Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi :Ezt olvasd el !
A recept, amivel sok ember leküzdötte a cukorbetegséget!
Egy embernél magas vérnyomást és cukorbetegséget diagnosztizáltak pár évvel ezelőtt. Tudta nagyon jól, hogy innentől kezdve gyökeresen megváltozik az egész élete.
Mikor elkezdődött a betegség, folyamatos szomjúság érzetet érzett. Miután biztosság vált a betegsége, elhatározta, hogy meggyógyul és újból egészséges lesz. A cukorbetegsége már elérte a súly stádiumot, ami azt jelentette, hogy már több szerve is veszélyben volt. Egy pár alkalom után viszont megdöbbenve tapasztalta orvosa, hogy a vércukorszintje értéke normális és a korábbi veszélynek nyoma sincs.
A triglicerid szintje már elérte a 16-ot, a vérnyomása 150/100 körülmozgott nyugalmi állapotban és a gyógyszer adagok is egyre magasabbak lettek. Szóval, 2013 szilveszterén elhatározta, hogy belefáradt a betegségbe és meg fogja változtatni az életét. Bekapcsolta a tv-t és épp a The Edge of Science ment éppen, amiben a fő vendég Dr. Hohn Zirdum volt. Az orvos az egészséges életmód és az alternatív terápiák híve, aki épp a cukorbetegség gyógyításáról beszélt.
cukorbetegség ellen
A kép csak illusztráció!
Ekkor döntött úgy, hogy tesz egy próbát és kipróbálja az orvos tanácsát. Az első hét nem hozta el a kívánt eredményeket, de kitartó volt és a változások hamar be is következtek. A vércukorszintje 5-re csökkent. Hihetetlen volt. Nem volt szüksége többé inzulinra, sikerült megszabadulnia a betegség alatt felszedett kilóktól.
Íme a recept, amivel mindezt sikerült elérnie:
5 kivi
1 marék kelkáposzta
2 banán
2 alma
fél liter víz
Egy turmixgép segítségével készítsük el az italt és tároljuk hűtőszekrényben. A nap folyamán igyuk meg az elkészített teljes mennyiséget, a legjobb, ha étkezések előtt iszunk meg egy kisebb pohárral.
Az ő példájából kifolyólag sok ember kipróbálta ezt a módszert, akik szintén pozitív tapasztalatokkal lettek gazdagabbak. Cukorbetegségük csökkent, a magas vérnyomásban szenvedők is egészségesek lettek .
Forrás: tudasfaja.com
Andi198729
2019-11-05 13:23:38
Józsa, elhiszem, hogy magad alatt vagy, a sok csalódás, sikertelenség nagyon le tudja húzni az embert, hogy mindent megtesz az ember, és mégse sikerül. Figyi, másoknak nagyobb probléma mellett is összejön a baba, nekünk meg csak IR-ünk van, viszont ez sajna pont elég a sikertelenséghez, hiába van minden rendben, ennek is rendeződnie kell. Tudom hogy elkeserítő, hogy másoknak sokkal nagyobb problémák mellett is sikerül, pl, egyik kolléganőm, cisztái voltak, télen petefészek daganata volt, és kiderült, hogy a petefészkei sokkal öregebbek, mint kellene, és mégis teherbe esett. Ez nagy türelemjáték, és kitartás. Lebegjen előtted a cél, hogy ha rendbejössz, sikerülni fog a baba, már csak ezt kell helyretenni. Ma mész vissza az endodokihoz? Egy darabig kísérletezgetnek, hogy mennyi gyógyszeradag kell ahhoz, hogy vissza legyen szorítva az inzulinrezisztencia. Az első hónapokban még nem biztos, hogy helyreáll, az csak arra jó, hogy kiderüljön, hatékony-e a kezelés. A fogyás miatt meg ne aggódj, beáll az majd, fogytál már azóta, ugye mióta kiderült az IR? A diéta, és gyógyszer mellé tornázz, én pl, zumbázom kb. heti 4X esténként, youtube bekapcs, és a cardio edzést csinálom, kb. háromnegyed óra, jól megmozgat, formál, fitten tart. Az IR-re ez a hármas kezelés a hatékony: gyógyszer, torna, diéta :)
Jozsa85
2019-11-05 12:35:37
Csak azt szerettem volna kifejteni hogy a pozitiv peldak inkabb lehuznak.
