Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-11-06 22:39:33

Erikasz: Még annyi, hogy a terhesgörbémen a ciklus 15. napjám volt pozitív az ovu tesztem, tehát a 16. napnál előbb nem volt ovum. Viszont a görbénél a hő leesés alapján 12. napon látszódik. Ez mitől lehet?
Málna27
2019-11-06 22:37:43

Erikasz: Köszönöm szépen, hogy ránéztél! Igazad van, sok érték hiányzik. De tényleg túl magas a hőm, sose láttam még egy ilyen görbét sem senkinél. Holnaptól megint mérek és meglátjuk majd ezt a ciklust. Plusz ott lesz a hormonsor is. Jó éjszakát neked! :)
erikasz
2019-11-06 22:11:34

Málna : A terhesgörbédnél megfigyelhető nagyon gyönyörűen az LH csucs folyamatosan ment lefelé a kellett hőmérsékletre ami 36.4 ez a megfelelő .
Az óta nem látok a görbédben 36.4 és 36.5 hőmérsékletet .
Sajnálom ...de segíteni szeretnék.... annak örülök hogy mész hormon vizsgálatra !
Azt a többiektől kell megkérdezni mikor menj , mert én még ilyen vizsgálaton nem voltam .
Az alaphőd sem lehet megmondani a terhesgörbédnél mert hiányzik adat folyamatosan ment lefelé , korán volt ovu .
Az oktobert sem hiányosak az értékeid 5 adat van megadva a ciklus elején .
Az elmult ciklusod átlagja 36.9 ,és 37.0 az érték magas .
De hormonsorból minden ki fog derülni !
Én még mindig ösztrogén hiányra gyanakszok ,arra meg van gyogyszer és gyogynövény .
Málna27
2019-11-06 21:24:45

És itt a terhesgörbém, itt is viszonylag magas volt az alaphőm is.
Málna27
2019-11-06 21:23:24

Hupsz, ezt a görbét akartam, ez az előző havi.
Málna27
2019-11-06 21:23:01

Erikasz, And: Köszönöm! :) Pont holnap megyek 3. napi hormon sorra aztán ovu+7 napira (ugye jól tudom, h ovu után 7 nappal kell menni?). Erikasz: Nem fel viszi a progi szintet a sok fájfalomcsillapító (ha pl. 10 napig szeded), hanem épp ellenkezőleg, le viszi. Csak akkor a magas hőt nem értem. És egyébként az előző ciklusomban semmi ilyesmi barnázós problémám nem volt. Csatolom a görbémet (ott még nem próbálkoztunk).
Szeptemberben 2x is voltam nődokinál, mert fájt a hasam tompán folyamatosan. 2x is alaposan megvizsgált (kézzel, bekukkantott, uh), soha nem talált semmit. Aztán a házidokinál kötöttem ki, kaptam gyógyszert meg probiotikumot, hátha csak valami enyhébb bélgyulladás. Azóta nincs probléma. Én csak azt tudom elképzelni, hogy beágyazódott valamennyire, csak aztán nem tudott megtapadni rendesen és ezért kezdtem el hamar barnázni most. Mert rengeteg tünetem volt, pont akkor, amikor nyáron várandós lettem. Aztán egyszercsak mintha elvágták volna a tünrteket, amikor elkezdtem barnázni. Erikasz, ez nem lehetséges? Jajj, olyan jó, hogy itt vagy! Annyira sokat tanulunk tőled!
Andi198729
2019-11-06 19:54:28

Málna igaza lehet Erikasznak.ez tényleg túl magas hő.az a gond hogy az alap hőd is olyan magas mint másnak a luteálisban.az enyém luteálban szokott 36.7-36.8-36.9 lenni.az alapom 36.2-36.3-36.4 szokott lenni.én mindig azt hittem h.az értékeim alacsonyak és ámulva néztem a magas hődet, hogy nekem miért nem szokott 37 fölé menni,de mint kiderült ez sajna nem jelent jót. Szerintem menj el dokihoz vizsgálatra és nézess hormonszintet is.nekem tavaly ősszel volt picit alacsony az ösztogén 53, 77-töl jó most ősszel 99 lett:) az már jó;) tavaly sem okozott gondot nekem persze mondtak h.ez mind a stressz.
erikasz
2019-11-06 19:51:48

Edit :Sok boldogságot kívánok nektek a nász úton és gyermekáldást !:D
Puszi

erikasz
2019-11-06 19:18:54

Málna :Mérj , milyen lesz az átlag hőd !
Van nyálkahártya gyulladás ,petefészek gyulladás ,függelék gyulladás stb bár mi lehet ,vagy ösztrogén hiány miatt is magas az érték !
Nekem is volt fog íny gyulladásom ,de az 2,3 napig változtatta az értékeimet nem egész ciklus alatt !
Van olyan akinek ilyen magas az átlag hője , mivel az egyéni mindenkinek más az átlag hő !
Fájdalom csillapító inkább leviszi a hőt ,nem fel ....ebben nem értek egyet, progi szintet sem viszi fel !
A follikuláris fázisban nagyszámú ösztrogént kell előállítani, amelyek a BT-t 36,5 ° C alá csökkentik. Az ösztrogén hiánya a második ciklusban is magas hőmérsékletet (37,4 ° C felett) okoz, amely semmilyen módon nem jár az ovulációval és a fogantatással.
Vagyis ne legyen igazam ,de ösztrogén hiányt sejtek azért magasak az értékeid mind két fázisban .

Mikor voltál nődokinál ?

Andi198729
2019-11-06 18:57:09

Az nagyon klassz akkor szülinapi ajándék lesz a pici fiú:)lehet hogy megvárja az apukája szülinapját:) tényleg ennél szebb ajándék nem is lehetne mindkettőtöknek ajándék:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!