Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-03-03 18:47:37

Sajnálom Ági :(
Ági41
2015-03-03 18:36:53

Sziasztok, újabb hónap.

Gyöngyvirág88
2015-03-03 18:09:46

Ja, én 160 grammon élek, napi 5x kell ennem. Az IR-nek pont az a lényege, hogy nem szabad ch mentesen élni. Ebből látszik, hogy nem ért hozzá :)
Gyöngyvirág88
2015-03-03 18:03:23

A nőgyógyász nem dietetikus, és a legtöbbnek fogalma sincs az IR-ről. Ha csak cukrot néznek, azzal az égvilágon semmire nem mész, ahhoz inzulin is kellene. Ha ciszták, akkor PCOS, amihez 99%-ban IR társul. Üdv a klubban :)
fszonja
2015-03-03 17:27:27

na igen, bármit félrenéznek...

mi ez a szénhidrát mentesség? (csökkentés) nekem enyhe ir-em van, így 140-et eszem naponta, már ez is alacsonyabb, mint egy átlag emberé.
Neked mennyire kell leszorítani?
kicsikincs
2015-03-03 17:18:04

Moha! Jól megindultál felfelé!!!! :D :D
Hajráá!!!;)
kicsikincs
2015-03-03 17:16:37

Fszonja!
A láthatóságra reagálva... :) 8 hetes terhes voltam mikor azt mondták h cisztám van!!!! Ezért fektettek a kórházba 1 hétig! Szerinted??? Mára már 7 éves a drágám!! :D
kicsikincs
2015-03-03 17:12:55

..és még lemaradt a lényeg!!! :D
Ha már szénhidrát nélkül kell lennem akkor mit ehetek??? Fogalmam sincs! Segítenétek? Nagy segítség lenne mert ez nekem teljesen új! :(
kicsikincs
2015-03-03 17:10:35

Köszi lányok h izgultok! :)
Nos, gyors voltam és már meg is jártam az orvost! :)
Azt mondta h még nem lát terhességre utalót, bár a jobb/bal ováriumban fekete folt/ok láthatók! Szerinte ciszták! Az egyikben 1 van a másikban több! Azt mondta h még nem biztos semmi addig csináljunk egy teljes hormon panelt valamint cukor terhelést! Erre holnap reggel sor is kerül és 1 hét múlva lesz eredmény! A rossz az egészben az hogy a szénhidrátot drasztikusan csökkentsem! :( Nem tudom mi lesz belőle de holnap még kérdezősködök amit még esetleg elfelejtettem izgalmamba megkérdezni! :) Szóval így állok lányok...holnap folyt.köv! :D
kedina
2015-03-03 17:03:09

Kitartást csajok! Olvasgatlak néha titeket, bár elég ritkán.

Vaditimi
Viszont feltünt a hozzászólásod.
Cseréljünk.. Nekem a bal petevezetőm nem szuperál, viszont az esetek 99%ban bal oldalon van peteérésem.. A jobb petevezetékem meg tökéletes...8D
És ne őrüljek meg...

Isten tudja hanyadik ciklus. Kerek 2 év próbálkozás.
Viszont nem görcsölök most. Éljen az akupunktúra. Már ez is valami..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!