Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-11-05 09:44:02

Meliko: Köszönöm a drukkot, ano én is tudtam a nagy leesés nála is az lehetet !
Holnapra fel kell hogy menjen a hő , hogy biztos legyen a dolog !:)
Jól vagy ,hogy viseled a terhességet ?

Andi :Ha férjednek negatív ,neked is az lesz tuti !:)
Kívánom most sikerüljön sportán.... ne keljen inszem !
doriana
2019-11-05 09:31:30

Andi, én nem értek hozzá annyira, de nekem elég szépnek tűnik ez az eredmény :)
Andi198729
2019-11-05 08:54:21

Szia Doriana, sajnálom, hogy megjött :( Én is Rencz Ritához járok, én csak jókat tudok mondani róla, nagyon kedves, jófej, vidám emberileg, és nagyon alapos szakmailag. Egyik kolléganőm is most hozzá fog járni, az elmondásom alapján őt választotta. Várom már a pénteket, hogy mehessek hozzá, és konzultáljunk, esetleg milyen kezelés szükséges a továbbiakban.
Andi198729
2019-11-05 08:51:38

Megérkezett a cukorterhelés eredményem:
60 perces glükóz: 10,1 mmol/L
120 perces glükóz: 7,2 mmol/L
Inzulin 0 perc: 12,2 mlU/L (júniusi 14,7 volt)
Inzulin 60 perc: 108,5 mlU/L (júniusi 93,2 volt)
Inzulin 120 perc: 56,9 mlU/L (júniusi 96,7 volt)
HOMA index: 2,28 (júniusi 2,87 volt)
Majd az endodokival kiértékeljük, annyit látok hogy az inzulin 0 perces javult, és a 120 perces végre lejjebb ment, eddig maradt mindig ugyanannyi, nem ment le, vagy pl .júniusinál feljebb is ment. Pénteken megyek hozzá, és viszem a leletet, kíváncsi vagyok mit mond.
doriana
2019-11-05 08:51:18

Sziasztok Lányok! Bejelentkezem én is, természetesen pénteken napra pontosan megjött, na majd most november végén nem fog :) jövő hétfőn elmegyek megint terhelésesre, csütörtökre meg bejelentkeztem endodokihoz. (Rencz Rita azt hiszem, róla mik a vélemények?) hajrá lányok ebben a hónapban is :)
Meliko78
2019-11-05 08:29:19

Sziasztok! Erikasz nézd nekem is a 7 napon eset le a hőm ! Nagyon drukkolok nektek
Andi198729
2019-11-05 07:18:59

Erikasz, én is arra gondoltam, hogy a leesés a beágyazódás miatt lehet, mert pont a 7. napon estél le, a görbéd amúgy nagyon szép :) szépen behúzta az ovut, tuti akkor volt :) Ilyen összeveszések sajna mindig vannak, nálunk is előfordul. Leginkább a babatervezés miatt. Krizsa vár minket november 25-én :) Addigra sztem lemegy majd egy újabb ciklus, hát kíváncsi vagyok mit fog majd mondani, spontán próbálkozás, v. esetleg inszem. Azért tudunk csak akkor menni, mert múlthét szerdán vette le a doki a kenetet a fertőzésszűréshez, és 3 hét mire megérkezik az eredmény, így ahhoz számoltam.
erikasz
2019-11-05 07:02:41

Jó reggelt lányok !
Józsa a lutelárban mindenki ilyen ,szeretetre vágyó,elégedetlen önmagával az egész villágal ......ez szerintem természetes !
Megfigyeltem magamon a jeleket , én is ilyen vagyok , hormonok miatt van az egész ,nehéz controálni !:(
Tegnap én is összevesztem a párommal reggel korán éppen a szemem kinyitottam ,de nagyon megbántam !
Tisztában voltam vele hogy a hormonok miatt van!:D
Ő elfelejtett szólni hogy telefonáltak neki nem változik a menetrend ugyan ugy kell dolgozni menni ,nem 2 órával hamarabb ,én az órát át állítottam 3,40 re !
Hát persze , mikor felébredtem düh rohamot kaptam . Mikor mondta hogy ugyan ugy megy ,elfelejtett szólni !
El akart menni... inkább ott fog állni ,mig megkezdődik a munkaidő !
Nagyon megsajnáltam sírva fakadtam !
Ha nem a lutelárban vagyok éppen ,nekem jelentéktelen lenne nem is foglalkoztam volna vele !
Szeretkeztünk volna !:D
Itt a különbség!:D
Szépen megy a hőd felfelé !
Itt a görbém ,leestem elég szépen !:(
De ,gondolok a 7,8 DPO -ra a méhfalhoz csatlakozásra !
Majd meglátjuk .

Jozsa85
2019-11-05 05:21:02

Szia Erikasz!

Nna most kezdek beindulni rendesen.
Málna27
2019-11-04 22:09:08

6 napja barnázok és idegbajos vagyok :D Tuti, hogy ebben a hónapban a sok fájdalomcsillapító kavart be.. Csak 1 napot szoktam barnázni. És ez már a 31. napom, ennyi szokott lenni max egy ciklus.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!