015-03-03 21:00:13
Húúúúú hát ez nekem így elsőre bonyolult! :D Cukor helyett édesítő? Azt nem tudom megenni!! :S
Gyöngyvirág88
2015-03-03 20:56:59
Mindent :) Csak változtatni kell néhány dolgon, fehér lisztet csak 30%-ban használhatok, cukor felejtős. Tudni kell számolni, mikor ehetsz lassú és gyors felszívódású szénhidrátot, mikor mennyit ehetsz :) hamar bele lehet jönni, de ahhoz kell majd egy dietetikus :)
kicsikincs
2015-03-03 20:49:14
Nos lányok, én ezekről a dolgokról egy cseppet sem tudok. Ha lesz egy kis időm utána nézek, na meg ezek a rövidítések!! :D
Fszonja!
Erre nekem csak annyit mondott, hogy DRASZTIKUSAN csökkentsem! :S Passz! Azt sem tudom hogy hogyan és milyen módon kell ezt tenni!? Mit kell ennem?
Mi az h 140-et eszel? Mi alapján tudod ezt?? Bocsi a hülye kérdésért de tényleg nem értem! :)
Gyöngyvirág!
Bocsi én írtam el mert látod én nem vok tisztában vele! :) Valóban úgy fogalmazott h Inzulin is kell! :) Meg nagyon sok mindent felsorolt, h ez is kell, meg az is, de ha már ez megvan, akkor már amazt is csináljuk meg!! :D Szóval sok mindenre kért az orvos vizsgálatot! De ne kérdezzétek mert nem tudom! :D Tudatlan vok ebben a témában!! :D :D
Napi 5x?? Fúúú nekem a napi kettő is nehezen megy nem h 5!!! És te mit eszel?
de jó, hogy írtad ezt a méhpempőt, mert ezen gondolkodtam, hogy IR-ben lehet-e vagy sem?
Mennyi ideig szedted? egy hónap?