Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzsi09
2019-11-18 13:13:18

Sziasztok
Lion, Maryanne - köszönöm a biztatást, biztosan nem fogom feladni, most már nem is adhatom fel ...biztosan jobb azoknak akik a beültetés után dolgoznak igazad van Maryanne, csak hogy én középiskolás gyerekekkel dolgozom, és tuti nincs olyan hét hogy 1-2 ne betegen jönne el....igy elég, ha rájuk nézek és máris elkapom a betegséget :( azért is nem mehettem októberben, mert lebetegedtem - úgy meg nincs nagy értelme...ez az oka annak hogy otthon maradtam semmi más - próbálom magam lekötni amivel csak tudom, és nem is feküdtem napokig a beültetés után, mint sok esetben olvastam, hogy meg sem mernek mozdulni....nehezet nem emeltem, de sétákra jártam, megfőzem, elrakodtam. Ettem az ananászt, ittam a napi 1 deci vörösbort, szedem a cinket és a terhesvitamint - én már nem tudom mit csináljak, komolyan :)
Maryanne neked volt valami módszer beültetés előtt vagy után esetleg ami segithet???-minden tanács jól jön ilyenkor - és hogy vagytok??? remélem minden rendben -vigyázz magatokra nagyon :)
Edit90
2019-11-18 13:07:24

Remeg kezem làbam. Ezt a kèpet nem túlzok 10percembe tellet elkèszíteni,annyira remeg a kezem. Kèrlek mondjatok vèlemènyt errôl a kèprôl. https://kepkuldes.com/image/e8F0zN
Maryanne
2019-11-18 10:32:28

Zsuzsi....mint Andi írta, itt vagyok én is pozitív példának, hogy több év sikertelen próbálkozása után jutottunk el végül meddőségi központba, ahol a harmadik beültetés sikerült, az első kettőnél 2-2 embriót ültettek be, otthon maradtam táppénzen, hogy minden körülmény ideális legyen, de jöttek a pofára esések, aztán a harmadik alkalommal az utolsó megmaradt kis embriónkat ültették be, próbáltam nem ezen agyalni, elmentem dolgozni is, így jobban telt az idő a tesztelésig és láss csodát ő lett a mi kis angyalkánk, itt növekszik a pocakomban! :) Ha belegondolok, hogy akkor úgy döntünk várunk a következő beültetéssel....lehet egy másik alkalommal nem sikerült volna.... Erre annyira nem lehet se orvosi, se lelki magyarázatot adni, hogy kinek mikor jön el a sikeres beültetés, van akinek különböző hátráltató betegség ellenére akár elsőre sikerül (több ilyen esettel is találkoztam a 3 beültetés alatt), és ott a másik véglet, akinek nincs semmi fizikai betegsége és mégsem sikerül.....ez egy örök rejtély.... össze kell szedni magunkat lelkileg egy-egy negatív teszt után és előre tekintve bízni és kitartani! :) Sok sikert kívánok neked! :)
Málna27
2019-11-18 09:15:36

doriana: Nekem tegnap lehetett ovum (szombaton volt pozi a teszt). Nekem is egy leesés után már ovu előtt felment a hőm. Nyugi, majd elindul felfelé a hőd! Az enyém meg..lehet, hogy felforrok, ha megint úgy felmegy, mint előző hónapban :D
doriana
2019-11-18 08:13:24

sziasztok! Na most már kezdek hisztis lenni :( az ehavi görbém egy rémálom. Szinte tuti, hogy szombaton volt ovum, de a hőm nem akar emelkedni. Ha onnan a 36,3-36,4-ről indulnánk nem lennék annyira kiakadva, de eleve, mi volt ez, hogy felugrott már két nappal hamarabb, ovu előtt? Azóta meg miért nem megy tovább? :(
Lion86
2019-11-17 18:29:22

Zsuzsi, annyira sajnálom :( A napokban jutott eszembe, hogy mi lehet veled. Sikerülnie kell a következőnek, nem is értem miért nem sikerült az első kettő. Olyan régóta próbálkozok már :( Nagyon szorítok neked.❤️
Andi198729
2019-11-17 18:01:53

