Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Vaditimi
2015-03-03 07:46:34

Üdv köztünk, Aranymaszat :)
Sajnos a prolaktin értékhez nem tudok hozzászólni, nekem ezzel nem volt gond, de remélem valaki tud majd neked segíteni.
A tavaszi pozitív tesztben én is nagyon bízom, főleg most, a márciusban :)
Az én görbém ilyen, szerintem előbb lesz ovum, mint várnám, már érzem a derekam és lement a hőm is :)
aranymaszat87
2015-03-03 06:34:05

Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon, bár elég sokszor olvasgattalak Titeket! :) Mi a párommal 1,5 éve próbálkozunk, sajnos eredménytelenül. Most érkezett meg a 3. napi hormonvérvételem eredménye. Az összes hormonom rendben van, kivéve a prolaktin, ami 3,4 mIU/l. Próbáltam keresgélni a neten, de csak a magas prolaktin szintről találtam egy csomó dolgot. Valakinek esetleg volt ennyire alacsony?? Ha igen hogy kezelik? Illetve a TSH-m 1,8, ami tartományon belül van ugyan, de ahogy olvasom 0-1 között ideális a babához. Ezt az értéket már kezelik valahogy? Remélem tudtok nekem segíteni! Csatolom a görbémet is, ami elég hullámos....:) Mielőbbi babásodást mindenkinek! Itt a tavasz, szerintem hamarosan sok-sok pozitív teszt lesz! ;)
Ági41
2015-03-02 20:57:58

Múlt hét szombaton átestem az MR vizsgálaton, a héten csütörtökön meg inzulinterhelés vizsgálat lesz.
Ági41
2015-03-02 20:56:17

Sziasztok!

Süllyedek, mint egy hajó.
kicsikincs
2015-03-02 19:43:22

Vaditimi!
Megpróbálom akkor ezt a rendszert bevinni. Bár azt hittem h megjön és akkor új hónapot kezdek az ,,új" dolgokkal de hát még sem! Egy pillanatnyi rózsaszínes cucc volt és ennyi! Mi a franc ez már tényleg!!!!!??? De akkor most hogy is folytassam?? Vagy hagyjam ki ezt a hetet??
Már most világos a te elmaradt baba projected! :( Sajnálom! Na de majd most!!!! :D Szorítok neked és tutira sikerül az első alkalom! ;) Március a te hónapod lesz és remélem h még sokunknak! ;) Az h ne foglalkozzon az ember agyban a dologgal...hát az az ami nem megy!! Nekem legalább is!
Voltam már úgy vele, h most már nem érdekel lesz ahogy lesz!!! De mikor jött a következő ALKALOM egyből beugrott a téma!! Szóval nem lehet nem foglalkoznom vele! :(
Vaditimi
2015-03-02 15:36:14

Kicsikincs. Mindegyik teából napi egyet szoktam inni, általában minden nap iszom, bár előfordul, hogy kimarad egy-egy nap... A barátcserjéből is egyet szedek. Valaki azt mondja, hogy a 800-as a jó, nekem csak 300-as van, és ebből is csak egyet szedek (lehetne többet is), de nekem elég, főleg így, a teák mellett :) Én Herbáriában vettem őket, de azt nem tudom, gyógyszertárban kapni-e. Na én is úgy voltam a méhpempővel, mint te: drága volt, így kiettem az üveget, de soha többet :)
Mivel friss volt a kapcsolatunk, talán emiatt nem is foglalkoztunk azzal, hogy nem jön össze. Kb. két év után mentünk dokihoz. Eredményeink rendben voltak. Ezután átjárhatóságin voltam, ahol kiderült, egyik petevezető lezárt. A műtét után bíztunk benne, hogy összejön a baba, így vártunk pár hónapot. És akkor közbejött nekem egy gerincsérvműtét, ami jó pár hónapig elhúzódott. Most már jól vagyok, így ezt a hónapot még kivárjuk, és március végére van időpontom a nőgyógyászhoz, akkor kérjük az inszemet. Most már nem várunk tovább. Nagyon-nagyon szeretnénk egy közös babát :)
Nem tudom, azt mondják, ha csak ezzel foglalkozik agyban az ember, akkor nem jön össze. Hát mi az elején egyáltalán nem foglalkoztunk vele, és mégsem lett semmi... Kb. egy hónapja vettem a fejembe, hogy mindent nézek (hő, nyák stb). Meglátjuk, bízom benne, hogy a március szép hónap :) A nagylányom is márciusban fogant, és az én születésnapom is akkor van :)
kicsikincs
2015-03-02 15:16:54

Köszönöm Vaditimi!
Akkor holnap beszerzem a barátcserje kapszulát is! :) Ezt is napi 1-el kell szedni? Gyógyszertárba kapható, v csak Bio boltban? A palástfűből napi 1 csésze elég? A méhpempőnek való igaz h borzalmas íze van de túl drága volt ahhoz h kidobjam így megettük a párommal! :) Vagy is van még ugy 3-4 napra való! Azt hiszem h beiktatom a kapszula formáját mert ezt már tovább nem biztos h tudnám enni! :)
Hogy hogy még nem jött nektek össze a baba ha minden klappol?
Gondolok a P.É.-re? Bocsi a sok kérdésért de már mindent tutira szeretnék.. :) Remélem már ebben a hónapban szerencsésebbek leszünk! :)
Vaditimi
2015-03-02 14:57:06

Kicsikincs, azt mondják, jobb, ha a barátcserjéből kapszulát eszik az ember, nem teát, mert a forrázás valamit kiöl belőle... Nem tudom, de én inkább bekapkodom :) A málnalevél teát mensi első napjától ovuig, én ezt megszoktam érezni, meg most mérem a hőt is és használok ovutesztet is :) Állítólag egy pohárnál többet nem lehet inni belőle. Ovu után pedig van palástfű teám :) A méhpempőt is szedem, kapszulában, mert még tavaly volt "rendes", eredeti, de borzasztó volt az íze, nem tudnám még egyszer szedni. Kb. 1 hónapig kitartott, de nálam nem volt hatása. Bár ez kevés idő is...
kicsikincs
2015-03-02 14:43:13

Vaditimi!
Málnalevél teám van! Abból mennyit iszol meg? Minden nap kell?
És az h a ciklus első fele... :) Hány nap? Már csak azért kérdezek ennyit mert ugye mint most is nem tudni h hány napos lesz.. :/ Valamint barátcserjéből is teám van!
Az jó vagy inkább vegyek kapszulát? Viszont a méhpempőt mindennap eszem de már nem sok van! :)
Vaditimi
2015-03-02 13:22:54

Kicsikincs! Én málnalevél teát iszok a ciklus első felében, ez segíti a peteérést. És szedek barátcserje kapszulát, ez helyrerakta a ciklusomat (24 napos volt, most 28 lett :) ) Persze mindenkinek más a jó, de nekem ez bevált.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!