Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok! Ahogy mondjátok Málnának a magas hőt, elkezdtem a sajátomért aggódni :D ez a hőmérőzés tiszta kimerítő, őszintén, minden reggel azon drukkolni, hogy az első szakaszban legyen minél alacsonyabb, a másodikban minél magasabb...pfff...nekem most pl a leesés után elkezdett emelkedni. ki érti ezt? :)
Andi, jól emlékszem, hogy holnap mész dokihoz, ugye? Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond, én továbbra is teljesen le vagyok döbbenve a fogyásodon :)
Józsa, szerintem gyönyörű a görbéd :)
Nekem egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hétfőn megyek terhelésesre a centrumlabba, utána ugye endodokihoz is, szerintetek kérjek valamit "pluszban"? Én a cukron kívül a pajzsmirigyre gondoltam csak, bár az három hónapja tök normális volt :) Köszi!
erikasz
2019-11-07 11:02:10
Málna :Nézd a Jozsa hőjét 36.9 -ről zuhant menszi alatt 36.4 re ez a természetes és 4.5 nap mulva még lejjebb 36.2 re !
Ez mindenkinél igy van !
Én az első napot nem írtam be, mert csak pecsételtem , ha berakom ilyen !
erikasz
2019-11-07 10:52:02
Málna :Ez akkor is magas fél óra belefér !
Már a hőnek le kellene menni 3. napja van menszi !
Már 36.6 az az ideális és annál lejjebb ,valami van a pajzsmirigyeddel ahogy Andi írta .vagy az ösztrogénnel... kevés ,vagy valamilyen gyulladás okozza .
Még jó hogy jelentkeztél igy minden kiderül vérvételből ....lehet csak ennyi a baj a teherbeesést ez befolyásolja .
De én ugy emlékszem régen írtam is neked ezt ....akkor nem jártál utána ?
Málna27
2019-11-07 10:36:17
Andi, köszi! :)
Erikasz: Háááát az úgy volt, hogy a szokott időben mértem, de fél órára elaludtam a hőmérővel. Így 37.1 lett, de szerintem 37 körül lenne, ha nem aludtam volna el.
erikasz
2019-11-07 10:25:25
Jozsa :Nagyon szép a görbéd !
Remélem már az LH tesztre nem is lesz szükséged csak a HCG -re !
Málna :Mennyit mértél ma reggel ?
Én ma igy
Jozsa85
2019-11-07 09:14:54
Sikerult tegnap vkitol vennem 50ft-ert lh tesztet meg hcg tesztet.Feltoltottem a keszleteket.
Ez a mai.
Andi198729
2019-11-07 08:07:48
Málna,a ciklus 3-5. napján nézess ösztradiolt, fsh-t, lh-t, progeszteront, a ciklus 21-22. napján, vagy ha később szokott lenni ovud, az ovut követő 7. vagy 8.napon ösztradiol, fsh, lh, progeszteron, és nézess még prolaktin, és AMH-t, valamint pajzsmirigyet is. Akár pajzsmirigy probléma is lehet a magas alaphő okozója, vagy ahogy Erikasz írta, ösztrogénhiány, a hormonvizsgálat majd kideríti.
Anitacool, nem lehetett könnyű szülés, 2 babát egymás után megszülni, és ritka is a természetes szülés ikreknél, császármetszés szokott általában lenni, úgyhogy szerencsés vagy :) Most már teljes a család, 3 gyermeketek van már, 1 fiú, és 2 lány :) És amúgy is szerencsés vagy, hogy Ir-rel sikerült a baba, rögtön 2 is, mi páran Ir-esek vagyunk és sajna még mindig nem jött össze. Fogalmam sincs, miért nem sikerül, szervi, hormonális, és semmi más egyéb bajunk nincs, lehet, hogy még mindig az Ir befolyásolja, ami meg azért fura, mert másoknak sikerül kezelt Ir-rel, pl, pozitív példa a te eseted, ahogy elkezdted a kezelést, összejött, én már 1 éve kezelve vagyok, és semmi. A fene sem érti.
erikasz
2019-11-06 23:16:53
Jó éjszakát mindenkinek !
erikasz
2019-11-06 23:13:43
Málna :A hő leesik ,van akinek akkor a nap tör ki a petesejt .
Van olyan is ... vastag a burok amiben a petesejt van rá 2,3 napra van a leesés napjától az ovuláció a kitörés .
Anitacool
2019-11-06 22:48:58
GőVica gratulálok a nagyfiúhoz! Az elsőszülöttem is hasonló paraméterekkel érkezett, mint a kisfiad, meglátod van sok előnye a nagy babának ;-) Nekem mondjuk hüvelyi úton érkezett, de neked nagyon gyors felépülést, regenerálódást kívánok, és nagyon jó babázást! Használd ki minden napját, hamar megnő :-)
Kismamiknak könnyű szülést!
A régi és új fórumozóknak pedig mielőbbi gyermekáldást kívánok :-)
Andi, jól emlékszem, hogy holnap mész dokihoz, ugye? Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond, én továbbra is teljesen le vagyok döbbenve a fogyásodon :)
Józsa, szerintem gyönyörű a görbéd :)
Nekem egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hétfőn megyek terhelésesre a centrumlabba, utána ugye endodokihoz is, szerintetek kérjek valamit "pluszban"? Én a cukron kívül a pajzsmirigyre gondoltam csak, bár az három hónapja tök normális volt :) Köszi!