Zsuzsi a vérzés az rendes menzesz volt végül? Így van ne várj a következővel menj tovább a sok kitartás és erő meghozza az eredményt meglátod:)
Abban is teljesen igazad van hogy akiknek még nincs gyerek másképp élik meg. Belegondolok hogyha velünk lenne a 2 éves kisfiunk ha élve megszületett volna fele annyira sem idegesitene hogy a 2.baba nem akar összejönni mert tudnám hogy van gyerekünk és ha csak az az egy is de legalább van.de így hogy ismét 2.nekifutásra tervezzük a második első babánkat még inkább idegtépő mindent újból az elején kezdeni próbálkozni és nem sikerül. Sajnos másodlagosan vagyok meddő nem elsődlegesen mert voltam már terhes, másodjára nem akar sikerülni sajna.próbálok visszaemlékezni hogy akkor mit csináltam h.sikerült: teákat ittam méhpempőt szedtem terhesvitamint ovuteszteztem.hát igen ám de akkor még nem voltam ir-es és most ennyiben más a helyzet h.nem sikerül.dühít h.lassú a javulás az idő meg telik.februárban 33 leszek és májusban lesz 2 éve h.újból próbálkozunk.
zsuzsi09
2019-11-17 16:39:00

Andi - köszönöm a kedves szavaid :) sokat meritek belőlük. Holnap megyek vérvételre megnézik a hCG -t. Bár hivtam nekik pénteken. hogy vérzek, de mindenképp berendeltek, mert le kell nekik zárni ezt a beültetést- szóval holnap elutazom az egész délelőttömet, csak hogy megtudjam 0 az érték--- de megyek tovább és már számolgatom a következő beültetést- a ciklus tizedik napján kell menni kontrollra akkor ismét vesznek vért, aztán még egy kontroll akkor már megmondják mik az eredmények, és hogy lehet-e beültetés. Szeretnék menni persze, nincs vesztegetni való időm - jönnek az ünnepek is, aztán már nem igazán dolgoznak sehol...Szóval ez az idegek játéka, főleg nekünk, akiknek még nincs gyerekük -máshogy éljük meg, mint azok akiknek már van - ezzel nem szeretném azokat megbántani-távol álljon tőlem- de mégis más, nehéz szavakba önteni... fel a fejjel Andi, tudd hogy nem vagy egyedül, eljön a mi időnk is :)
Andi198729
2019-11-17 09:56:45

Örülök Zsuzsi hogy így állsz a dolgokhoz pozitívan és mész előre:) pozitív példa Maryanne neki is harmadszorra sikerült ő sem adta fel! Te se add fel hátha ez az infúziókúra segít majd ezt igazából össze lehet rakni sajátosan is de gondolom a véráramba juttatva hatásosabb mintha elfogyasztaná az ember.mikor lenne az újabb beültetés? Ebben a ciklusban már lehet? Nagyon szorítok veled vagyunk mindannyian! Én is úgy érzem olyan sok erőt ad ez az oldal hisz egy cipőben járunk ugyanazt éljük át főként sajnos leginkább a sikertelen hónapokat.a legtöbben közülünk már kismamák csak páran vagyunk még akiknek még várat magára a siker.és úgy érzem mindannyian mindent megtettünk már a siker érdekében, meddőségi kivizsgálás vitaminok ovutesztek hőmérőzés ilyenkor at ember kifogy az ötletekből mit tehetne még.
zsuzsi09
2019-11-16 21:55:08

Erikasz - drága dehogy haragszom :) nem adom fel, sőt - muszály tovább próbálkoznom - menni előre a cél érdekében ... csak ilyenkor mindig padlóra kerül az ember, hisz ti is ismeritek ezt az érzést ...jó volt, hogy megoszthatom veletek a gondolataimat, mert tudom, hogy teljes mértékben egyet éreztek... s bár teljesen pozitivan álltam a dolgokhoz, még a munkából is kiirattam magam, nehogy lebetegedjek, még sem sikerült....ez van, menni kell tovább... Neked erikasz gratulálok az új munkahelyhez :) jó volt olvasni, hogy megbecsülnek és jól érzed magad....

Andi - ez az infúzió segiti a megtermékenyitett petesejt beágyazódását az anya szervezetében - lényegében ez tojássárgája, szójaolaj, glicerin és viz. A gyógyszer hatására a szervezetben csökken a gyulladás, megerősödnek a sejtfalak és stabilizálódik az immunrendszer. A szer jó hatással van ízületi gyulladással küszködő betegekre, asztmásokra és megakadályozza a koraszülést is. Ha rákeresel a neten több mindent találsz róla...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!