Jozsa85
2019-11-05 12:34:18
Jajj, mindenkitol ezt hallom.Mindenki spontan terhes lesz ilyen-olyan betegsegek mellett.Csak en vagyok az a szerencsetlen aki barmit csinal sose lesz babas.Ugy unom az egeszet mar!Hirdetik magukat a facen a lelkizos-pszicho csoportok.Aztan mikor megnezed az aprobetut akkor latod hogy 20000 ft/alkalom.Fel kell szakitani a lelki gatakat stb...!!Bekaphatja az osszes gyoker!
Annyi szart kaptam mar az elettol , mas az en helyemben mar beadta volna a kulcsot.Nem hiszek mar senkinek.Nem bizom mar senkibe.
Majd elmegyek kosarfonasra vagy vmi hasonlo baromsagra.Asszem megint f...s napom van.A dokinak meg megmondom hogy talajon ki vmit mert o az orvos! Mi az hogy nem fogyok pedig merem a kajakat.Egy nyomorult vsalo napot nem tartottam 4 honap alatt!!Eredmenyt akarok vegre!!Nem kell tobb nyalas szoveg,eleget hallgattam mar.
Andi198729
2019-11-05 11:04:51
Doriana, az IR-em tavaly novemberben derült ki, úgyhogy 1 év alatt sikerült leadnom a 18 kg-ot, 68 kg voltam, most meg 50 kg vagyok :)
Beababa, ezek a pozitív példák erőt adnak nekünk, én is sok ilyen csodatörténetet hallottam, volt már olyan is, amikor maguk a dokik mondták azt, hogy nem lehet valakinek babája, aztán mégis lett. Kívánom, hogy minden rendben legyen a nővéreddel, és a babájával :) De a baba tényleg jönni akar, hogy minden probléma ellenére megfogant, itt jön az, ha a baba jönni akar, akkor jön is, ha meg nem, akkor sajna ha a fejünk tetejére állunk akkor sem fog jönni. Tipikus példa erre, hogy van akinek problémái vannak, és mégis összejön a baba, és vannak olyanok, akiknek semmi probléma, a baba mégse jön. Vagyunk itt egy páran így, akik már túlestek meddőségi kivizsgáláson, aztán a baba várat magára.
beababa23
2019-11-05 10:35:00
Sziasztok!Bíztatás kėppen írom minden próbálkozó kismamának a következőket:nővėrem 34 ėves,szegėnynek mindenfėle baja van:bėlösszenövės,rengeteg ciszta,ami miatt le volt pucolva műtėtileg az egyik petefėszke,azon kívűl tisztázatlan okok miatt több mint 1 ėvig mėg mensije sem volt,állandó gyomorsavval küzködik,ės úgy egy jó hónapja volt korházban helikobakter okozta gyomorbántalmak miatt,de a leg lėnyegesebb,hogy nőgyógyászati bajok zöme megtalálható nála,ės csodák csodája,6 hetes terhes,elkėpesztő,hiszen az egėsz család úgy gondolta,hogy neki nem fog összejönni soha egy babó!Mindenkinek csak azt tudom ezek után mondani,hogy nėha csodák igenis vannak e tėren,tehát feladni nem szabad!!Mostmár csak imádkozom erősen hogy rendben legyen a kis Pocimaci!Nagyon várom már,hogy jó híreket kapjak felöletek,bízom benne,hogy a sok küzdelem ės kitartás,amit itt látok meghozza a kívánt eredmėnyt.Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikerűltem!
doriana
2019-11-05 10:04:14
Andi, mennyi idő alatt adtál le 18 kilót? :O az rettentő szép eredmény! Bár én is annyival kevesebb lennék...
A káposztával azért vigyázzatok mert az meg a pajzsmirigyet teheti tönkre...
Andi198729
2019-11-05 10:03:06
Köszönöm szépen Erikasz :) Olyan jó hogy ismét köztünk vagy, hiányoztak a tanácsaid is, mert annyira bölcs vagy, mindenre van hasznos tanácsod :)
A banánt lehet fogyasztani? Nem tiltott? mert tele van cukorral. Vagy a többi összetevővel szabad?
