Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool : Méhszáj középen, zárt és olyan közepes kemény és sok krémes folyás .A hőm felment !:O
Még menszire utaló jel sincs .
Hogy vagytok ,van tejcsi a piciknek ?
Anitacool
2019-11-10 23:36:01
Erikasz vizsgálod még a méhszájat, vagy csak mérsz? Nem nyílt? A hőd 2 napja alapon van, sanszos a holnapi mensi :-( Vagy max holnap után.
Edit és Andi köszönöm a szavaitokat, nagyon jól estek. Szerintem ti példaképek vagytok, mint ahogy itt mindenki, akik mindent megtesztek a gyermekáldásért. És higgyetek nekem, ti lesztek azok az anyukák, akik áldásként is fogják megélni. És ti lesztek, akik éjjel örömmel szoptattok majd akárhogy is fáj, akármilyen fárasztó, egyetlen zokszó nélkül. Mert mi megtanuljuk az alázatot a meg nem született, csak remélt gyermekeinktől. Ebben biztos vagyok. És hogy eljön az időtök, abban is, úgy kell lennie.
Andi198729
2019-11-10 21:48:33
Edit megnyugtattál hogy ez a gyógyszer jobb.te értesz hozzá. Az endodoki azert is írta h.minél hamarabb sikerüljön a baba.csak 2 havi adagot írt addig kellene szednem. Szombaton kezdtem el.azt ő is mondta amit te is irtál hogy ha pozi lesz a teszt rögtön le kell tenni és átállni a merckre.
Józsa megértelek hogy belefáradtál.ez tényleg sok volt így egyszerre inszem Ir.de ne adjátok fel! Januárig hátha rendeződik az Ir mert végülis nektek is ez az egy akadályozó tényező van de meglásd rendeződik és jönni fog a várva várt baba:)
Anitacool jo hogy jelentkeztél te vagy a pozitív példa nekünk akik Ir'rel küzdünk hisz már háromszoros anyuka vagy;)és számomra abbol a szempontból hogy az átélt tragédia után erős maradtál talpra álltál és összejöttek az újabb babák.Isten kárpótolt az elveszített ikrekért hisz ujabb ikrekkel ajándékozott meg:)ez egy csoda:)
Erikasz szoritok amig nem jön meg van remény. Ne is jöjjön meg!
Andi198729
2019-11-10 21:48:06
Edit megnyugtattál hogy ez a gyógyszer jobb.te értesz hozzá. Az endodoki azert is írta h.minél hamarabb sikerüljön a baba.csak 2 havi adagot írt addig kellene szednem. Szombaton kezdtem el.azt ő is mondta amit te is irtál hogy ha pozi lesz a teszt rögtön le kell tenni és átállni a merckre.
Józsa megértelek hogy belefáradtál.ez tényleg sok volt így egyszerre inszem Ir.de ne adjátok fel! Januárig hátha rendeződik az Ir mert végülis nektek is ez az egy akadályozó tényező van de meglásd rendeződik és jönni fog a várva várt baba:)
Anitacool jo hogy jelentkeztél te vagy a pozitív példa nekünk akik Ir'rel küzdünk hisz már háromszoros anyuka vagy;)és számomra abbol a szempontból hogy az átélt tragédia után erős maradtál talpra álltál és összejöttek az újabb babák.Isten kárpótolt az elveszített ikrekért hisz ujabb ikrekkel ajándékozott meg:)ez egy csoda:)
Erikasz szoritok amig nem jön meg van remény. Ne is jöjjön meg!
Edit90
2019-11-10 21:28:40
sziasztok!
