Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-11-13 12:50:12

Andi :Csak ez az alacsony hő aggaszt !
De nagyon melegem volt és vékony hálóingben aludtam kitakarózva meg néha nyitott szájjal alszom ,nem megbizható a szájban mért érték csak orális ,és vaginális az igazi bazális hő !
Bár igaz lenne.... igazat mutatna a jód !
A holnapi hőmre leszek kiváncsi, megmérem vaginálisan is mennyi az érték .Jó nem tudom mennyi lett volna ciklus elején nem is tudok következtetni !
Huuu..
doriana
2019-11-13 12:39:06

Erikasz, én már minden reggel azzal kelek, hogy megnézzem mi újság veled :) nagyon szurkolok :)
Andi198729
2019-11-13 10:12:37

Erikasz de szuper lenne, ha most sikerülne :) De a biztonság kedvéért csinálj terhességi tesztet is, bár lehet, hogy a jód pontosabban mutatta a terhességet, mint a mai terhességi tesztek.
Andi198729
2019-11-13 10:09:52

Szia Iboca, üdv köztünk, reméljük hamarosan a kismamák táborát fogod erősíteni, és nem a babára vágyakozókét. Szerintem azért rakta át, mert a ciklus elején sok a hiányos adat, valamint a 7. ciklusnapon volt egy 37-re fellövő hő. Erikasszal értek egyet, a 17. ciklusnapodon lehetett az ovu. Ha még csak márciustól próbálkoztok, az nem olyan sok idő, sokszor a kivizsgálásokat illetően nem elegendő csak a rutin nőgyógyászati kivizsgálás, hormonsor, az szuper, ha rendben van, de számtalan más akadályozó tényező lehet, érdemes pl. cukorterhelést csináltatni, ezt sok orvos nem mondja, sőt, egy meddőségi kivizsgálásnak sem része. Azon felül (bár ez a meddőségi kivizsgálás része) átjárhatósági vizsgálat. De szerintem nyugodtan várhattok még 2020 márciusáig, akkor telik le az 1 év, és utána ha nem jön össze (de bízzunk benne, hogy addigra összejön) akkor szerintem nem érdemes várni, menjetek el vizsgálatokra.
erikasz
2019-11-13 09:30:46

iboca88 :Üdv köztönk !:D
Mihamarabbi babásodást kívánok !:)
Nem jó helyre tette a rendszer !
Mivel lassú emelkedés történt igy az ovuláció megtörténtét négy nap emelkedett igazolja .
Neked a zöld napjaid a ciklus 14 . napjától vannak .
Én a ciklus 17. napjára tenném .
Valamit nem írtál be véletlenül , azért tette át a rendszer ?
Töröld ki a méhnyak állapotot ,de előtte jegyezd fel és meglátjuk akkor hová teszi a rendszer !
erikasz
2019-11-13 09:19:03

Málna :Nekem van ithol jód és lilára színeződött akkor terhes vagyok !
A vízelet tetején is maradt ,akkor terhességi teszt sem kell .

Ezt régen csinálták a régi öregek !
Nagyanyáink nem tudták, mi az ultrahang, a terhességi tesztek, de pontosan meghatározták. Az ilyen vizsgálatok egyik módszere a jód működésén alapul. Vizelettel töltött tartályban csepp néhány csepp jódot. Ha homályos, akkor nincs terhesség. Ellenkező esetben a jód egy ideig a folyadék felületén marad. Egy másik lehetőség az, hogy ellenőrizze papírral. Csepegtessen egy kis jódot a vizelettel megnedvesített fehér papírra. Lilára változtatva a lila színét megegyezik a gyógyszertári tészta két csíkjával. Ha a szín kék színű, az eredmény negatív.Ha lila akkor pozitiv .
iboca88
2019-11-13 08:56:15

Sziasztok!
Röviden szeretném leírni a történetemet Nektek.
Van egy másfél éves kislányunk, spontán úton jött össze, de elég sokat vártunk rá, 9 hónap után fogant.
Március óta szeretnénk kistesót, de eddig még nem jött össze. A nőgyógyászom szerint minden rendben van. A hormonszintem is és a pajzsmirigyem is rendben.
5. hónapja mérem a hőmet, szeretném megmutatni a mostanit, hogy mit gondoltok. Nekem furcsa, mert tegnapig a termékeny időszakomat még jóval korábbra tette, de a mai napon teljesen máshova került.
Ti mit gondoltok, valóban most lehetett az ovulációm a hőmérsékletek alapján?
Köszönöm, ha válaszoltok!
erikasz
2019-11-13 07:55:18

Málna :Bocsi 0,2 !:D
Még számolni sem tudok :D
erikasz
2019-11-13 07:53:44

Málna :Az 0,3 zuhanás lehet ovu is !:)

Málna27
2019-11-13 07:42:23

erikasz: Pedig az szuper, ha nincs mensire utaló jel. Nem értem :(

Én ma szerencsére zuhantam :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!