Andi198729
2019-11-05 10:00:16
Doriana tényleg? Hát örülnék neki, ha végre javulna, ami nagyon jelentős, a 0 perce inzulin 2-vel alacsonyabb mint júniusban, és a 120 perces végre lement, és nem fel, és nem maradt állandó, csaknem felére ugrott le, végre, az nagyon nem akart lemenni, sem a tavaly őszinél, sem a júniusinál, mondta is az endodoki, hogy az nagyon makacs :) Ami fura, hogy 0 perces glükózt nem írták, de valószínű, normális az is, különben nem itatták volna meg velem a glükózt, ha az emelkedett, akkor nem csinálhatnak terhelést. A HOMA indexemnek még 0.27-el kellene lejjebb mennie, és már az normál érték :) Hát kíváncsi vagyok, mit mond a doki, ő úgyis összeveti az eredményeket, és átlátja az összefüggéseket. Aztán maximum marad a gyógyszerszedés, vagy emeltebb adagot ír föl. Majd elválik. a diétát szigorúan tartom, engem inkább azért cseszhet le, mert tovább fogytam, az intése ellenére mondta, hogy meg kell állítani a fogyást, ismét leugrott rólam 3 kg, most már -18 kg-nál tartok. De persze ő nem a cseszegetős fajta, nagyon kedves :)
erikasz
2019-11-05 09:57:54
Andi :Káposztát ,kivit .banánt összeturmixolod minden nap és 1 dl megiszol ,helyre tesz mindent a cukornál .
Édesburgonyát ,lenmagot ,szezánt fogyassz minden héten és a gomba sem elhanyagolható az tele van szelénnel .
A recept, amivel sok ember leküzdötte a cukorbetegséget!
Egy embernél magas vérnyomást és cukorbetegséget diagnosztizáltak pár évvel ezelőtt. Tudta nagyon jól, hogy innentől kezdve gyökeresen megváltozik az egész élete.
Mikor elkezdődött a betegség, folyamatos szomjúság érzetet érzett. Miután biztosság vált a betegsége, elhatározta, hogy meggyógyul és újból egészséges lesz. A cukorbetegsége már elérte a súly stádiumot, ami azt jelentette, hogy már több szerve is veszélyben volt. Egy pár alkalom után viszont megdöbbenve tapasztalta orvosa, hogy a vércukorszintje értéke normális és a korábbi veszélynek nyoma sincs.
A triglicerid szintje már elérte a 16-ot, a vérnyomása 150/100 körülmozgott nyugalmi állapotban és a gyógyszer adagok is egyre magasabbak lettek. Szóval, 2013 szilveszterén elhatározta, hogy belefáradt a betegségbe és meg fogja változtatni az életét. Bekapcsolta a tv-t és épp a The Edge of Science ment éppen, amiben a fő vendég Dr. Hohn Zirdum volt. Az orvos az egészséges életmód és az alternatív terápiák híve, aki épp a cukorbetegség gyógyításáról beszélt.
cukorbetegség ellen
A kép csak illusztráció!
Ekkor döntött úgy, hogy tesz egy próbát és kipróbálja az orvos tanácsát. Az első hét nem hozta el a kívánt eredményeket, de kitartó volt és a változások hamar be is következtek. A vércukorszintje 5-re csökkent. Hihetetlen volt. Nem volt szüksége többé inzulinra, sikerült megszabadulnia a betegség alatt felszedett kilóktól.
Íme a recept, amivel mindezt sikerült elérnie:
5 kivi
1 marék kelkáposzta
2 banán
2 alma
fél liter víz
Egy turmixgép segítségével készítsük el az italt és tároljuk hűtőszekrényben. A nap folyamán igyuk meg az elkészített teljes mennyiséget, a legjobb, ha étkezések előtt iszunk meg egy kisebb pohárral.
Az ő példájából kifolyólag sok ember kipróbálta ezt a módszert, akik szintén pozitív tapasztalatokkal lettek gazdagabbak. Cukorbetegségük csökkent, a magas vérnyomásban szenvedők is egészségesek lettek .
Forrás: tudasfaja.com