Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2015-03-03 15:37:35

kicsikincs
Én is ma megyek nőgyógyászhoz. :)
Bár, nálam semmi izgalmas, csak a szokásos rákszűrésre megyek, meg szeretnék egy UH-t.
fszonja
2015-03-03 15:02:15

Vaditimi, jó korán van ovud akkor. kb egyszerre mensiztünk, nekem ez a 11. napom. akkor te mindig csak a bal petefészek ovunál tudsz teherbe esni? az elzáródást nem akarod kezeltetni?
azért én szorítok!
nem mértem a hó elején a hőmet, utaztam, stb, csak ma reggel. de sztem én még ovu előtt vagyok, mert még nyákom sem volt.
Vaditimi
2015-03-03 14:35:06

Szonja! Én úgy tudom, hogy közvetlenül ovu előtt esik le a hő, majd ovu után emelkedik fel. Én mára kezdtem érezni ovus szurkálásokat, és a hőm reggelre le is esett. Nekem is sima digi hőmérőm van, jól használható. De sajnos én azt hiszem, ez a hónapom is ugrott, mert a jobb oldalam szurkál, de a jobb petevezetőm lezárt... :(
fszonja
2015-03-03 14:20:55

izgulunk Kicsikincs :) bár ilyenkor ha baba is van, látni már?

kérdezni szeretnék, nekem nem ovus hőmérőm van, csak ilyen sima, 1 tizedes mérőszámokkal. ennél is fog látszani egyértelműen az ovu? ha leesik, akkor már megtörtént az ovu? tehát ha egyik reggel leesett, akkor már megvolt? még sosem hőmérőztem.
kicsikincs
2015-03-03 13:28:45

Készülök GYÖNGYVIRÁG!! :)
Hamarosan el is indulok!
Nagyon kíváncsi vok én is h mond-e egyáltalán valamit, vagy megint lógó orral jövök haza!?
Gyöngyvirág88
2015-03-03 12:03:13

Sziasztok, én még mindig nem álltam vissza a mérésre, lehet, ez a hónap kimarad :)

Kicsikincs szerintem is menj dokihoz, már nagyon kíváncsi vagyok :)
kicsikincs
2015-03-03 11:56:52

Feltétlen szólok ill. írok estére h mit mondott a doki bácsi! Remélem okosabb leszek! :-)
Vaditimi
2015-03-03 10:55:11

Kicsikincs, mindenképpen írj majd, hogy mit mondott a doki!!!
kicsikincs
2015-03-03 09:16:03

Sziasztok!

Üdv. a csapatban aranymaszat! :)
Lányok! A helyzet változatlan.. du-án doki! :) Mára már most remélem nem viccel meg a testem és végre megtudhatok vmit! :) A hasam megint elkezdett fájni de a nyákom nagyon tojcsis!!!! :)
Moha13
2015-03-03 09:14:13

Aranymaszat
A prolaktinhoz nem értek, de a TSH teljesen jó, 2 alatt jo babasodashoz.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!