Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KittyCat
2019-11-06 17:32:07

Andi január 14-re vagyok kiírva, de majd meglátjuk. :)
Hàt már nincs olyan sok hátra. Férjem 30.születésnapja január 12.-én lesz, már az egész annyira jól sikerült, ennél szebb ajándékot nem tudtam volna kitalálni neki. Kiváncsi leszek, hogy időzít az úrfi. :)
Málna27
2019-11-06 16:00:55

Andi: A peogira csak szakember tudna érdemben mit mondani. De ha Krizsa azt mondta az értékedre, hogy megfelelő, akkor biztos úgy van :)
Andi198729
2019-11-06 15:11:07

Én nem szoktam barnázni sosem, akkor nyugodt lehetek, hogy rendben van a progim? Bár el kellene hinnem Krizsának, aki azt mondta, hogy rendben van, tökéletes, és minden hormonértékem az. Képes vagyok túlspirázni a dolgokat, és kételkedni. Ez már a rigolyám marad. Viszont ha azt mondja megint Krizsa hogy ne szedjem a mercket, akkor rá fogok hallgatni, ha azt akarom, hogy segítsen abban hogy babánk legyen, akkor bíznom kell benne.
Málna27
2019-11-06 12:50:50

Andi: Meglátom, hogy a következő ciklusban hogy alakul. Ha most rendben leszek, akkor tényleg a gyógyszer kavart be. Én úgy tudom, hogy attól, hogy valakinek megemelkedik a hője még lehet progi hiánya. Progi hiányra utal pl. a menzesz előtti barnázás. És mivel azt olvastam, hogy a gyógyszer átmeneti (tehát kb 1-2 havi) perogi csökkenést okozhat, így a barnázásból arra következtettem.
Andi198729
2019-11-06 12:45:03

Edit, örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól érzitek magatokat a nászúton :)
Én is ebbe kapaszkodom, hogy nincs egészségügyi probléma, (kivéve az Ir) így én is abban bízom, hogy hátha valamilyen úton módon sikerül. Úgy vagyok vele én is mint te, hogy a spontán próbálkozást én is feladom, kész idegbaj az egész, rástresszelek, a férjemre is rányomom ennek a bélyegét, hogy együtt tudunk-e lenni az alkalmas napon, jókor vagyunk-e együtt, utána megint izgulni, hogy vajon összejött-e. Inkább hajlanék afelé, hogy orvosi segítséggel. Akkor a hő alapján meg lehet állapítani, hogy megfelelő-e a progi, nekem a hőm általában 36,7-36,8-36,9 szokott lenni luteálisban. Alaphőm 36,3-36,4 szokott lenni. Már amikor szoktam mérni, mert az is csak stressz.
Málna végre megjött és nem barnázol. Elképzelhető, hogy a fájdalomcsillapító bekavart, mindenesetre lehet hogy el kellene menned dokihoz, utánajárni ennek mi okozta, jobb félni mint megijedni. Mert sajna nem 1 nap barnázásról van szó, hanem kb. egy hétig tartó barnázásról.
Málna27
2019-11-06 11:03:13

Edit: Pihenjetek nagyon sokat és érezzétek jól magatokat! :) Mindig ilyen magas volt a hőm..ovu után akkor is 37 fölött volt, amikor nem lettem babás. Én sem hiszem, hogy általános progi hiány. Szerintem a sok gyógyszer kavart be. Még sose volt 7 napig pecsételésem menzesz előtt, csak 1 napig szokott lenni.
Edit90
2019-11-06 10:56:44

sziasztok!
Józsa: örülök a jó hírnek,minden rendben a fogyàsod szèpen halad,a doki megdicsèrt,mi kell mèg? Mindenkinek vannak jobb,rosszabb napjai,megèrtem,ha Te is kiakadsz nèha,hogy nektek mièrt nem jön màr a baba. Van amikor engem is kikèszítenek ezek a törtènetek,hogy van akinek egy csomó egèszsègügyi baja van,ès mègis terhes lesz,nekünk orvosilag semmi problèmàt nem talàltak eddig,mègsem jön. Aztàn meg arra gondolok,hogy ha nekik össze tudott jönni,tuti nekünk is összejön,hiszen nincs annyi egèszsègügyi problèmànk,akkor csak sikerül hamarosan. :)
Erikasz: jó újra olvasni,hogy itt vagy. Hiànyoztàl nekünk. Tudtam èn,hogy nem teszed le csak úgy a hômèrôt,ahhoz túl règóta mèrsz màr:) Èn most nem mèrek,mert nàszúton vagyunk a fèrjemmel,mèg egy hètig. Nagyon szèp itt,olyan bèkès,jó az idô,sokat pihenünk. Egèsz èvben nem voktunk sehol,nagyon rànkfèrt màr a pihenès:)
Màlna: eddig is ilyen magasak voltak a hôid? Ha jól tudom Lion is hüvelyben mèr,pàr hónappal ezelôttig higanyossal,ès neki sosem ment ilyen magasra,mint neked. De ovukor megvolt a 3tized emelkedès az alaphôhöz kèpest,majd mèg 1tized,aztàn fokozatosan le,sztem ez nem utal túl alacsony progira.ha túl alacsony,akkor nem emelkedik meg a 3tizedet,vagy hamar vissza esik alaphôre.
GôVica: Gratulàlok a kicsi èrkezèsèhez,jól megvàratott:) jó babàzàst nektek,ès jó egèszsèget mindkettôtöknek:)
KittyCat: hihetetlen,hogy màr itt tartasz te is,mintha most lett volna,hogy küldted a kèpet a pozitiv tesztrôl:)
Milla mikor tesztelsz,hogy àllsz most?
Èn ma vagyok az 1.dpo-n,sztem csak a bal oldalt volt ovu,de olyan görcsökkel,mint mèg sosem. Ôszintèn,èn nem bizom màr a sikerben,feladtam màr fejben a spontàn próbàlkozós hónapok sikerèt. Csak teljen el a hónap,jöjjön az àtjàrhatósàgi,hogy derüljön ki,hogy ott van e a baj.
Málna27
2019-11-06 10:11:48

Erikasz: Egyébként ilyen lett az előző görbém. 26-31 napokon volt barnázás és 15. napon volt pozi az ovu teszt. Szerinted lehetséges, hogy elindult valami? Nagyon élesen felfelé ment a hőm, még anno a terhes görbémnél se volt ennyire hirtelen emelkedő. Mi a véleményed, tényleg befolyásolhatja 1 hetes fájdalomcsillapítós időszak (ovu előtti) a progeszteron szintet?
Málna27
2019-11-06 09:29:51

Erikasz: Az lemaradt, hogy nagyon szép a görbéd! És ez a leesés is bíztató! :)
Málna27
2019-11-06 09:28:51

Erikasz: Igen, 1 hét pecsételés után megjött tegnap. Hüvelyben mérek hagyományos hőmérővel, lehet, hogy ezért is magasabb a hő. A fogam volt begyulladva, mint kiderült, de kezelve lett októberben. Ma nem mértem, de holnaptól megint mérek szerintem. Köszönöm! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!