Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-11-14 22:07:32

Doriana igen nmol-ban van az eredmény.csak azt nem értem miért fújja az endodoki h.a progi is az ir függvénye. Adnának progipótlást és sztem megoldódna.ha alacsony akkor pótolni kell és kész. Majd konzultálunk erről Krizsával és majd eldönti mi legyen.
doriana
2019-11-14 20:22:37

Andi, neked is nmolban van az eredmény? Csak mert néhol ng-ben adják meg
Andi198729
2019-11-14 20:01:01

Edit ha neked a 40,42-re azt mondta nem túl sok akkor nekem valóban nagyon kevés a 14,52. Esélyem sincs teherbeesni.Hiába termékenyülnék meg nem tud megtapadni.valószínü ezért nem esem teherbe. Csak ha ennyire tudja ezt az endodoki akkor miért nem ír progit? Hátha segitene. Na nem baj kiharcolom akkor Krizsánál.az endodoki csak irogatja fel a gyógyszereket az ir-re nemhogy inkább progit írna mi vagyok én kísérleti nyúl?ez az elkeseritő hogy javulgat az ir csak lassan és csak telik az idő elegem van a várakozásból. Edit lehet még baba ne keseredj el ha ovu után vagy a 9.DPO-n akkor a progi még simán nőhet.
Doriana Rencz Ritánál voltál?
Erikasz teszteltél? Remélem kétcsíkos lett;)
Edit90
2019-11-14 19:40:50

Sziasztok!
Ma megjött a progeszteron eredményem. 40,43nmol/l. Legutóbb 3 ciklussal ezelőtt 36,06nmol/l volt closty mentes hónapban. Erre mondta a dokim, hogy hát nem túl sok, de a beágyazódáshoz elég lehet, ha pozitívat tesztelek hívjam azonnal, és valószínű ad pótlást. Ma vagyok a 9.dpo-n, van itthon utrogestan. Eddig csak úgy használtam, hogy amikor lett extra halvány predictor tesztem akkor kezdtem el, de ha halványodott a teszt abba is hagytam, max 1-2 napot használtam. Szerintetek megpróbáljam most elkezdeni? Vagy ilyenkor nincs értelme? Teljesen elkedvetlenített az eredmény, mert mindenhol azt olvasom, hogy a 21.napi vérvételen magas progeszteron szint utalhat már babára.Hát ez nem magas, akkor az arra utal, hogy tuti nincs baba? Akkor meg minek kezdeném ez az utrot...
Dorina: Itt többen pont a one step tesztcsíkokat használjuk, a zöld végű 25-ös, vagy 30-as be szokott válni.
doriana
2019-11-14 19:19:00

Sziasztok! Voltam ma az endodokinál, Andi, igazad volt, nagyon jófej :) azt mondta, nem kell szednem gyógyszert, tartsam a 160 grammos diétát és ha nem fogyok, vagy nem esek teherbe, akkor három hónap múlva menjek vissza :)
Erikasz, köszönöm a választ! Sajnos 5 órát sikerült aludnom csak, úgyhogy a mért 36,2 helyett 36,3-at írtam fel :)
Egy olyan kérdésem lenne még, hogy milyen lh tesztet használtok? Csak mert most, hogy úgy néz ki, később jön az ovu, egy csomót ehasználtam...one stepet rendeltem, de azzal meg nem vagyok megelégedve...
Málna27
2019-11-14 12:45:34

Erikasz: Hajrá! :) Nagyon szorítok neked, igazán megérdemelnéd a 2 csíkot! :) Áh, ez nem ovu nekem szerintem (nem tudom, hogy mire fel a kevés tojcsi nyák) , ma csak 1 tizedet ment fel a hőm. Nem tudom, ez a múltkori ciklus bekavart a rendszerembe :(
erikasz
2019-11-14 10:46:37

iboca88 :Nincs mit !:)
iboca88
2019-11-14 09:18:40

Erikasz, de szuper vagy! :) köszönöm szépen!
erikasz
2019-11-14 07:02:52

doriana :Egy óra kevesebb alvás még belefér ,nem sok jelentősége van .
Óra át állításkor mi sem vettük figyelembe hogy tovább aludtunk 1 órát és meg sem látszott a görbén !:D
erikasz
2019-11-14 06:46:04

itt az én görbém :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!