Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2015-03-05 14:16:06

Vadtimi!

Szerintem azok az árak arra vonatkoznak, akinek nincs TB-je, mert sokan mennek oda külföldről is. :-)

Majd beszámolok! :-)
Vaditimi
2015-03-05 13:05:23

Maximail! Köszönöm a részletes leírást a harkányi kezelésről. Kicsit meg is lepődtem, mert ahogy írtad az árakat, hát az oldalon valahogy nem ennyiről szólt a fáma... :) Ott sokkal több volt feltüntetve. Arra szeretnélek kérni, hogy majd a fejleményekről tudósíts, légy szíves :)
Köszönöm!

Amúgy így állok ma.
Gyöngyvirág88
2015-03-05 12:46:00

20 mm körül már reped elméletileg :)
fszonja
2015-03-05 12:45:28

én úgy tudom 20-22 mm egy érett tüsző, ami már reped, tehát mikor dokinál voltál még kisebb kellett hogy legyen picivel. a nagyobb, az lehet simán akkor. :)
kicsikincs
2015-03-05 12:37:20

Az meg lemaradt h az egyik p.feszkem tele sok kicsivel a masikban van egy kisebb es egy nagyobb! Talan azok lennenek a tuszok??
kicsikincs
2015-03-05 12:33:23

Fszonja!
Ma mindenképp levadászom apát ha akarja ha nem! :-D Tegnap elott nem volt eros masodik csik csak halvanyabb de tegnap mar egyforma volt es ma mindenkepp nezek meg egyet hiszen ma meg egesz eddig fajnak a cickoim! Tehat lehet h tenyleg van vmi! :-D De tenyleg vicces h 40. napon tuli ovum lenne! :-) De hatha jol sul el!! Az meg h a doki nem latta..hat igen de sztem a cisztakkal volt elfoglalva. meregette oket! Atlagban mekkoranak kell lennie a tuszonek?
fszonja
2015-03-05 12:22:25

Kicsikincs, ha tegnap pozi volt az lh teszt, akkor ha ma tudtok együtt lenni, az jó lehet. ha ma is pozi, akkor pláne. ovu előtt 2 napig pozi általában.

amúgy a doki, hogy nem látta a domináns tüszőt? jó tudom, könnyű összekeverni az érő tüszőket, a pco szerkezettel, de attól még kellett volna látnia.

mindenesetre este legyetek együtt. :)
kicsikincs
2015-03-05 10:44:04

VeDi!
Nézd az enyém.. 41 napra ovu, normális? :-)
VeDi84
2015-03-05 10:25:55

Maximal, holnap reggel megcsinálom a tesztet! :-)

Kicsikincs, valahogy nem örülnék, ha most lenne még csak tojcsis nyák, nem szeretnék maratoni ciklust. Bár már így is közeledek hozzá. :-)
maximail
2015-03-05 09:37:15

VeDi!

Azért a biztonság kedvéért szerintem tesztelj egyet, ha voltatok együtt bármikor a hónapban, akkor mindig van esély, még ha pici is. ;-)

Nem tudom, mi lehet ez, de lehet, hogy valami fertőzés, és akkor ezért mehetett fel a hőd. Azért is kellene a teszt, mert ha így marad, és negatív a teszt, akkor úgyis el kell menned dokihoz előbb-utóbb. :-S

Köszi a drukkolást. Én igazából nem is tudom, miben reménykedek...

És is drukkolok Nektek! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!