Andi: Nagyon jó hír,hogy új gyógyszert kaptàl,hidd el ez sokkal jobb,mint a merck. Az egyik hatóanyag ebben is metformin,ugyan az,de a màsikkal kiegèszítve sokkal hatàsosabb. Hidd el ebbôl 1-2hónap,ès tankönyvi èrtèkeid lesznek:) Nekünk úgy tanítottàk,hogy ezt adnàk az orvosok mindenkinek,ha lehetne,de ez olyan,amit terhesen nem szabad szedni,ezèrt IRes nôknek inkàbb írjàk a mercket,hàtha az is jó lesz,pedig tudjàk,hogy ez jobb. Nagyon jó úton haladsz Te is:)
Józsa: Megèrtelek,hogy elfàradtàl,nektek sem volt könnyû èvetek. Azt azèrt sajnàlom,ha itt hagyod a fórumot,azèrt nèha benèzhetnèl ;)
Erikasz: hajrà,mensi sehol,addig van remèny. Gondolok ràtok,hogy sikerüljön:)
Anitacool: annyira jól estek a szavaid. Èn tudom,hogy nektek is mennyi kitaryó munka volt,mire eljutottàl oda,hogy kb.legyôzted az IRt ès a PCOs-t. Emlèkszem úgy örültem a hírnek,hogy pozitiv lett a teszted:)
Èn itt mindenkinek szívbôl örülök,mert ismerem mindenkinek a hàttèr törtènetèt,ès mindenki nagyon megèrdemli!
Milla: hogy vagy? Remèlem minden okè veled,nèha írj azèrt!
Velem semmi extra nincs,a mensi ideje mèg messze,a nyaralasnak lassan vège,kedden utazunk vissza. próbàlok mèg lazítani,nem gondolok a mindennapi bajokra,arra ràèrek otthon is gondolni:D
Jozsa85
2019-11-10 19:05:40
Sziasztok!
A ferjemmel megbeszeltuk a dolgot es ugy dontottunk hogy januarig felre tesszuk a baba temat.Nem erzem mar jol magam az utobbi idoben.Nem akarok merni es tesztelni egy darabig.Ebben az evben mar tudatosan nem probalkozunk.Nagyon elfaradtam..Megerdemlek egy kis pihenest, ez az ev a meddosegi kivizsgalassal es inszeminacioval plusz az IR-rel durva volt.Mindenkinek sok sikert kivanok!
Málna27
2019-11-10 15:30:58
Erikasz: Már a 13. napnál tartasz! Jó jel, hogy semmi jele a menszinek! :)
erikasz
2019-11-10 12:45:50
Én ma igy
Menszi sehol ...de érezni sem érzek semmi jelét .
Anitacool
2019-11-10 10:38:30
Sziasztok!
Vica gratulálok az úrfihoz! Jól megváratott a drága, a lényeg hogy mindketten jól vagytok, épek és egészségesek. Sok tejcsit és boldogságot :-)
Margaréta de jó, hogy minden rendben veletek! :-) Jó volt hallani rólatok :-)
Annyira remélem, hogy a régi tagok is hamarosan ilyen szuper hírekkel jelentkeznek. Hajrá csajok, szívből kívánom, hogy a küszöbén álljatok már a babázásnak!
Totál átérzem a jópofi vágást csajok... mikor a veszteségünk ért minket a tulajdon tesóm jelentette be, hogy jön a 2., nem tervezett babájuk karácsony szent este. Nem volt őszinte az ünnepem, még frissek voltak a sebeim, szó szerint és átvitt értelemben is. Mégis végig mosolyogtam az estét, aztán mikor kiléptünk az ajtón, hazáig zokogtam. Örültem nekik, de haragudtam, hogy én nem élhetem át. És napról-napra követtem a várandósságát a sógornőmnek, aki egyszer nem volt lelkes a témában :-( Amikor viszont megszületett, és magamhoz öleltem, mintha csak egy kisangyal lett volna, akit az enyémek küldtek, megkönnyebbült a lelkem, és jött is a kisfiam :-) Valahogy erőt tudtam meríteni abból a pici lélekből. Plusz azóta fél éve kőkemény diétát toltunk a férjemmel meg edzettünk, mint állat, hogy lenyomjuk az IR-emet, és ezzel kicsit kijátsszuk a PCOS-t. Szóval egy részt lelki megnyugvás, másrészt kőkemény meló hozta meg a várt csodát. Kell mindkettő!