Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-03-04 18:15:51

Sziasztok lányok!
Először is...megvolt a hormon laborom! Kb 15 csővel tuti levettek, 5x fél óránként! A dokim azt irta h MKO.ov.-ban több apró cysta Dg:PCO ? Jövőhét elején megyek vissza megbeszélni az eredményeket! Addig várunk! :) Remélem h nem vészes a dolog de azt se bánnám ha nem lenne semmi! :)

Katicabogár!
Köszönöm a válaszodat. Igen PCO-ra gyanakszik a dokim. Majd megtudjuk pár nap múlva! Igaz h híztam de nem drasztikus ugyanis 1-2 hó alatt 2 kiló. De ha így folytatja akkor már az lesz! Most még nem gáz a helyzet csak érzem h rakódott egy kicsi! 61-62 kg között mozgok 165 cm vok! :) Tehát még nem gurulok el, bár sokszor úgy érzem főleg mikor olyan mintha 10-10 kg lenne a lábaimon mert dagad. Vagyis úgy érzem. Ez h mitől van nem tom! Ha a napi 20-20 perc séta v biciklizés mozgásnak számít ebben az ügyben akkor az megvan! :) Méhpempőt már 2-3 hónapja eszem, de a gyógyteákkal most leálltam míg nem mond a doki rá valamit!
Igazán köszönöm a segítséged és a jókívánságodat, én is kívánok boldog további babavárást és a továbbiakban sok egészséget és minden jót! :)

Fszonja!

Mint már írtam..igen, ezeket gyanít a dokim és remélem h nem lesz nagy gond belőle és hamar ki lehet kezelni azaz rendbe tesz! :)
Azt mondták h gyógyszerrel a cisztákat kki lehet takarítani! REMÉLEM! :)Utána nézek ezeknek a dolgoknak mindenképp és megnézem a fórumot! :) Az 5x-i étkezés az nekem elég nehezen fog menni mert napi 1-2x eszem csak! :/ Na de meglátjuk!

Gyöngyvirág!

Neked is köszönöm, soha nem ettem még ilyet nem tudom milyen íze lehet de ha nincs más választás akkor muszáj! :)
Azt már tudom,h nem lesz P.É-em addig még ,,ezek" ott vannak bent, de ha már elkezdtem akkor már folytatom és csak csatolom a görbém... Minden jót szép estét! :)

Gyöngyvirág88
2015-03-04 16:55:58

Dalma, én nem vennék rá mérget :/ De ki tudja :)
RDalma93
2015-03-04 14:18:59

Én ma így állok, 3 helyen vezetem a görbém, és mindegyik berakta már az ovumat...szóval ha valóban megvolt akkor hétfőre nem várom...viszont ha még nem akkor hétfőn lesz az ovum...kíváncsi vagyok.

Szerintetek megvolt az ovum?
aranymaszat87
2015-03-04 12:38:52

Köszi a hozzászólásokat! Legalább a TSH-m jó. Akkor majd a dokinál kiderül, mire utal az alacsony prolaktin szintem. Ma van elvileg olvum, így bele is húztunk tegnap...:) Szurkolok mindenkinek! Én ma így :
Katicabogár5
2015-03-04 10:37:10

fszonja köszönöm, igen lehet szedni
én kicsivel több mint 3 hónapig szedtem a férjem meg kettő hónapig és össze is jött a baba a 3. hónapban :)

Próbáltam nem rágörcsölni, sőt abban a hónapban nem is foglalkoztam vele csak a hőmet mértem mert kíváncsi voltam a hatásaira és rendbe tett mindent

Szerintem sokszor a sikertelen terhességek fő problémája a stressz, nálam is az volt a gond amikor kezdtem lenyugodni szépen helyre jött a ciklusom aztán meg jött is a baba.

Neked is sok sikert kívánok és mielőbbi babásodást :)
Vaditimi
2015-03-04 10:21:01

Moha, nagyon köszönöm! Mindjárt utána is nézek :) Köszi, köszi :)
Moha13
2015-03-04 10:17:23

Furdokuta= fürdőkúra
Bocs az elirasokert de telwfonrol irok es melleutogetek de nem latom mert kicsi a kijelzom...
Csak mindenkepp le akartam ezt irni amikor olvastam hogy a lezart petevezetokkel nem tudsz mit kezdeni. :)
Moha13
2015-03-04 10:14:08

Vaditimi
Ami a lezart petevezetekwt illeti...nagyon jokat hallani a harkányi meddosegi programrol, ami furdokuta+iszappakolas+masszazs+egyeni torna. Szerintem nezz utana, neten valamelyik forumban olvastam hogy lezart petevezetokon es endomezriozis esten is segithet.
Nagyon jo a statisztikajuk, a programban reszt vevok 40%-a teherbe esik 1 even belul. Ez sokkal jobb atany mint pl. a limbik es teljesen termeszetes, a szervezet önmahat is kepes meggyogyotani kis segitseggel. :)
Ha nekünk ebben az evben nem jonne oszze en ki fogom probalni. :)
Gyöngyvirág88
2015-03-04 09:31:19

Sajnos én is beleestem. Már 11,5 kg-t fogytam, minden hónapban van ciklusom és a diétával is megbarátkoztam már :)
fszonja
2015-03-04 09:26:27

ja és gratulálok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!