Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szeretnék egy olyat kérdezni tőletek, hogy ha mégis csak megjönne ma holnap akkor melyik teát javasoljátok, (vagy esetleg mást) és pontosan meddig h minden rendben legyen? Hogy végre legyen már P.É-em! :) Köszönöm előre is!
kicsikincs
2015-03-02 12:20:12
Monitta! Ez valo igaz,de nekem meg a 8 hetes terhessegemre azt mondtak h cisztam van es most lesz a ,,kid cisztam" 7 eves! :-)
Viszont lanyok, mar komolyan nem ertem...most voltam wc-n es mar meg vmi rozsaszines van. De csak a papiron! :-/ Azt hiszem varok a dokival megis csak! :-/
Monitta
2015-03-02 11:57:55
Én nem bízom a tesztekben mert vérből , vizeletből csináltak menotesztet és negatív volt azzal a lelettel mentem a dokihoz és az ultrahang kimutatta a 7 hetes negatív terhességet. Azóta már 2 éves.
kicsikincs
2015-03-02 10:57:58
Moha!
Nem, nem tartottam tovább, de el sem ázott mert szinte még végig sem ért a vizelet már kivettem és látszott egyformán és egyszer csak nyoma veszett! Szóval tutira jól csináltam!
Viszont én már ebben a tesztben nem bízok (neten rendeltem)...mind a hcg-s mind az LH tesztek negatívak! Szóval nekem furi..bár lehet h valós na de akkor is :/ Du-án megyek dokihoz de azért biztosan veszek még 1-et a DM-be! :)
Moha13
2015-03-02 09:59:49
Kicsikincs
En egeszen biztosan csinalnek meg egy tesztet, mert ez nagyon gyanús. Ha nincs hcg a vizeletben, mure regált a tesztvsík? Em lehet,hogy elázott a teszt? Nem trtottad benne túl sokáig?
kicsikincs
2015-03-02 09:05:32
Köszönöm aranyos vagy, de én már nem is tudom...tényleg csak a dokimban bízok du-án! Meg hát nézd a görbém...olyan mint ha most akarna még csak ovu lenni nem??
Vaditimi
2015-03-02 09:00:53
Kicsikincs, ilyennel még én sem találkoztam, nem tudom, mit jelent! De én még mindig azt mondom, hogy amíg nem jön meg a nem várt, addig van remény :) Legyünk pozitívak :)
kicsikincs
2015-03-02 08:53:55
Jó reggelt lányok, sziasztok! :)
Igen teszteltem! Képzeljétek!! Ilyet még nem láttam..felszívta a pisit a teszt csík, ugye olyankor rózsaszínes a mező..majd mind 2 csík azonos erős piros lett, majd mikorra tisztult addigra 1 csík maradt! :( Nem az első tesztem de én ilyet még nem láttam!! Valakinek volt már ilyen? :(
Szóval....már most nincs fogalmam sem h akkor miért nem jött meg még eddig! Bár őszintén szólva nem is nagyon bíztam én ebben az egész baba ügyben, hiszen minden nap csak negatív ovus tesztem volt! :/ Hát ez van lányok...majd legközelebb! :) Szép napot mindenkinek!
Vaditimi
2015-03-02 08:27:18
Jó reggelt!
Kicsikincs, teszteltél?????
kicsikincs
2015-03-01 20:07:50
Arra en is nagyon kivancsi leszek!! Addig el se jovok meg nem mond nekem valami erdemlegeset! :-)