Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zsuzsi örülök hogy jelentkeztél azt viszont nagyon sajnálom hogy még nem sikerült a baba:( mikor láttam h.irtál azt gondoltam biztosan örömhírrel jelentkezel be. Nagyon rossz lehet hogy a beültetés sem hozta meg a sikert ilyenkor az ember elkeseredik hogy akkor milyen módon fog sikerülni ha még igy sem. Az meg külön dühitő hogy a menzesz még ennek ellenére is jelentkezik ismét a sikertelenség érzését kiváltva.én még nem tudom velünk mi lesz milyen módon lehet majd babánk.dühítő h.minden rendben de ez a fránya ir bekavar mindenbe. Úgy idegesít már hogy 1 éve gyógyszer diéta torna és nagyon lassan javul.mit tehetnék még? Azt érzem belefáradtam és semminek sincs értelme. A baba meg csak várat magára telnek a sikertelen hónapok.elegem van.a napokban gondolkodtam hogy el kéne fogadni a tényeket hogy nekünk nem lesz babánk más dolgot jelölt ki az élet.arra gondolok hagyni kellene az egészet a francba és nem folytatni tovább az ide oda járkálgatást.belefáradtam a spontán próbálkozásokba ha meg orvosilag rásegítenek és az sem sikerül akkor tuti teljesen össze fogok omlani.kicsit bíztam most is h.az átjárhatósági után majd sikerülhet és persze bumm most is megjött mit is vártam? Bocsi a sok cikázó gondolatokért de ez kavarog most bennem jólesik kipanaszkodni magam. Ez az infúzió ez konkrétan mit takar amúgy Zsuzsi miért indokolt ?
erikasz
2019-11-16 20:54:10
Zsuzsi :Neharagudj a nevetős jelért nem azt akartam tenni ,bocsánat !:(
erikasz
2019-11-16 20:52:32
Zsuzsi :Jaj de jó hallani felőled !:)
Nem haragszik itt senki ,azért hogy nem jelentkeztél !
Mihozzánk bár mikor fordulhatsz örömöddel és bánatoddal !
Nagyon sajnálom ami veled történt !:)
Ne add fel sohasem szabad !
A cél előtted lebegjen drága Zsuzsa !
Elfogod érni bár mi áron ,jó kicsit hosszadalmas!
Türelem !
zsuzsi09
2019-11-16 19:29:53
Sziasztok
Nagyon régen jelentkeztem be hozzátok, nem volt hozzá lelki erőm, ne haragudjatok érte. Próbáltalak valamennyire vissza olvasni benneteket, sajnos látom sokan vagyunk még mindig kisbaba nélkül azóta is-
Sajnos az én esetemben sincs sikersztori - már két beültetésen túl vagyok - az első augusztusban a második e hónap 5.-én volt...az immunológus szerint Intralipid infúziókat kell kapnom a hónap elején, amelyben a beültetés lesz, aztán 2-5 nappal a beültetés előtt és után. Októberben lebetegedtem és nem mehettem az infúziókra, mivel lázam is volt...gondoltam minden okkal történik, sebaj új hónap - a ciklus harmadik napján el is mentem - 4 óra hosszat tart mig lefolyik hozzáteszem...a klinikán előbbre hozták a beültetést, mivel nagyon szépen álltam - igy az ünnep miatt nem mehettem ismét az infúzióra mivel előtte is már szabadságon voltak, sebaj gondoltam utánna elmegyek- jött a beültetés, minden rendben zajlott 3 perc az egész + 15 perc fekvés és rá két napra az infúzió is meg volt. Aztán a két hét várakozás, hogy sikeres volt-e - no az valami katasztrófa...tesztet nem végeztem, mert az augusztusi beültetésnél több gyógyszertáros teszt is pozitiv volt a hCG még is csak 40 ...ezért megfogadtam, ez esetben tesztelni nem fogok...tegnap előtt elkezdtem barnázni, tegnap már vér is volt - hivtam a klinikát, hogy a progit szedjem tovább és hétfőn vérvétel, azóta már rendesen vérzem -szóval ez sem jött össze...megint jött a szokásos pafáraesés - valaki már próbálta ezeket az intralipid infúziókat??? hallottatok már róla??? ebben a ciklusban szeretném mind a három infúziót megkapni, hátha meghozza a csodát...
bocsi kicsit hosszúra sikeredett :)
doriana
2019-11-16 15:40:46
Jaj de jó Málna, így nem késtétek le :) :)
erikasz
2019-11-16 14:28:52
Málna :De jó ..igy igazán nem késtétek le !:)
Málna27
2019-11-16 13:31:37
Képzeljétek, ma gondoltam azért csak csinálok még ovu tesztet (bár feleslegesnek tartottam, mert nekem előre nem szokott fájni a hasam meg nyák is ovu napján van)... Hát nem pozitív lett délután 1-kor? De olyan pozi, mint még soha :D Dupla olyan erős lett a csíkom, mint az ellenőrző csík :D
Doriana: Látod? Ezt mondtam, hogy nekem a hőm szinte soha nincs összefüggésben az ovuval. Az már más kérdés, hogy most a testem is megtréfált.
Feldobta a napomat, hogy mégse késtük le :) Legyen nektek is szép hétvégétek!
Málna27
2019-11-16 09:54:16
Erikasz: Remélem, hogy baba van a dologban csak a tesztek tréfálnak meg!
doriana: Tök fura, hogy neked a pozitív napon van ovus nyákod meg hasfájásod, nekem meg az első negatív napon :D
Erikasz, igazad volt, amikor figyelmeztettél, hogy ovu előtti leesés volt! :)
erikasz
2019-11-16 09:07:43
Közönöm lányok hogy drukkoltok !
Nem értem az egészet a teszt reggeli negativ menszi sehol !:(
A hőm változatlan stagnálok .
Bejelentkezem a nődokihoz hétfőn nagyon kiváncsi vagyok mit lát a méhszáj fent és zárt, krémes folyás !
doriana
2019-11-16 08:56:33
Jó reggelt Hölgyeim :) tegnap delután életem legerősebb pozitív tesztjét produkáltam, rettentő büszke vagyok rá, de ma még nem emelkedett a hőm. Tojcsis nyák, hasfájás is volt. Ez érdekes, nekem általában másnap már felugrik picit, remélem holnapra szebb lesz...
Erikasz mi újság veled? Csináltál esetleg új tesztet?