Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Málna27
2019-11-15 21:22:31

Andi: Csináltam délután 6-kor. Már nem pozitív, de még egész erős volt (pont olyan erős volt, mint múlt hónapban a pozitív teszt utáni délelőttön). Szóval elkaptam a páromat, hátha :) Elvileg ovu napján is van rá esély, de nem voltunk együtt az elmúlt napokban szóval szerintem kevés lesz. Azért reménykedek :) Én is pont a munkahelyemen délben vettem észre a sok tojcsi nyákot, ez ilyen :D Mégse szaladhattam haza :) Pedig sajnos ilyenkor szerintem már minden óra számít.
Andi198729
2019-11-15 20:15:23

Málna tesztet csináltál esetleg? Bár a fene sem érti mikor is van igazából ovu. Nekem legutóbb a 13.napon reggel volt bőséges tojcsi nyák és a hőm is aznap reggel ment föl.az ovuteszt viszont este volt pozi meg másnap utána már nega.bezzeg a rendszer a 12.napra tette. Igy nem is tudom mikor volt igazából ovum.lehet hogy a testem jelzéseit kellene követnem csak nehéz összehangolni az együttléteket mert lehet hogy pl.munkanap reggel jelenik meg a nyák v.pont a munkahelyen akkor hogy legyünk együtt?
Józsa veled miújság? Néha azért majd írsz?Erikasz teszteltél azóta?ha holnap se jön meg csinálj még tesztet hátha mutat már valamit. Doriana Málna hajrá kapjátok el a férjeiteket;)Málna hátha még nem késő együttlennetek tegyetek az ügy érdekében;)
Málna27
2019-11-15 15:56:11

doriana: Ha ma lett pozi a teszted, akkor kapd el! :) Szerintem nekünk már késő van ahhoz.
doriana
2019-11-15 15:54:54

Andi, Málna, köszönöm a válaszokat! :) én ma este elkapom a férjem, remélem Te is, Málna ;) :)
doriana
2019-11-15 15:54:53

Andi, Málna, köszönöm a válaszokat! :) én ma este elkapom a férjem, remélem Te is, Málna ;) :)
Málna27
2019-11-15 12:26:21

Csajooook képzeljétek, most érkezett meg az igazi sok átlátszó tojcsi nyák! :D Délután csinálok ovu tesztet, hátha még tehetünk valamit az ügy érdekében este :) Bár nekem ovu napján szokott sok tojcsis lenni meg a hasam is fáj. Meglátjuk.
Andi198729
2019-11-15 12:19:18

Ja, amúgy igen Doriana, én is voltam legutóbb, hogy a hőm a 13. napon emelkedett meg 36,7-re viszont az ovuteszt csak aznap este, és másnap volt pozi, szóval nem értem, akkor melyik a döntő.
Andi198729
2019-11-15 12:17:02

Doriana, mindenképp megkérdezem, sőt Krizsánál is, és legyen végre azonos álláspont, hogy alacsony-e a progim, kell-e pótlás, vagy a végén én döntsem el? Ha alacsony, akkor igenis írjanak fel, ne ezen múljon már hogy hiába próbálkozunk, mert nem tud megtapadni az alacsony progi miatt.
Málna27
2019-11-15 12:06:36

doriana: Én rendszeresen csinálom ezt :D Itt van egy példa görbe, a 15. napon volt pozi az ovu tesztem, szóval valószínűleg a 16. napon volt ovum.
doriana
2019-11-15 11:53:34

Andi, a nődokid nem kérdezted esetleg a progeszteronról? Ő nem írhat rá gyógyszert?

Én ma így állok. Emelkedett a hőm de csak ma lett pozi az ovuteszt, tehát gondolom holnap fogok ovulálni. Ti voltatok már így?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!