Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Málna veled mi a helyzet? Megjött már azóta rendesen vagy még mindig barnázgatsz? A mensi előtti barnázás az nem igazán jó sárgatestelégtelenségre utalhat.akkor már ha ennyire meg akar jönni akkor jöjjön rendesen.
Málna27
2019-11-04 21:05:10
Erikasz: Szörnyű napom volt ma, de a végére mégis szép lett! Nagyon hiányoztál, nélküled nem ugyanolyan a fórum! Nagyoj feldobott, hogy hallottam rólad! :) Remélem, hogy ezentúl gyakrabban jelentkezel. :)
Andi198729
2019-11-04 20:57:41
Erikasz juj de jó hogy jelentkeztél:) annyira örülök neked;) nagyon hiányoztál közülünk.annak meg főként hogy újra mérsz és nem adod fel ez csodálatra méltó annyi erő és kitartás van benned:) és ezzel nekünk is erőt adsz;)nagyon nagyon szorítok hogy a mostani pároddal összejöjjön a közös baba annyira megérdemled:) amíg van mensi és peteérés addig van remény:)és ami a legfontosabb: ne hagyj itt minket!mindannyiunknak szüksége van rád;)azzal hogy visszatértél közénk máris adtál nekünk egy pozitív löketet:)
erikasz
2019-11-04 20:15:41
Sziasztok lányok !
Először is üdvözlöm a kismamáinkat jó, egészséget kívánok nekik !
Anitacool :Mikor olvastam hogy természetes uton szültél és gyönyörű nagy súllyal,ámultak !:O
Gratulálok a lányokhoz !:)
A jó Isten legyen velük egész életük során !
Andi :Örülök hogy minden rendben volt a vizsgálaton a petefészked átjárható volt !:)
Most sikerülni fog ,minden rendben veled is és a pároddal is .
Lion :Nagyon szép görbéd volt ,gyönyörű ovuval !
Nagyon sajnálom hogy nem jött össze a baba !:(
Jozsa :Szépen haladsz előre ,erősebbek az ovus tüneteid látszik jó az IR kezelés ! Szép kiegyensúlyozott a görbéd is most !:)
Málna :Sajnálom hogy nem jött össze a baba !:(
Görbéd biztató volt !
A mérés nálam automatikus ,még mindig mérek !:)
Megosztom veletek .
Andi198729
2019-11-04 13:15:26
Az én progim a szeptemberi ciklusban a 21. napon 14.52 volt én is azt gondoltam, hogy ez kevés, de Krizsa is azon a véleményen van, hogy 10 fölött jó, és ő is nem egy babát összehozott már, csak tudja. Ma voltam cukorterhelésen, szurkoljatok, hogy rendben legyen végre. Pénteken megyek endodokihoz vissza az eredményekkel. Írtam Krizsának is, mikor mehetünk hozzá, még kb. két mire megérkezik a fertőzés szűrésem, ami férjemnek negatív lett, így sztem az enyém is az lesz. De már előre bejelentkezünk hozzá, hogy még novemberben legyen időpontunk. Én szívem szerint belevágnék az inszembe, nem akarok már várni, próbálkozni, idegeskedni, hogy jókor voltunk-e együtt, sikerült-e. De majd meglátjuk ő mit mond.
Meli19802
2019-11-04 09:10:25
Én is csak tájékoztató jelleggel írtam le, mert ugye mások vagyunk más-más "betegséggel" és így nem lehet összehasonlítani ezeket sem. És persze az orvosok is mások. De jó elolvasni más tapasztalatát, hogy másnak mit mondanak, mert informálódik az ember. :)
Jozsa85
2019-11-04 08:59:06
En nem rossz szandekkal irtam.
Milla880529
2019-11-04 08:24:02
Meli, ugye az összegyűjtött eredményeimmel voltam Endokrinolugusnal, azt mondta, ha növeli, akkor kárt fog okozni. Aztán voltam a Kaáliban Dr. Fekete Istvánnal, ő is, mint meddőségi szakember azt mondta, hogy a teherbeeséshez jó a 2,7. 1-2 eredmény tudod mihez kell? Lombikhoz. Sajnos ahány orvos, annyi vélemény. De a meddőségi szakemberre hallgatok, sok babát összehozott :)
Meliko78
2019-11-04 08:15:24
Sziasztok! Ahány orvos annyit mond nekem azt mondta a doki 10 felet már volt peteérés . A tsh 2,54 volt és 8 hetesen nézték újra akkor már 2,34 volt . Ezen sem lehet ki igazodni mert sok embertől hallom ,hogy 1-2 közt kell legyen azérték a teherbe eséshez . Valakit el kezdenek gyogyszerezni és így el rontanak egy tulajdonképp jó eredmény