Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
még egy jó tanács ami jó erre a problémára az inofolic. Sajnos nem olcsó de nagyon sok nőnek segített a baba projektben elég hamar. Nekem a dokim ajánlotta és ittam is csak nem sokáig mert viszonylag drága de az is sokat segített. Kimondottan erre a problémára való. Nézz utána és döntsd el :)
Remélem hamar jó hírekkel szolgálsz :)
fszonja
2015-03-04 20:03:41
nekem tojásos csak és kizárólag pé-nél van. lehet most ennyire kitolódott a ciklusod? húzzatok bele, hátha, és 14 nap múlva kiderül mi ez :)
kicsikincs
2015-03-04 19:48:12
Nagyon nagy segítségemre vagytok lányok és ezt köszönöm! Én évekig szedtem a fog.gátlót, mondjuk úgy 17 éves korom óta! Kisebb megszakításokkal! Talán nekem sem tett jót ez! :/
Már 1 éve h abba hagytam a szedését és azt hiszem h már nem is akarom szedni a további években! Nem hiszem h ezt írná fel a doki mert nem is úgy állt hozzá! Ő kezelni akar nem pedig elfedni a gondot és ez jó! :)
Szonja!
Nekem ezt az aszisztens mondta h azért is nincs P.É-em mert tele van a P.fészkem cisztával és nem engedi a sejtet! :O Ezt én tényleg nem értem mert ennyire nem vok benne a dologban! :)
Bár azt mellékesen elmondom nektek lányok h 2 napja de ma nagyon tojcsis nyákom van és ezt nem kell ellenőrizi mert látom a tisztaságin! Totálisan! :) Ez most jó v sem??
Ági41
2015-03-04 19:28:24
Sziasztok!
Köszi az együttérzést. Pozitìvan gondolkodom, remélem hamarosan összejön a baba. Tegnaptól iszom a málnafű teát. Majd meglátjuk.
fszonja
2015-03-04 19:27:47
Szerintem a nem megfelelő életvitel. félkész, -kész ételek, tartósítók, cukrok, stb. mozgásszegény élet. ezt úgy általánosságban mondom.
én sokat mozgok, viszont az ir előtt csokit sütivel ettem :)) nem voltam elhízva, azt hittem lehet. imádtam :) aztán tessék. jaaaa és a fogamzásgátló! évekig szedtem, állítólag kavart be a hormonokba, és a ciszták ezért alakultak ki. :(
Gyöngyvirág88
2015-03-04 19:18:32
Szonja, ahogy én észreveszem egyre többen :/ Csak tudnám, hogy miért van ez...
fszonja
2015-03-04 19:12:32
Kicsikincs,
nekem is van pco-m, de az életmódváltással rendes ciklus és pé-m is lett.. a kis ciszták nem zavarnak be, attól még tud érni rendes tüsző is.
remélem hamar a végére jártok, ha úgy van gyere, segítünk, látom sokan járunk egy cipőben.
Gyöngyvirág88
2015-03-04 19:08:46
Igen, Mohának igaza van, azt soha többet nem szabad PCOS esetén :) Az csak elfedi a bajt, de nem lesz tőle semmi sem jobb :)
Gyöngyvirág88
2015-03-04 19:07:48
Kicsikincs
Nekem 90+-os ciklusaim voltak, amíg ki nem derült a dolog. Azóta 32 nap körüliek :) Ezzel csak jót tesznek, ha kiderül, mert ezt a cukorbetegség előszobájának hívják :(
Így hálát kell adni, ha időben kiderül :)
Moha13
2015-03-04 18:33:55
kicsikincs
Igen, a dokik mindent ki tudnak kezelni gyógyszerekkel, csak kérdés, hogy jó-e ez nekünk...
Sokszor a PCO-ra fogamzásgátlót írnak fel...na, ebbe inkább ne menj bele!
még egy jó tanács ami jó erre a problémára az inofolic. Sajnos nem olcsó de nagyon sok nőnek segített a baba projektben elég hamar. Nekem a dokim ajánlotta és ittam is csak nem sokáig mert viszonylag drága de az is sokat segített. Kimondottan erre a problémára való. Nézz utána és döntsd el :)
Remélem hamar jó hírekkel szolgálsz :)