Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-03-05 09:26:12

VeDi!
Ponosan nekem is ilyen volt egy pár nappal ezelőtt tegnapelőtt és tegnap meg már tojcsis nyák és az este meg egy + LH tesztem! :)
VeDi84
2015-03-05 09:22:10

Szia Maximal!

Nem teszteltem, mert szinte biztosra veszem a negatív eredményt.
Ilyet még nem láttam: olyan brutális mennyiségi vizes-krémes folyásom van, hogy még a t.betét is alig bírja. Szerinted ez mitől lehet?

Remélem hatásos lesz a harkányi fürdőzés! :-)
maximail
2015-03-05 09:10:11

Klau!

Az inofolicot nekem egy olyan endokrinológus ajánlotta, aki családi barát is egyben, szóval tuti nem akar lehúzni, nem is vagyok a páciense, szóval tuti semmi anyagi érdeke nem fűződik hozzá.
Ő mondta, hogy napi kettőt kell inni belőle, reggel és este, mert csak így fejti ki igazán a hatását. Azt mondta, Mo.-n nincsenek rá hatásvizsgálatok, de az olasz gyártónál igen, és így tudták igazolni az eredményeket.
Illetve a meddőségiben a nőgyógyászom annyit mondott, hogy lombikosoknál azt tapasztalták, hogy akik itták, azoknál jobb minőségű petesejtet találtak.
Illetve még annyi, hogy általában 3 hónap folyamatos használat után jelentkezik a hatása.
maximail
2015-03-05 09:06:26

VeDi!

Teszteltél?
maximail
2015-03-05 09:05:29

Sziasztok!

Volt szó a harkányi fürdőkórházról. Mi jövő héten kezdjük a 3 hetes kúrát, leírom, amiket megtudtam, mert ezek szerint többeket érdekel.

A sikerességi rátát el tudjátok olvasni a honlapon, azt nem részletezem (Zsigmond Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház). Nagyon-nagyon kedvesek voltak. Három hét maga a kúra, a kezelések is fent vannak a honlapon. Kell kérni időpontot a két nőgyógyász valamelyikéhez, nekem Malmer Nagyezsda doktornőt ajánlották, vele beszéltem telefonon, nagyon szimpatikus volt. Ha meg van az időpont, akkor a doktornő megnézni a leleteket, megvizsgál, és összeállítja a személyre szabott kezelési sort. A kezelések hétfőtől szombatig vannak. Két lehetőség van. Lehet bent fekvős, vagy bejárós. Előbbire várólista van, utóbbira nem jellemző. Ha bent fekvős, akkor az összes kezelést támogatja az OEP, a páciensnek csak napi 1500 Ft. körüli összeget kell fizetni. Ha bejárós, akkor a kezelések egy részét nem támogatják, az pluszban 30-40 ezer körül van a három hétre összesen, plusz akkor ugye a szállás költsége, ha valaki nem Harkány közelében lakik. Ha a férjetekkel együtt szeretnétek menni, akkor neki a háziorvostól kell beutalót szerezni a harkányi kórház reumatológiájára, és akkor ő is kap mindenféle kezelést (masszázs, fürdők, stb), amíg ti kezelésen vagytok. A kezelések a nap során eloszlanak, ált. 20-30 percesek reggel 8-tól délután 5-ig, közte szünetekkel. Mellette fokozott pihenés és stresszmentesség javasolt.

A fentieket egy másik fórumba írtam korábban, azóta már voltunk bejelentkezni. A kórház nagyon szép, nem hiszem, hogy sok ilyen állami kórház van Mo.-n. Tényleg mindenki nagyon kedves, és jófej. A doktornő is. Férjemnek is írtak ki kezeléseket, hétfőtől péntekig én napi 5, ő napi 3-4 kezelést kapunk. Mivel bejárósak leszünk, van, ami fizetős, így hármunknak olyan 65.000 Ft. a 3 hét. De ha valaki a bent fekvőst választja, akkor ennél lényegesen olcsóbb. Emellett még lehet kérni akkupunktúrás kezelést is, az is fizetős.
A kezeléseket nagyon logikusan állították össze, figyelembe vették minden kérésünket.

Szóval jövő hétfőn kezdjük. :-)

Ha bárkinek van kérdése, szívesen válaszolok!
kicsikincs
2015-03-05 08:52:25

Sziasztok!
Nos meglatjuk mi lesz! :-) Sajna az esténk elmaradt mert a párom kissé lebetegedett! :'( Ugyhogy szerintem ennek annyi! Vasárnap reggel voltunk utoljara egyutt meg remelem h ma mar sikerul! Igy meg eselyes lehet vagy mar nem?? A hom is csak 2 tizedet ment fel...
Gyöngyvirág88
2015-03-05 07:50:24

Inozitolt a Vitaltrendről tudtok rendelni, és van nekik folsav is. 2x2 mg inozitol por kell és mellé vagy 2x200-as folsav, vagy 1 400-as :)
VeDi84
2015-03-05 06:50:18

Jó reggelt Lányok!

Látom, zajlanak itt az események! :) Minden nap olvaslak benneteket, csak lusta vagyok írni. Mindenkinek nagyon drukkolok!!!

Én teljesen el vagyok keseredve. Szombaton kellett volna megjönnie, és tegnap kellett volna elkezdeni a Gonal-f szurit a lombikhoz. Nem tudom mi a fene történt!! Nekem úgy tűnik nem volt ovum, talán ez okozza a késést?? Utálom, hogy az elmúlt néhány hónapban megint kiszámíthatatlan lett a ciklusom! :(
Katicabogár5
2015-03-04 23:24:30

Kicsikincs szerintem szedheted orvosi engedély nélkül is, nem hinném hogy az orvosod német mondana rá :-)
Ha csak most van ovud és ott a PCO akkor is lehetsz babás, nem egy ilyen kismamával találkoztam akinek ilyen problémája volt és terhes lett elég hamar :-)
Klau84
2015-03-04 23:22:19

Igen..sőt nálunk a gyógyszertárba 13valamennyi..de 60dbos,én egy nap egyet fogok inni,szóval az 2hónap..én kipróbálom az tuti..remélem nem szörnyű az íze..

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!