Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-11-06 08:41:04

Látod Józsa, fölöslegesen aggódtál, minden rendben, jó úton jársz :) Még egy kis idő, és meglátod, eléred a célt, és sikerülni fog a várva várt baba ;-)
De jó Erikasz, hogy újra közöttünk vagy, a kitartásoddal, pozitív hozzáállásoddal erőt adsz nekünk, és hasznos tanácsokkal segítesz nekünk, pl. most Málnának biztos hogy igazad van, hogy esetleg valami gyulladás van nála, tedd föl nyugodtan a görbéd Málna, Erikasz nagy görbeszakértő, tud segíteni :) Amúgy Erikasz nagyon szép a görbéd, megint felment a hőd, nagyon úgy néz ki, hogy trifázisos görbéd lesz, ami babás görbére utal ;-) Csak így tovább :) Szorítok :) Jól tetted, hogy újból elkezdtél hőmérőzni ;-)
erikasz
2019-11-06 07:38:31

Málna27 : Végül is mi lett ,megjött a menszi ?
Nagyon magasak az értékeid ,hol mérsz ?
Gyulladás van a szervezetedben !
Mérjél pár nap ,milyenek az értékeid és tedd fel ,hogy nézzem meg !
Jó drága !
erikasz
2019-11-06 07:04:51

Kira :Veled mi újság ?
Nem tudunk felőled semmit ,sajnos régen jelentkeztél !:(
erikasz
2019-11-06 07:01:01

Józsa :Ugy örülök hogy minden rendben veled !
Nagyon szép a görbéd , jó uton haladsz ,meg lesz az eredménye !

Lion :Látod ,nem tudom abbahagyni a mérést ,szerintem ennek oka van !
Az értékeid jók már ,javult valamit ?

KittyCat:Gratulálok neked ,29 hétre nagyon szépen fejlődik a kicsi fiad szép nagy fiucska lesz, mire napvilágot lát !
Jó egészséget kívánok nektek !
Puszillak...

Én ma igy ,feljebb mentem !:)
Tegnap előtt nagy szúkálgatást éreztem a méhemben ,azt hittem menszi lesz ,kevés lesz a lutelárom !
Sárgatest elégedetlenségem van ha megjön a menszi ...de nem !:D
Jozsa85
2019-11-06 06:07:51

Ja es december kozepen mehetek terhelesre, ha elerem a 69 kg-ot.Az meg kb. 4 kg.Az orvosom annyira bizik bennem hogy kaptam egy 60 szemes terhesvitamint ajandekba. :)
Jozsa85
2019-11-06 06:04:40

Sziasztok!
Voltam tegnap orvosnsl.Nagyon megdicsert,azt mondta az etkezesi naplomra hogy nem ir bele mert nincs benne hiba.Megkonnyebbultem.
De magas volt a pulzusom nagyon,meg annyira ideges voltam egesz nap.
Mar tudom hogy miert.Ereztem hogy vmi tortenni fog, ejjel irt a legjobb baratnom a koribol hogy szul.
Szoval aludni se nagyon tudtam mert izgulok ertuk.vaa..
Andi198729
2019-11-05 20:33:46

Kittycat örülök hogy jól vagytok :) decemberre várjátok a pici fiút ugye? Majdhogynem karacsonyi ajándék lesz:) az nagyon jo hogy végre befordult és minden gond nélkül most már biztosan úgy is marad készül a születésre:) nekem sajnos szegény babám a befordulásnál tekerte magára a köldökzsinórt nekem nem volt szerencsés kimenetelű:( hihetetlen hogy hogy telik az idő a kismamik mind nemsoká a kezükben tarthatják a babájukat emlékszem szinte tegnap volt mikor bejelentettétek hogy babátok lesz:) páran vagyunk még akik küzdünk még és sajnos azóta sem estünk teherbe de kitartás lányok!
Lion86
2019-11-05 20:29:30

Vica gratulálok :) Sok örömet, jó egészséget kívánok Nektek!

Erikasz, örülök hogy jelentkeztél, nagyon hiányoztál. Nagyon drukkolok, hogy végre sikerüljön.

Kismamák, további jó egészséget kívánok mindenkinek :)

Én azt sem tudom hányadik napon vagyok, csak a Google naptárba írom az együttlétet, az ittenire meg a FF-re rá se néztem. Ma elég bőséges nyákom volt, ez gyanús, de úgyis észre fogom venni, ha volt ovum :)
KittyCat
2019-11-05 19:11:19

Vica szîvből gratulàlok! Erikasz milyen jó, hogy te is bejelentkeztél! :)
KittyCat
2019-11-05 17:17:06

Sziasztok! Én is kicsit bejelentkezek hozzátok. Ma voltunk a 3.trimeszteri UH-n, minden rendben volt. Ma vagyok 30+3.
1340grammra mérte és 29.hetesnek ítélte a doki. Nagyon örültünk, mert befordult a kicsike, reméljük így is marad màr, két hete ugye még faros volt. A kuki is megvan, úgyhogy most már csak nem lesz lány.:D (tudom inkább fordítva jellemző, de sztem mindneki hallott már ‘rémtörténeteket’) Jó képet most nem nagyon tudott csinàlni a doki, mert állandóan takarta a kis arcàt a kezeivel, de jövőhéten megyünk babamozira, talán majd ott sikerül cuki képeket kapni. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!