Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-11-14 06:42:09

Málna :Mondtam én ...kiszámithatatlan az ovuláció ,remélem akció volt apával !:D
Edit :Tegnap is édesburgonyát ettem progeszteron nővelő sőt rágcsáltam a mandulát és ittam palástfű teát felment a hőm 36.4 re !
Veszek ma tesztet holnap megcsinálom !
Itt a dm -ben veszek , mert 5 km biciglizek oda vissza 10 km a munkahely .
Szent Imre katolikus iskolában sikerült elhelyezkednem igy a látásom javult a varrás megeröltető számomra itt 13 osztálytermet rakok rendbe plussz a folyosók takarítok .
Nagyon szeretem csinálni 3 hónapja vagyok ott és felkértek csoport vezetőnek .

Nagyon sok dicséretet kapok!
Értékelni tudják amit csinálok a tanárok és a főnökség is .
Boldogsággal töltött el az mikor oda hívtak és mondták ,hogy ilyen tisztaság még sohasem volt !:D
iboca88 : Itt a görbéd egy értéket kellett kivennem a 36.4 és ide rakta az ovulációt .de szerintem is ott volt, mivel lassan emelkedett a hőd !

Málna27
2019-11-13 21:39:49

Csajok, lement a hőm és kis tojcsi nyák van..mi van itt? 16. napnál előbb még nem volt ovum. Ovu teszt közelében csak holnap leszek. De nem érzem, hogy ovum lenne.
Andi198729
2019-11-13 19:45:37

Mistimi gratulálok egy újabb tündéri pici lány :) hogy telik az idő már a 12.hetet töltötted. Mikor is voltatok együtt ugyanakkor amikor Gréti sikerült hogy újra kislány? Bár nem tudom van-e összefüggés hogy ovukor kell együtt lenni a kisfiúért.nem biztos hogy mindenkinek beválik ez a praktika.a lényeg hogy egészséges legyen és épségben egészségben megszülessen.
Edit nektek véget ért a nyaralás? Biztos jó volt és emlékezetes remélem hárman tértetek haza ;) neked miből nézték a trombózispanelt? Nekem vért vettek hozzá és 2 hét volt mire megérkezett az eredmény.
Erikasz lehet igaza van Editnek hogy alacsony lehet a progid.mivel az endodoki az enyémre is azt mondta hogy alacsony igy nyugodt szivvel használom a progesta krémet ovu után eddig is használgattam és sztem jó:)ez sajna az ir velejárója úgy mint neked Milla te meg szeded a progeszteront. Ezügyben még egyeztetek Krizsával mi a véleménye és ha úgy van akkor irjon föl nekem is pótlást ha jónak látja.én most már az ő kezére bízom magam akár spontán vagy inszemmel vagy lombikkal de biztosan segiteni fog.
iboca88
2019-11-13 19:26:51

Szia Edit! Megpróbáltam, amiket mondtál, kivettem a 37-et, a mensihez fiktív adatot írtam be, de így sem tette át a rendszer a termékeny napokat. De azért köszi a tippet! :) Meglátjuk, mi lesz!
mistimi
2019-11-13 17:08:50

Sziasztok!
Bevallom picit lemaaadtam az olvasasban, viszont annak nagyon örülök, h az eddigi vizsgálatok mindenkinek jó híreket hoztak. Biztos vagyok benne h jövőre majd csak potyognak azok a babák. Nagyon gratulálok a megszületett babákhoz is.
Mi betöltöttük a 12. hetet és valószínű ismét kislányunk lesz. Sajna továbbra is rosszul vagyok, de csak elmúlik majd!
Ölelés és kitartást mindenkinek, sikerülni fog!
Edit90
2019-11-13 15:22:16

Sziasztok!
Anita34: Köszi :)Veletek mizujs? Régen jelentkeztél be...
Dorina: Szépen javulnak az értékeid, mindenképpen próbálkozz tovább a diétával, mert meglesz az eredménye :)
Iboca: Szerintem is az zavarja meg a rendszert, hogy nincsen a mensi alatt beírva adat, utána pedig túl magas a 37, a későbbi napokhoz képest. Vagy írj be valami fiktív adatot a mensi alá, vagy vedd ki a 37-et, és jó helyre fogja tenni. Sztem az ovu a 17.vagy 18.napon lehetett. Mindenesetre jobb így, hogy nem szájban mérsz, az előző görbéd tényleg nagyon ugrálós volt.
Erikasz: Tényleg lila lett a jód? Milyen praktikákat tudsz te, mindig meglepsz valami újdonsággal! :) Szerintem alacsony lehet a progeszteronod, azért alacsony a hő is. Te tudod,mik azok az ételek,italok,gyógyteák,amik ilyenkor segíthetnek, remélem alkalmazod őket! Gondolok rád,hogy sikerüljön :)
Én ma voltam a synlabban. Megcsináltattam a trombózis panelt, amit nem is vérből csinálnak,ezt nem tudtam. Jó soká lesz eredmény, 15-20 munkanap. Kértem AMH vizsgálatot is, mert nekem azt még sosem kérték az orvosok. És mivel ovu után vagyok 8 nappal, így kértem egy progeszteront is, csak úgy kíváncsiságból :) Majd megírom,ha megvan az eredmény.
iboca88
2019-11-13 14:54:08

Andi, Erikasz, köszönöm, hogy írtatok! Aznap, amire az ovut írja a rendszer, kevesebbet aludtam 6 óránál, ennyit állítottam be pluszban csak.
De én is inkább 17-re tenném az ovut. Meglátjuk, mi lesz. A menstruációm alatt azért nincs adat, mert én a mostani ciklusomtól kezdve hüvelyben mérem a hőmet, mivel többnyire nyitott szájjal alszom, azt olvastam, hogy az is simán befolyásolhatja a hőt. És nekem az előző hónapokban eléggé ugrált is a luteális fázisban. Megmutatom az előző görbémet is, hogy lássátok a különbséget.
doriana
2019-11-13 14:27:36

Lányok, lenne egy kérdésem :) holnap másfél órával korábban kell kelnem, általában simán kihagynám így a hőmérőzést, de elvileg pont ovuláció környékén vagyok, úgyhogy azért kíváncsi lennék hogy alakul. Ha ennyi idővel korábban kell kelnem, valamennyit (mondjuk egy tizedet) adjak hozzá szerintetek? vagy ti ezt hogy szoktátok megoldani? valahol olvastam, hogy 5 óra után óránként kb. egy tizeddel emelkedik a hő délelőtt 11-ig...köszi előre is :)
erikasz
2019-11-13 13:19:45

doriana,Andi ,Málna olyan aranyosak vagytok !:)
Anita34 : Mi az újság nálatok ?
Férjed jól van meggyógyult és veled ,voltál vizsgálatokon ?
Andi198729
2019-11-13 13:17:03

Erikasz bízz benne, hogy most sikerült :) Amíg nem jön meg van remény, a biztonság kedvéért csinálj tesztet is, várd meg a holnapot, milyen lesz a hőd, hátha feljebb megy :) mindenki nagyon szorít neked :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!