Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
VeDi!
Ponosan nekem is ilyen volt egy pár nappal ezelőtt tegnapelőtt és tegnap meg már tojcsis nyák és az este meg egy + LH tesztem! :)
VeDi84
2015-03-05 09:22:10
Szia Maximal!
Nem teszteltem, mert szinte biztosra veszem a negatív eredményt.
Ilyet még nem láttam: olyan brutális mennyiségi vizes-krémes folyásom van, hogy még a t.betét is alig bírja. Szerinted ez mitől lehet?
Remélem hatásos lesz a harkányi fürdőzés! :-)
maximail
2015-03-05 09:10:11
Klau!
Az inofolicot nekem egy olyan endokrinológus ajánlotta, aki családi barát is egyben, szóval tuti nem akar lehúzni, nem is vagyok a páciense, szóval tuti semmi anyagi érdeke nem fűződik hozzá.
Ő mondta, hogy napi kettőt kell inni belőle, reggel és este, mert csak így fejti ki igazán a hatását. Azt mondta, Mo.-n nincsenek rá hatásvizsgálatok, de az olasz gyártónál igen, és így tudták igazolni az eredményeket.
Illetve a meddőségiben a nőgyógyászom annyit mondott, hogy lombikosoknál azt tapasztalták, hogy akik itták, azoknál jobb minőségű petesejtet találtak.
Illetve még annyi, hogy általában 3 hónap folyamatos használat után jelentkezik a hatása.
maximail
2015-03-05 09:06:26
VeDi!
Teszteltél?
maximail
2015-03-05 09:05:29
Sziasztok!
Volt szó a harkányi fürdőkórházról. Mi jövő héten kezdjük a 3 hetes kúrát, leírom, amiket megtudtam, mert ezek szerint többeket érdekel.
A sikerességi rátát el tudjátok olvasni a honlapon, azt nem részletezem (Zsigmond Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház). Nagyon-nagyon kedvesek voltak. Három hét maga a kúra, a kezelések is fent vannak a honlapon. Kell kérni időpontot a két nőgyógyász valamelyikéhez, nekem Malmer Nagyezsda doktornőt ajánlották, vele beszéltem telefonon, nagyon szimpatikus volt. Ha meg van az időpont, akkor a doktornő megnézni a leleteket, megvizsgál, és összeállítja a személyre szabott kezelési sort. A kezelések hétfőtől szombatig vannak. Két lehetőség van. Lehet bent fekvős, vagy bejárós. Előbbire várólista van, utóbbira nem jellemző. Ha bent fekvős, akkor az összes kezelést támogatja az OEP, a páciensnek csak napi 1500 Ft. körüli összeget kell fizetni. Ha bejárós, akkor a kezelések egy részét nem támogatják, az pluszban 30-40 ezer körül van a három hétre összesen, plusz akkor ugye a szállás költsége, ha valaki nem Harkány közelében lakik. Ha a férjetekkel együtt szeretnétek menni, akkor neki a háziorvostól kell beutalót szerezni a harkányi kórház reumatológiájára, és akkor ő is kap mindenféle kezelést (masszázs, fürdők, stb), amíg ti kezelésen vagytok. A kezelések a nap során eloszlanak, ált. 20-30 percesek reggel 8-tól délután 5-ig, közte szünetekkel. Mellette fokozott pihenés és stresszmentesség javasolt.
A fentieket egy másik fórumba írtam korábban, azóta már voltunk bejelentkezni. A kórház nagyon szép, nem hiszem, hogy sok ilyen állami kórház van Mo.-n. Tényleg mindenki nagyon kedves, és jófej. A doktornő is. Férjemnek is írtak ki kezeléseket, hétfőtől péntekig én napi 5, ő napi 3-4 kezelést kapunk. Mivel bejárósak leszünk, van, ami fizetős, így hármunknak olyan 65.000 Ft. a 3 hét. De ha valaki a bent fekvőst választja, akkor ennél lényegesen olcsóbb. Emellett még lehet kérni akkupunktúrás kezelést is, az is fizetős.
A kezeléseket nagyon logikusan állították össze, figyelembe vették minden kérésünket.
Szóval jövő hétfőn kezdjük. :-)
Ha bárkinek van kérdése, szívesen válaszolok!
kicsikincs
2015-03-05 08:52:25
Sziasztok!
Nos meglatjuk mi lesz! :-) Sajna az esténk elmaradt mert a párom kissé lebetegedett! :'( Ugyhogy szerintem ennek annyi! Vasárnap reggel voltunk utoljara egyutt meg remelem h ma mar sikerul! Igy meg eselyes lehet vagy mar nem?? A hom is csak 2 tizedet ment fel...
Gyöngyvirág88
2015-03-05 07:50:24
Inozitolt a Vitaltrendről tudtok rendelni, és van nekik folsav is. 2x2 mg inozitol por kell és mellé vagy 2x200-as folsav, vagy 1 400-as :)
VeDi84
2015-03-05 06:50:18
Jó reggelt Lányok!
Látom, zajlanak itt az események! :) Minden nap olvaslak benneteket, csak lusta vagyok írni. Mindenkinek nagyon drukkolok!!!
Én teljesen el vagyok keseredve. Szombaton kellett volna megjönnie, és tegnap kellett volna elkezdeni a Gonal-f szurit a lombikhoz. Nem tudom mi a fene történt!! Nekem úgy tűnik nem volt ovum, talán ez okozza a késést?? Utálom, hogy az elmúlt néhány hónapban megint kiszámíthatatlan lett a ciklusom! :(
Katicabogár5
2015-03-04 23:24:30
Kicsikincs szerintem szedheted orvosi engedély nélkül is, nem hinném hogy az orvosod német mondana rá :-)
Ha csak most van ovud és ott a PCO akkor is lehetsz babás, nem egy ilyen kismamával találkoztam akinek ilyen problémája volt és terhes lett elég hamar :-)
Klau84
2015-03-04 23:22:19
Igen..sőt nálunk a gyógyszertárba 13valamennyi..de 60dbos,én egy nap egyet fogok inni,szóval az 2hónap..én kipróbálom az tuti..remélem nem szörnyű az íze..
Ponosan nekem is ilyen volt egy pár nappal ezelőtt tegnapelőtt és tegnap meg már tojcsis nyák és az este meg egy + LH tesztem! :)